Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na dobre i zlekako delite ljude? neko deli na srbe i ostale... neko na pankere i metalce : ))
mislim da trenutno delim ... ne znam tacno kako
ali ako vi znate pisite ?
dobre i lose, sta bi to bilo detaljnije
ali uglavnom svi ih delimo nekako na neke grupe
kako delite ljude? neko deli na srbe i ostale... neko na pankere i metalce : ))
mislim da trenutno delim ... ne znam tacno kako
ali ako vi znate pisite ?
dobre i lose, sta bi to bilo detaljnije
ali uglavnom svi ih delimo nekako na neke grupe
Na ljude i neljude.
Ja uopste ne obracam paznju na godinu uclanjenja i da mi nisi skrenuo paznju ne bih to ni primetio, nebitno mi je.Sa godinom uclanjenja sam samo htio da utvrdim da li mislis na mene ili nekog drugog, jer se ne osjecam kao profesionalni neslagac ili bijesni individualista.
Grjesis. Ako razoris drustvo i sve prepustis pojedincu, uskoro neces imati koga voljeti. a ni bilo sta drugo osjecati. Svi su nasi nagoni i strasti formirani u okviru drusva, i ko nastoji da odstrani drustvo, taj sijece vlastite zelje i osjecaje. Nije nama nista urodjeno, nego je sve priuceno, jer je to bilo potrebno za zivot u odredjenom svijetu koji je oko nas.
Odstranis li taj svijet, ili sebe iz tog svijeta, tvoje strasti ce da zvrje i melju na prazno i nikad neces imati nikakvog zadovoljstva.
A onda, covjek ako je nezadovoljan, on odustaje od potomstva i porodice i prijateljstava. On postaje zivi les.
Moje je iskustvo to da van profesije i karijere niko ne sklapa nikakva nova poznanstva. Ljudi se uglavnom druze sa drugovima iz djetinjstva/skole, tj. s onima koje su upoznali jos dok nisu imali obaveza, a sve poslije toga je mrtvo more. To dovoljno govori o besciljnosti modernog nacina zivota. Mozes ti biti ne znam kakav, to nece nikog zanimati i s tim neces nista postici.
Cak i da nadjes sebi slicne, svijet je nemoguce promijeniti. Potrebno je imati isti cilj za koji si spreman zrtvovati svoj trenutni zivot, da bi se individualac udruzio jedan s drugim. I opet ce protiv sebe imati nerazumijevanje cijelog svijeta.
Tvoje individualno iskustvo, ne znaci svima da je takvo, a veoma ti je bogat zivot, koliko dugo si na forumu i dnevno, i godinama?? a kako ti delis ljude? recimo necovek je Makijaveli, ne licno on, nego princip, Hrist je covek, ideal coveka, i zao mi je sto se ne slazes sa mnom. To ja mislim kad kazem covek i necovek, necovek, neko koje upadljivo neposten, zao, covek, suprotno, milosrdan, velikodusan, pravedan, mozda i skroman, ali ne mora, volim ja i narcise, veoma..
Jeste, priznajem, i ne izvinjavam se, branim svoja uverenja jer ih duboko osecam, nek sam i arogantna, A za ovo drugo, obostrano jeVrlo je arogantno nazvati "covjecanskim" nesto sto je samo hriscansko!
Najzad, u 2000 godina svog postojanja hriscanstvo je uspjelo da poruznja sve svoje vjernike, tako da danas vise lice na majmune, nego na svoje pretke.
To je i razlog zbog kojeg ti nemas sanse kod mene. Bez zelje da se o tome raspravljam.