openbox
Poznat
- Poruka
- 8.730
josh niste skontali da to vucic sve organizuje da izvuce energiju za proteste iz ljudi???etpostavljam da ste ispratili da su učenici V beogradske gimnazije sinoć proglasili blokadu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
josh niste skontali da to vucic sve organizuje da izvuce energiju za proteste iz ljudi???etpostavljam da ste ispratili da su učenici V beogradske gimnazije sinoć proglasili blokadu.
naravno, zasto bi inace harali i rusili sve pred sobom 11 meseci..........nego da sada dobiju americku stipendiju za harvard, jel, priston...........
ni baba neda dzaba.
boze, ima li te ?Vidi se da si laik i da nisi iz materije.
Naši studenti svuda imaju dobru prođu, posebno mislim na pojedine fakultete koji su bili aktivni i u blokadama. Na primer, prof sa Matematičkog mi rekao, da većinu njhovih dobrih studenata još na prvoj godini razgrabe strane firme, Majkrosoft daje platu 5000 dolara. Oni gube volju onda i da studije završe do kraja. Ali poenta: na dosta naših fakulteta se ozb radi i svi su posle razgrabljeni u Evropi. Tako da to da dobijaju stipendije bez nekog konkursa, proseka itd - zaboravi na to. Kod njih su svi konkursi transparentni. Pa mislim - i kod nas su na ozbiljnim fakultetima.
boze, ima li te ?
pises tako optimisticki da covek cisto pozeli da studira u Vucicevoj Srbiji.
AV kao razlog da se ne ide u školu. Posle njega će se iznaći nešto novo. Ko hoće da sedi u učionici?Nije to vučićeva Srbija, već retko šta dobro što postoji u Srbiji, a što još nije uspeo da uništi, mada se trudi.
Najbolje ukinuti škole, koga još to zanima?Pretpostavljam da ste ispratili da su učenici V beogradske gimnazije sinoć proglasili blokadu.
![]()
Gimnazija Sveti Sava je upravo proglasila blokadu u znak podrške V.
Pogledajte prilog 1800182
Kakva očekivanja imamo od nove blokadne sezone?
Uskoro bi trebalo da jošneke gimnazije proglase blokade.
![]()
Razgrabe ih strane firme, na prvoj godini…Vidi se da si laik i da nisi iz materije.
Naši studenti svuda imaju dobru prođu, posebno mislim na pojedine fakultete koji su bili aktivni i u blokadama. Na primer, prof sa Matematičkog mi rekao, da većinu njhovih dobrih studenata još na prvoj godini razgrabe strane firme, Majkrosoft daje platu 5000 dolara. Oni gube volju onda i da studije završe do kraja. Ali poenta: na dosta naših fakulteta se ozb radi i svi su posle razgrabljeni u Evropi. Tako da to da dobijaju stipendije bez nekog konkursa, proseka itd - zaboravi na to. Kod njih su svi konkursi transparentni. Pa mislim - i kod nas su na ozbiljnim fakultetima.
Животни сан сваког Ћација већ сто година.
Да паметни буду физички радници, а да они, Ћацад, буду на важним позицијама.
То никада нигде није било, осим у Србији, за време напредњака.
Животни сан сваког Ћација већ сто година.
Да паметни буду физички радници, а да они, Ћацад, буду на важним позицијама.
То никада нигде није било, осим у Србији, за време напредњака.
Od svih kompleksa najveći su oni glupih i neobrazovanih ljudi.
Ceo život im prođe u pokušajima da sebi i drugima pokažu da su pametniji od učenih i da ih nekako, nekada i negde zahebu
Или да примените швапски "рецепт" из Крагујевца (октобра '41)? Ионако су то све "усташе" и "нацисти".Najjače bi bilo da Ministarstvo ugasi Petu i Svetog Savu i učenike uputi u neku surčinsku ili barajevsku gimnaziju bez mogućnosti upisa u neku u centralnim gradskim opštinama.
jel ti sad jasno kad citas sta se sve pise kuda svet srlja?Или да примените швапски "рецепт" из Крагујевца (октобра '41)? Ионако су то све "усташе" и "нацисти".![]()
Pa posto su svi SNS kopaci kanala dobili neke funkcije, ima manjka na trzistu rada.Eto nama fizičkih radnika .
NATO četnik.Od svih kompleksa najveći su oni glupih i neobrazovanih ljudi.
Ceo život im prođe u pokušajima da sebi i drugima pokažu da su pametniji od učenih i da ih nekako, nekada i negde zahebu
Opet si ovlažio .Pretpostavljam da ste ispratili da su učenici V beogradske gimnazije sinoć proglasili blokadu.
![]()
Gimnazija Sveti Sava je upravo proglasila blokadu u znak podrške V.
Pogledajte prilog 1800182
Kakva očekivanja imamo od nove blokadne sezone?
Uskoro bi trebalo da jošneke gimnazije proglase blokade.
![]()
Valjda se kaže obrazovanih…Od svih kompleksa najveći su oni glupih i neobrazovanih ljudi.