- Poruka
- 96.755
Francuska, Nemačka, Holandija, Engleska, Amerika...Где на западу? Мислиш на Француску?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Francuska, Nemačka, Holandija, Engleska, Amerika...Где на западу? Мислиш на Француску?
Reče mi davno Cobetov pandur jednu veliku istinu. Misliš da će se nešto promeniti ako i postanemo monarhija? Neće, samo ćemo promeniti kape.
Nego, pogledaj dal je legla uplata od Peskova, ponedeljak je.

Znam još neke koji su "samo radili svoj posao". Istorija je dobra učiteljica.To nikada neće da se desi jer policija radi ono što mora da radi.
Ma jok, pandur mi delio savet. **** sam nešto protiv Slobe i MIre pa me ćorkirali u 29ti.Ово те пандур питао? Мислим ово за уплату?![]()

i posle posta si se probudio.Ma jok, pandur mi delio savet. **** sam nešto protiv Slobe i MIre pa me ćorkirali u 29ti.
Tad nije bilo daskvuda, kapetana i ostalih ustanika da udaraju tastaturom. Vadi se sam ,ko te ebe. Tako i ja danas vraćam.

Ma jok, pandur mi delio savet. **** sam nešto protiv Slobe i MIre pa me ćorkirali u 29ti.
Tad nije bilo daskvuda, kapetana i ostalih ustanika da udaraju tastaturom. Vadi se sam ,ko te ebe. Tako i ja danas vraćam.