mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.302
U slučaju razvoda ako je stan stečen u braku onda se isto deli ukoliko je to moguće. Dokazuju se izvori prihoda i deli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pravno jedino uz fizicku deobu gde ce se iscrtati nove jedinice
a i nocna mora je za adaptaciju, stan obicno ima kupatilo gde ima tus kabina (kada)umivaonik i mesto za ves masinuu, kao i wc u koji je smestena manja WC solja i mali umivaonik a koji treba prosiriti da stane tamo i tus kabina i ves masina i bojler i veci umivaonik
stanovi imaju i kuhinju koju moras da izvodis u drugom delu, tamo gde imas dovod i odvod, pa da stavis plocice, odvod za aspirator, plus da nadjes mesto za novi ulaz a ne da se spolja ulazi direktno u neku sobu.....
bolje prodati, a pare koje bi dali za rekonstrukcije, dogradnje, renoviranja... dodati i kupiti 2 manja stana
Da li je moguce da se jedan stan podeli na 2?
I da sada jedna jedinica postane dve jedinice u katastru, svaki stan sa svojim brojilom za struju?
Ne mislim na fizicku podelu, nego me zanima sa pravne strane da li je to izvodljivo? Da li imate iskustva s time?
offtopik, dali uterujes i dugove?,--
Оћеш да ти све завршим за 45000 евра, да видиш да се то не исплати.
offtopik, dali uterujes i dugove?,
Milorad iz Pepeljavca mi je osto duzan 800 evra jos 2020 godine za telad koje sam mu prodo, pa ako b imogo da naplatis te pare od njega
...срккDa li je moguce da se jedan stan podeli na 2?
I da sada jedna jedinica postane dve jedinice u katastru, svaki stan sa svojim brojilom za struju?
Ne mislim na fizicku podelu, nego me zanima sa pravne strane da li je to izvodljivo? Da li imate iskustva s time?
Da se podeli mozak na levu i desnu hemisferuПсихичка подела стана ?
То је оно када су у свађи, а у истом су стану ?!

Ја сам у шоку колико људи не уме да чита...![]()
Da se podeli mozak na levu i desnu hemisferu
Он је сасвим јасно поставио питање.Чак ни постављач.
Као интересује га а, заболе га !
Отишо форум у три лепе...
Он је сасвим јасно поставио питање.
Човек пита да ли подела стана правно може да се регулише. Крај.
Знам да може, знам да су велике станове преграђивали и продавали један а у другом остали да живе.
Колико кошта, то не знам.
Напиши којој надлежној служби да се обрати и ћао..Ја сам одговорио како иде правно, па не видим да ико ишта разуме !
Напиши којој надлежној служби да се обрати и ћао..
А види, по БГ има огромних станова, не могу да се продају добро и брзо као мали.
Иако јесте скупо, може да се исплати деоба.
Ако се једн издаје, а у другом живи из знатно мање режије, итекако се исплати.
Мислим да си претерао са цифром.![]()
Goli đoka zbog?Imaš dva načina, za života da im pokloniš (i tu se sude ko pomahnitali) ili ugovor o doživotnom izdržavanju.
Treće nema, testament je goli đoka.