Pod kojim uslovima ulazite u vezu?

Naravno da ti se dešavalo kad ti to kažeš.

Mi ne znamo šta ti MISLIŠ, ali znamo šta kažeš, i ako to nije u skladu jedno s drugim, nemoj onda da se čudiš što te ljudi ne razumeju onako kao bi ti želeo da te razumeju.

Pa naravno da mi se desavalo, srecan sam zbog toga.:D

Malo ukljuciti mozak i moze se shvatiti, isto kao i sarkazam. A i ne znam sto mi to pricas kad to nema veze sa onim sto sam te pitao, a ni sa ostalim upucenim tebi...:dontunderstand::confused:

strasno!jezim se kad vidim da vise od pola ovih forumasa smatraju sebe pametnim,mislim to je lepo..xaxax
alo oladite malo,ko ste vi da za nekoga kazete da je glup?samo zato sto ste VI pametni.....zelim dokaze...:hahaha:

E sad malo ja..
Bilo bi suludo da kao neki ovde pisem ovakva onakva kosa,da je pametan,glup bla bla...brate ja iskreno budem u vezi na onog na koga se mnogogoo lozim,pa makar bio i najgluplji na svetu a ja ,,pametna,,..xaxa mogu mozda da ga prosvetlim..pa makar imao i najgore mane,i da ga neki ne gotive ma sveee,mislim da bih ipak presla preko toga,ali svi su zaboravili da mi je glavni uslov DA SE I ON NA MENE LOZI,...
xexe sto znaci da mora on mene malo da juri..nemojte sad odma da BURNO kao i obicno reagujete ,ali eto kao sto neko voli da je pametniji od njega(Boze strasno)tako i ja volim kad me decko juri....ja ono kao bezim ,,,ustvari ga volim vise nego on mene!!!
ovim postom nisam dala nikakav konkretan odgovor al eto dunulo mi tako..
e da ,nisam se nikada pokajala,jer sam iz svake veze naucila nesto,ma koliko se ona ruzno zavrsila nisam pozelela da te veze nije nikada bilo...:heart::heart::heart::heart::heart::heart::dash::besna:

@funny

:confused:

Sad sam pročitala ponovo i, naravno, nisi me ništa pitao, kao što sam i mislila.

A to da nema veze - ima. Objašnjavam ti neke stvari, to što ti to nećeš da uvidiš, tvoja je stvar.

I, oprosti, ali uključivanje mozga za čitanje tvojih postova zaista nije potrebno. :)

Pa i nisam te nista pitao...

Sta pokusvas da mi objasnis? Nisi mi rekla nista sto vec ne znam...

Kad budem hteo da ukljucite mozak, znaces.;) A ako nije potrebno ukljuciti mozak, ne shvatam zasto niko ne kapira neke od mojih postova ovde? Cak i nakon sto sam objasnio...

Poslednja izmena:
Da,rasista sam.Crna rasa je na ovaj svet donela sve najgore:bolest,gangstere,neradnike,apsolutnu nehigijenu...Dobri su jedino za prvobitnu namenu-za crnčenje!
hitler-smiley.thumbnail_small.jpg

Gore dve navedene nacije sam naveo zbog zaista prevelikog iskustva pa samo ne želim da se ponovo z**ebem.Video sam da mi svaka osoba koju sam upoznao a da je rodom iz Hrvatske,Albanije ili sa Kosova želi i iza leđa radi takva nedela na kakva ja nikad nisam ni pomišljao.Kada mi tako rade samozvani"prijatelji",šta li mi tek rade neprijatelji a da ja o tome nemam pojma?:think:

OK, imas svoj stav koji si stvorio na osnovu iskustva, pa si revoltovan, ali ipak je pogresno osjecati revolt prema cijeloj naciji zbog pojedinaca koji pripadaju toj naciji, jer kad malo bolje sagledas stvari, nas su pojedinci zavadili. Bez obzira na sve, i u Hrvatskoj i u Albaniji jos uvijek ima dosta dobrih ljudi.

A ipak i nije ovo mjesto za takve rasprave :)

Iskreno, nije mi baš palo na pamet da budem sa bilo kojom osobom koju vidim na ulici da lepo izgleda...
Fizički izgled, kako bude, ono što je najbitnije je da smo slični, jako, stavovi, razmišljanja, uopšte.
Volim samo sebe, šta ću?
I mora da se razumemo i tolerišemo.

@tema, meni je vazhno sledetje:
1.Da bude pametniji/obrazovaniji/nachitaniji od mene
2.Da bude visok (oko 186-190):mrgreen:
3.Da ne bude neki fenser u roze majici pozheljni su rokeri
4.Da bude kulturan
5.Da ne bude ljubomoran (posevisva sam za dvoje)
6.Da ne bude debeo niti previshe mrshav
7.Da ne pushi
8.Da nije tjelav, volim ove sa kosom :mrgreen:
Mnogo trazhim.:mrgreen: Al' ipak ako ima takvih javite se... :mrgreen:

A do sada sam mislila da ljudi i ne vole da budu sa glupljima od sebe? Kako ti onda nadješ nekog ko hoće da bude sa tobom... svašta...

Da,rasista sam.Crna rasa je na ovaj svet donela sve najgore:bolest,gangstere,neradnike,apsolutnu nehigijenu...Dobri su jedino za prvobitnu namenu-za crnčenje!
hitler-smiley.thumbnail_small.jpg
U XIV veku, "bela Evropa" je imala problema sa leprom i ostalim bolestima koliko se sećam? Neradnici? A od kog veka se pominju problemi sa neradom i pijančenjem i kod belih kmetova?
Šta je sa vama ljudi? Zar ste toliko ogrezli u takve predrasude?

Poslednja izmena:
No, što se uslova tiče.
Ne postoje uslovi, postoji samo privlačnost ili odbojnost koja može nastati. I naravno ravnodušnost. :mrgreen:
Ali to opet sve zavisi od odredjenih faktora, da ih sad ne bih nabrajala. :/ Mada, dosta toga. Tj, nije potrebno dosta da ti se neko svidi... Ali je dosta potrebno da ostaneš sa tom osobom u vezi.

Back