Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Barem zna da se bije![]()
Da, da.

@k2nigA
Zato cu da ga zovem na forum da navata neke ckepi.

@KLL
Moguce je da hoce da zna kakvu predstavu o tome imaju i tinejdzeri. I mi smo ljudi, nisu samo stariji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Barem zna da se bije![]()

Ne znam al' ja lichno teshko podnosim drushtvo neobrazovanih ljudi, nemam ja kompleske...
Zar u svom partneru trebam da trazhim nekog ko je banalan/prost/glup?
Citiram kreptomana,original i sl. na temi o ''jadnicima'':Sta ak o osoba koju mnogo zavolis,na koju se mnogo trzas ne bude obrazovanija od tebe?mislim,izvini ali sta onda ako je po tom pitanju bolji od tebe?..i sta ako decko bude ljubomoran ****** desi se!!!upravo si napisala ono sto bi ti volela,tj ono sto ti se ne dopada..ali nikad se ne zna!
pamet i inteligencija - ovo se mozhe svrstati i pod 2) ali je chesto jedna od najbitnijih stavki, tako da dobija svoj broj. Jednostavno, zhene vole kad je mushkarac pametan i inteligentan. Veoma je odbojno kad ne mozhe da povede normalan razgovor sa njom jer ne zna da nabroji kontinente. (postoje sluchajevi zhena sa kompleksima koje ZHELE da budu intelektualno superiornije od mushkaraca sa kojim su, i odbijaju sve pametnije od njih samih, ali to su izuzeci)
Jadan ja...nikad mi ne bismo bili dobri drugovi.
Ja sam bas mislio da trebas voleti za durgaricu/druga onu osobu koja i nije bas nesto pametna ili sta ja znam kakkve vam se svidjaju...sta je fora da se druzis sa tom osobom i na kraju se zaljubis u nju?
Ja nikad sa drugaricama nisam glumeo pametnjakovica, ali cesto im se svidim i to ne samo kao drug... I iz tog razloga sam mislio da devojke vise vole kad je neko duhovit, uvek nasmejan, spreman da te oraspolozi, a ne neki mozak koji ce da te utesi tako sto ce ti ispricati jednacinu(salim se)....![]()
Citiram kreptomana,original i sl. na temi o ''jadnicima'':
Sto bih voleo da neku devojku, kojoj se svidjaju takvi kao tebi, namerno neki pametnjakovic izbedaci pred drustvom tako sto ce te ispravljati...bas bih voleo da vam tad vidim facu.Ko ti je to rekao da si glup?Jadan ja...nikad mi ne bismo bili dobri drugovi.
Ja sam bas mislio da trebas voleti za durgaricu/druga onu osobu koja i nije bas nesto pametna ili sta ja znam kakkve vam se svidjaju...sta je fora da se druzis sa tom osobom i na kraju se zaljubis u nju?
Ja nikad sa drugaricama nisam glumeo pametnjakovica, ali cesto im se svidim i to ne samo kao drug... I iz tog razloga sam mislio da devojke vise vole kad je neko duhovit, uvek nasmejan, spreman da te oraspolozi, a ne neki mozak koji ce da te utesi tako sto ce ti ispricati jednacinu(salim se)....![]()

A zasto neko ne moze biti i pametan i duhovit?
Jedno je biti pametan, a drugo je praviti se pametan.

Ko ti je to rekao da si glup?![]()
Koju predstavu@KLL
Moguce je da hoce da zna kakvu predstavu o tome imaju i tinejdzeri. I mi smo ljudi, nisu samo stariji...![]()

Koju predstavu![]()

Pa u tome i jeste fora, danas je jedno, sutra ti pricaju drugu pricu... a rade inace trece![]()

Dugo nisam prochitala temu koja me je ovoliko nasmejala.

