Počinju srednjoškolske blokade

naravno, zasto bi inace harali i rusili sve pred sobom 11 meseci..........nego da sada dobiju americku stipendiju za harvard, jel, priston...........
ni baba neda dzaba.

Vidi se da si laik i da nisi iz materije.

Naši studenti svuda imaju dobru prođu, posebno mislim na pojedine fakultete koji su bili aktivni i u blokadama. Na primer, prof sa Matematičkog mi rekao, da većinu njhovih dobrih studenata još na prvoj godini razgrabe strane firme, Majkrosoft daje platu 5000 dolara. Oni gube volju onda i da studije završe do kraja. Ali poenta: na dosta naših fakulteta se ozb radi i svi su posle razgrabljeni u Evropi. Tako da to da dobijaju stipendije bez nekog konkursa, proseka itd - zaboravi na to. Kod njih su svi konkursi transparentni. Pa mislim - i kod nas su na ozbiljnim fakultetima.

Naši studenti svuda imaju dobru prođu, posebno mislim na pojedine fakultete koji su bili aktivni i u blokadama. Na primer, prof sa Matematičkog mi rekao, da većinu njhovih dobrih studenata još na prvoj godini razgrabe strane firme, Majkrosoft daje platu 5000 dolara. Oni gube volju onda i da studije završe do kraja. Ali poenta: na dosta naših fakulteta se ozb radi i svi su posle razgrabljeni u Evropi. Tako da to da dobijaju stipendije bez nekog konkursa, proseka itd - zaboravi na to. Kod njih su svi konkursi transparentni. Pa mislim - i kod nas su na ozbiljnim fakultetima.
boze, ima li te ?
pises tako optimisticki da covek cisto pozeli da studira u Vucicevoj Srbiji.

Pretpostavljam da ste ispratili da su učenici V beogradske gimnazije sinoć proglasili blokadu.

1760421203-1760421033752-1536x1024.jpg

Gimnazija Sveti Sava je upravo proglasila blokadu u znak podrške V.

Pogledajte prilog 1800182

Kakva očekivanja imamo od nove blokadne sezone?

Uskoro bi trebalo da jošneke gimnazije proglase blokade.

ah-shit-here-we-go-again-ah-shit-02.gif
Najbolje ukinuti škole, koga još to zanima?

Razgrabe ih strane firme, na prvoj godini…

Da li traže i iz prvog razreda srednje?
Ako za nešto ne treba faks šta će im i srednja?

Животни сан сваког Ћација већ сто година.

Да паметни буду физички радници, а да они, Ћацад, буду на важним позицијама.

То никада нигде није било, осим у Србији, за време напредњака.

Od svih kompleksa najveći su oni glupih i neobrazovanih ljudi.
Ceo život im prođe u pokušajima da sebi i drugima pokažu da su pametniji od učenih i da ih nekako, nekada i negde zahebu

Животни сан сваког Ћација већ сто година.

Да паметни буду физички радници, а да они, Ћацад, буду на важним позицијама.

То никада нигде није било, осим у Србији, за време напредњака.

Od svih kompleksa najveći su oni glupih i neobrazovanih ljudi.
Ceo život im prođe u pokušajima da sebi i drugima pokažu da su pametniji od učenih i da ih nekako, nekada i negde zahebu

fala bogu da nesto normalno procitam.

Najjače bi bilo da Ministarstvo ugasi Petu i Svetog Savu i učenike uputi u neku surčinsku ili barajevsku gimnaziju bez mogućnosti upisa u neku u centralnim gradskim opštinama.
Или да примените швапски "рецепт" из Крагујевца (октобра '41)? Ионако су то све "усташе" и "нацисти". :namcor:

Back