podela ljudi

na sve osim na dobre i loše
to mi je baš ono idiotski
ko je taj meritor da sudi ko je dobar ili loš
u krajnjoj liniji može da sudi onaj gore, ko veruje u njega
slažem se sa onim: na one koji žive i one koji preživljavaju ( i ne to nije ekonomska kategorija)
normalno an one koji mi energetski prijaaju i pne koji su 122.333 svetlosne godine od mog univerzuma

Samoljubivi i čovekoljubivi

ostale podele su kozmetičkog karaktera
Recimo svi se ljute na takozvane "glupe ljude", optužuju ih i osudjuju neumorno
Glup čovek ne postoji već samo informisan i neinformisan
Problem su zajedljivi ljudi - samoljubivi koji druge nazivaju glupim ovakvim ili onakvim samo ako ne mogu da ih iskoriste :D
Ovo prvo napisano je tacno. U principu ne delim ljude, mozda bi to bila podela kome koliko mogu da verujem, ali je sve u svemu nikom, mozda na one aktivne i mirne.. ALi ne volim podele, volim detaljnu analizu, svi smo mi komplexni..

kako delite ljude? .......

..u pravom trenutku podjeliti ljude na pravi način jeste vrlo funkcionalno...ključ je u prioritetu..i vrijednostima svakako koje smo spremni uskladiti sa prioritetima ... zašto funkcionalno ne odgovara ljudima ? .. i čemu strah od ugroženosti, reagovanje nagona samoodržanja kada funkcionalnost svima ide u korist ? .. još uvijek nažalost čovjek ne razumije vlastite nagone ..

Ko ti kriv kad ti se priviđaju Đoni Dep i Antonio Banderas...:mrgreen::rotf:
Nemaš takvih na forumu-id na Adu ili Štrand-gde ti bliže-možda naiđe sličan...:hahaha:

Bila sam danas na Adi. Bas sam videla jednog slatkog tipa. Mislim da ima oko 40 godina, a videla sam i bivesg decka sa cerkicom. Ozenio se, a sada je vise ocelavio. Sladak je, ali je nekako dosadan. Upoznala sam mu i zenu. Simpaticna je. Malo je debela, ali pretpostavljamda se to desava kada se neko uda.

kako delite ljude? neko deli na srbe i ostale... neko na pankere i metalce : ))
mislim da trenutno delim ... ne znam tacno kako
ali ako vi znate pisite ?
dobre i lose, sta bi to bilo detaljnije
ali uglavnom svi ih delimo nekako na neke grupe

Delim ih na razne nacine, zavisi od situacije...analiziram u sitna crevca. To mi se nametne, po automatizmu, kao disanje.
Onda se vratim na onu-svi smo mi kod krvi i mesa.
Sve boli, kad se posecemo.

Back