"Ajmo napred, ajmo, boli me baš": Policija odgurnula reportere N1 i Blokade info

Efemeris
Rezim je oteo i unistio nasu lepu Srbiju i naterao nas da zivimo kao stoka, oduzeo nam je slobodu, buducnost, pravnu drzavu, medije, zivot dostojan coveka...
Ni jedan okupator u istoriji ovog naroda nece biti zabelezen crnjim slovima od naprednjaka. Ovi nas ubijaju polako i godinama, psihicki i fizicki! Ubijaju nas bioloski jer su stotine hiljada pobegle iz drzave iz straha od sutrasnjice, stotine hiljada se plase da prave porodice i decu jer ne znaju kako da prezive, milioni zive od danas do sutra i jedva krpe kraj sa krajem dok nam se istrovremeno vlast smeje u lice, sprda se sa nama i nudi nam jeftin parizer i majonez, dva jaja dnevno, jer po njima toliko zasluzujemo i toliko nam je dovoljno za zivot, tek toliko da im robovi ne bi pocrkali od gladi.

Ma jok, pandur mi delio savet. **** sam nešto protiv Slobe i MIre pa me ćorkirali u 29ti.

:rumenko:
Tad nije bilo daskvuda, kapetana i ostalih ustanika da udaraju tastaturom. Vadi se sam ,ko te ebe. Tako i ja danas vraćam.

Ваистину, то тад још била народна милиција...деловала васпитно.

Back