Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro se razvija ova tema, nego niko da objasni kako je ovaj Toma, sa svim kvalifikacijama koje ste mu dali, odvalio od srs-a više od pola članova i birača?:mrgreen:
Šta su birači radikala dileje?:lol:

Не него он добро лаже, професионалац. Кад је могао да зезне нас који га знамо годинама, што не би могао и некога ко га не познаје? Био је дуго на челу странке и зна знање, ови наши тек треба да се снађу ;) Да га не знамо тако добро као што га знамо можда бих се и забринула за гласаче, овако нема разлога. Стриптиз је у току а ако крене некаква предизборна кампања свашта ћете још сазнати :per:

Не него он добро лаже, професионалац. Кад је могао да зезне нас који га знамо годинама, што не би могао и некога ко га не познаје? Био је дуго на челу странке и зна знање, ови наши тек треба да се снађу ;) Да га не знамо тако добро као што га знамо можда бих се и забринула за гласаче, овако нема разлога. Стриптиз је у току а ако крене некаква предизборна кампања свашта ћете још сазнати :per:

Све ПРЕДрадње с у току за велики шоу .."стриптиз" Томе Николића....
(мученик, стално призива неке изборе, а не зна да ће
после њих да остане без ..
...:gace:).....:hahaha:

Не "вређај"!:evil::evil::evil:
Титула и звање не стичу се лако!:rtfm:
"Правник и ПОСТДИПЛОМАЦ" ,је то бре!:hahaha::rotf::hahaha:

...а на челу тог "знања" стоји неприкосновени ПРОФесионалац,
несвршени правник Тома!!!

Скорро прочитах дефиницију за Тому:

"Covek koji sve moze,ali nema priliku da se dokaze!"
4.gif
4.gif

.

Кисела, морам да наставим стриптиз уместо Томе кад већ напредњаци неће да се похвале :lol: Не знам да ли памтиш али кад је била актуелна афера Индекс у Крагујевцу неко је рекао да Тома студира на њиховом правном што је он са гнушањем порекао. Е па пошто "није студирао" недавно је и дипломирао (стварно не знам како пошто је јавно порицао да је на том факултету) и углавном, коначно је постао дипл. правник у шестој деценији живота - боље икад него никад :rotf: :super:

Комплекси чине чуда :whistling: Провео човек цео радни век са правницима па решио пред пензију да и он дипломира, да може да буде равноправан док се свађа као жена са дипл. правницама :dash:

Кисела, морам да наставим стриптиз уместо Томе кад већ напредњаци неће да се похвале :lol: Не знам да ли памтиш али кад је била актуелна афера Индекс у Крагујевцу неко је рекао да Тома студира на њиховом правном што је он са гнушањем порекао. Е па пошто "није студирао" недавно је и дипломирао (стварно не знам како пошто је јавно порицао да је на том факултету) и углавном, коначно је постао дипл. правник у шестој деценији живота - боље икад него никад :rotf: :super:

Комплекси чине чуда :whistling: Провео човек цео радни век са правницима па решио пред пензију да и он дипломира, да може да буде равноправан док се свађа као жена са дипл. правницама :dash:
То си украла од мене!:mrgreen:
Немој да ме тераш да копам, да ти докажем када сам указивао на то!:think::think::mrgreen:
Извињење прихватам!:mrgreen:
Али морам да ти кажем,
ЛОПОВКИЊО!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:
Је л' сам испоштовао родну равноправност!?:think::think::hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

То си украла од мене!:mrgreen:
Немој да ме тераш да копам, да ти докажем када сам указивао на то!:think::think::mrgreen:
Извињење прихватам!:mrgreen:
Али морам да ти кажем
ЛОПОВКИЊО!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:
Је л' сам испоштовао родну равноправност!?:think::think::hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Можда и јеси, нисам видела :lol:
Родна равноправност испоштована до максимума :ok: :super:
А не би било лоше да се скрене пажња вебмастеру скупштинског сајта да му промени занимање. Ипак дипл. правник звучи боље него грађевински техничар а и можда тако коначно излечи комплекс од Гордане. :lol:

...а на челу тог "знања" стоји неприкосновени ПРОФесионалац,
Ево нових правника!

racingthumb.jpg

У срећи и весељу након стицања звања!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

On je barem zavrsio i to je pohvalno. Kad ce vasa Natasha da zavrsi vec jednom?
Vidim nema je ni u skupstini - verovatno se sprema za junski rok .......

Завршиће, само полако ;) Док стигне у Гробарове године може и да докторира колико времена има :D Не знам чему прозивка, све и да учи ту нема ама баш ништа лоше. Не могу сви да дипломирају као Тома и магистрирају као Веља, неко мора и да загреје столицу пошто нема везу и кеш да купује испите.

Само оваква једна СУВА интелигенција...

image.jpg

може да умисли нешто попут овог:

***************************************************************************************************
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=62149&sectionId=29
ŠEŠELJ NAREDIO UBISTVO SRS!

Šešelj je direktno iz Haga naredio da Srpska radikalna stranka izvrši
samoubistvo, znam ih ja dobro! Isto je pokušao da uradi sa mnom u maju
prošle godine kada sam napustio ...

