- Poruka
- 1.455
COBANINE ipak ove teme nisu za pastire
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
biochemist:Gusle, pa mi to bar imamo. I manastire imamo i istoriju... Sta je sa vasim nacionalnim blagom? Ma koja nacija? Vi ste bre otpadak covecanstva.
Lucca:Vucko stigla nam sestra![]()
Ma nisu ni mrdnuli dalje od pastira pa i ne cudi sto se danas izivljavaju nad zivotinjamabiochemist:Istorija Albanaca na Kosovu????
Obicni nomadi koje su Osmanlije spustile sa okolnih planina da nasele teritorije koje su Srbi pred njima napustili. Al' to bese kratkog veka Srbi se vratise. Medjutim, oslilili se nomadi pa bi i oni tu da ostanu. Namnozila se gamad pa bi sad da uzme sto nije njihovo. More mrsh nazad na planine!!!!! Ne bojte se nece vam biti tesko da se vratite na nivo nomada jer u medjuvremenu niste napredovali.
vuk.k:Primetio sam pametna kao i svaka SRPKINJA, uzivam u njenim komentarima, izvini za danas morao sam da "odem" imao sam vec dva propustena poziva
vuk.k:Ma nisu ni mrdnuli dalje od pastira pa i ne cudi sto se danas izivljavaju nad zivotinjama
hahahah ima i ovnovaLucca:Oni kvalifikovani su pastiri (ima ih malo) , sve ostalo su ovce![]()
biochemist:Ne znam da li ste gledali onaj klip kad shiptar magaricu....
Ha ha ha.... Mislim da to najbolje oslikava njihovo stanje svesti
vuk.k:hahahah ima i ovnova

Vrti se taj video klip i EVROPOM i siposi moraju u evropu zar nebiochemist:Ne znam da li ste gledali onaj klip kad shiptar magaricu....
Ha ha ha.... Mislim da to najbolje oslikava njihovo stanje svesti
vuk.k:Vrti se taj video klip i EVROPOM i siposi moraju u evropu zar ne
Lucca mogo je neko da se uvrediLucca:Aaa ima ovnova koliko hoces.....................ja se izvinjavam zivotinjama na ovakvom uporedjivanju.![]()
![]()
![]()
vuk.k:Lucca mogo je neko da se uvredi
Schädel:kako je smjesno citati vase bisere tipa '' snila baba sta joj milo bilo'' ...E to Seselj vam strajka gladju gde je vasa bratska podrska ??? hmm nesto vam ono 4 S ne ide bas od ruke ....
A Danica Draskovic porucuje Miri Markovic ( prvoj dami Srpstva doduse u izgnanstvu moderno receno diaspori ) ima bree ******************************* hmmmmmmmm 4 S ponovo se po tkozna koji put klimaju....
:smile: :smile: :smile: :smile:
Po ovome gore navedenim nije bas tako samo vam ostaje da uhapsite Mladica pa ''jovo nanovo'' hajde da vidimo i to cudo ???