Ja sam njoj ponudio kombinaciju... ona nije htela takvu...Ajooooo...![]()
![]()
Uslovi?! Kakvi uslovi?!![]()
![]()

Ma tema je sama po sebi prosta i banalna pa treba dati slichan odogovor.Ajooooo...![]()
![]()
Uslovi?! Kakvi uslovi?!![]()
![]()

A jesi video ti negde ovde recu duhovit?
"1.Da bude pametniji/obrazovaniji/nachitaniji od mene
2.Da bude visok (oko 186-190)
3.Da ne bude neki fenser u roze majici pozheljni su rokeri
4.Da bude kulturan
5.Da ne bude ljubomoran (posevisva sam za dvoje)
6.Da ne bude debeo niti previshe mrshav
7.Da ne pushi
8.Da nije tjelav, volim ove sa kosom "
Nisi zato sto nijedna osoba zenskog pola na forumu nije to navela kao kriterijum. Njima je vazno da je lik kao robot sa kosom i to je to...
Ne znam sta da ti kazem za ovo drugo, ne znam zasto si to rekao.
Ne mora niko to da mi kaze, valjda ja znam sebe bolje od drugih.![]()

Poslednji put kad sam proverila kombinacija i veza nisu jedno te isto.Ja sam njoj ponudio kombinaciju... ona nije htela takvu...
Tako to, znas vec![]()

Izvini, al' po chemu je po tebi, neko ko je drugachije boje kozhe, nacionalsnoti i veroispovesti bolji od tebe? Zar si iole kvalitetniji od nekoga samo zato shto si bele puti, srpske nacionalnosti i pravoslavne veroispovesti?1.Da nije crnkinja(da,mislim na boju kože).
2.Da nije Ustaškinja ili Albanka(Kosovarkama ponekad i progledam kroz prste).
3.Da ne ide u krajnosti što se fizičkog izgleda tiče.
4.Da nije narkomanka.
5.Da nije satanista(nevernice mogu da prođu).
Blago tebi u pamet. Nije bitno da li misle da je glupa, bitno da je ne mrze.Ulazim u vezu pod uslovom da je osoba suprotnog pola, da je lepa i moze biti po volji ako je niko ne mrzi tj. da je sa svima ok... Zabole me, moze biti glupa k'o tovak, mene to ne dotice...
1.Da nije crnkinja(da,mislim na boju kože).
2.Da nije Ustaškinja ili Albanka(Kosovarkama ponekad i progledam kroz prste).
3.Da ne ide u krajnosti što se fizičkog izgleda tiče.
4.Da nije narkomanka.
5.Da nije satanista(nevernice mogu da prođu).
Unapred se izvinjavam ako tema slicna postoji i ako je glupa,ali eto cisto me zanima!
Pod kojim uslovima stupate sa suprotnim polom(ili ne mora biti)u vezu?
Da li postoje neka pravila kod vas da bi znali da li hocete sa tom osobom da se smuvate ili ne?
Sta je to zbog cega zelite da budete u vezi s tom osobom?mislim malo glupo ali zanima me zasto bas ta osoba?da li je to samo fizicki izgled ili ima jos pravila...
Pisite sve u vezi toga!
Koliko puta ste zazali sto ste bili s nekim?
Da li prelazite preko svega(mislim na lose osobine decka ili devojke)da bi ipak bili sa njim(njom)zato sto ga (je)volte??!![]()

Poslednji put kad sam proverila kombinacija i veza nisu jedno te isto.![]()

Blago tebi u pamet. Nije bitno da li misle da je glupa, bitno da je ne mrze.Greote.
Blago tebi u pamet. Nije bitno da li misle da je glupa, bitno da je ne mrze.Greote.

Izvini, al' po chemu je po tebi, neko ko je drugachije boje kozhe, nacionalsnoti i veroispovesti bolji od tebe? Zar si iole kvalitetniji od nekoga samo zato shto si bele puti, srpske nacionalnosti i pravoslavne veroispovesti?
J.bt, meni su donekle glupi i vasi uslovi pa cutim, zar ne??