***********************************************************************************

КОЈЕ НЕБУЛОЗЕ, изречене овде:

***********************************************************************************

На новинарско питање:

Zašto bi neko, pa i Vojislav Šešelj, uništio svoju stranku? Zašto bi
sam sebe uništio?

Тома мудро одговара

- Verujem da za to postoje dva razloga. Prvo, idu izbori, lokalni u
Voždovcu i Zemunu, a kako stvari stoje, nisu daleko ni vanredni
parlamentarni izbori.
I Šešelj ovakvim ponašanjem radikala
u Skupštini i javnosti unapred pravi alibi za poraz na izborima,

jer znam da se on nikad
ne bi tako lako odrekao blagodeti skupštinske govornice i TV prenosa.
A kad izgube, onda će reći da su poraženi zbog toga što ih je
vlast izbacila
iz Skupštine i što ih nije bilo u medijima
.
A drugi razlog je taj što je možda
shvatio ko su i kakvi oni kojima je ostavio stranku na čuvanje.

Trećeg nema!

Има Томо трећег,..
ИМА,.......а то је да си ти пролуп`о....:rotf:

.

Poslednja izmena:
Немој да заборавиш да цитираш најбољи део :
Da li je stvarno normalno da Skupština Srbije radi bez najveće opozicione stranke?

- Naravno da nije. Skupština će raditi normalno dok ne isteknu kazne radikalima, a onda ćemo videti šta će se dešavati. Mada, ne bih se iznenadio da poslanici radikala, kada im isteknu kazne, počnu u parlamentu da se ponašaju kao naprednjaci. To vidim i na osnovu toga što su u sali ostavili samo jednu poslanicu, koja govori u njihovo ime.

Види само ту мудру мисао ;) А најбољи део тек следи :

Da li je stvarno normalno da Skupština Srbije radi bez najveće opozicione stranke?

- Naravno da nije. Skupština će raditi normalno dok ne isteknu kazne radikalima, a onda ćemo videti šta će se dešavati. Mada, ne bih se iznenadio da poslanici radikala, kada im isteknu kazne, počnu u parlamentu da se ponašaju kao naprednjaci. To vidim i na osnovu toga što su u sali ostavili samo jednu poslanicu, koja govori u njihovo ime.

Vi govorite o Marini Raguš, ko je ona?

- To je vrlo zanimljivo. Marina Raguš je ključna veza između haškog tužilaštva, sekretarijata Tribunala, Vojislava Šešelja i stranke. Ona je dobila zadatak da u parlamentu govori i ponaša se kao da je član naprednjaka. Ona ima zadatak da diskutuje o zakonima, ali bez mnogo politikanstva, i da to radi jednim normalnim rečnikom, bez teških reči. Ona treba da pokaže kako su radikali u stvari pametni i fini, ali ih je ovaj režim kaznio i izbacio. Ali, mene mnogo više od toga šta se dešava kod radikala zanima stanje u državi, jer je Vlada izgubila kompas i svaki dan izmišlja, pa povlači neke mere štednje. A vreme gubimo, situacija je sve lošija.

Тома заправо има оправдање што је жена паметна и лепо прича :hahaha: Не може јадан да прихвати да је то урођено па њен наступ доживљава као задатак и то задатак да се опонашају они (само не знам кад су то били фини и паметни па да се угледамо на њих :confused:). Да је међу нама остало неко мушко лакше би поднео али као осведоченог женомрсца ово са Марином га гарант ј.бе у здрав мозак :rotf:

А,..ко је јахач/ица први/а са лева, а ко четврта/и ?

.

Поред Наде би могао да се смести Миливојевић или неуништива Милена Милошевић а уз Тому наравно иде Јоргованка. Мада и Веља воли овце али ми није за ово друштво :lol:

Немој да заборавиш да цитираш најбољи део :

Види само ту мудру мисао ;) А најбољи део тек следи :

Тома заправо има оправдање што је жена паметна и лепо прича :hahaha: Не може јадан да прихвати да је то урођено па њен наступ доживљава као задатак и то задатак да се опонашају они (само не знам кад су то били фини и паметни па да се угледамо на њих :confused:). Да је међу нама остало неко мушко лакше би поднео али као осведоченог женомрсца ово са Марином га гарант ј.бе у здрав мозак :rotf:

Ма Тома изгледа има КОМПЛЕКС те Марине:hahaha:

.а још кад знамо,....... да он зна како је тешко бити мајка

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ма Тома изгледа има КОМПЛЕКС те Марине:hahaha:

.

Наравно да има. Нису њу сада научили шта да каже већ је увек имала став али је он због свог комплекса и необразованости у први план пуштао само оне спрам којих његова глупост није могла да дође до пуног изражаја.

Поред Наде би могао да се смести Миливојевић или неуништива Милена Милошевић а уз Тому наравно иде Јоргованка. Мада и Веља воли овце али ми није за ово друштво :lol:

Ахахаха:hahaha:, када би Јоргованка села на ту
мучену овцу,...ова би неконтролисано почела да бежи...
и све овце би пошле за њом.......(погоди где,...:hahaha:)

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back