Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лепо људи објаснили :

"СВАКО ИМА ПРАВО ДА ПРОМЕНИ МИШЉЕЊЕ"

Још ако се то исплати (а Томи се, Бога ми, исплаћује и то у тврдој валути), ко те пита за образ, част ...

То су бре схватили ЈУЛ-овци још 2000, па напунише очас ДСС ...
Код жутих је још боље и лакше ...
Нема везе у којој си странци - важно да у имену има "Демократије" - иако је у програму нема (нема ни програма, ал' ко те пита - "Гурај у ЕУРОпу)

На крају је то и Ивица без (још увек) Марице схватио ...

А ти још не разумеш ???

Оно што не разумем је да ли се он променио или је увек био такав само смо ми били слепи код очију.

Ако имаш времена прегледај неке снимке и нешто што је он изјављивао,
пре оне саобраћајне несреће и после ње!
Тома је од тада други човек,..макар су то моја запажања,..

.

Ако имаш времена прегледај неке снимке и нешто што је он изјављивао,
пре оне саобраћајне несреће и после ње!
Тома је од тада други човек,..макар су то моја запажања,..

.

Ја сам га све то време имала буквално испред носа и нисам приметила ништа. Ваљда су људи са стране увек објективнији, шта знам. Имао је он своје бубице увек али нисам ни сумњала да ће изаћи на овако нешто.z:((

Ја сам га све то време имала буквално испред носа и нисам приметила ништа. Ваљда су људи са стране увек објективнији, шта знам. Имао је он своје бубице увек али нисам ни сумњала да ће изаћи на овако нешто.z:((

А има и тај "стриптиз"....који ће га политички докрајчити!

.

А има и тај "стриптиз"....који ће га политички докрајчити!

.

Ljudi se menjaju. E sad hoce li to neko nazvati striptizom kada je moguce da se jos bolje obuce, zamaskira, druga je stvar.

Sve u svemu mislim da je kum prevrsio meru kada je rekao glasajte za SPP ako bude usvojen nas amandman, a kad ga usvojise, onda "nemojte glasati". Infantilno ponasanje, decije igre! Uz to koliko je za vreme izbornih kampanja z:dm3:Toma bio ometan od Seselja razno-raznim izjavama, koje su samo smanjivale broj glasaca.

Стриптиз је дошао до кулминације :

Тома се у егзалтацији,
са сненим изразом у полузатвореним очима,
чврсто се држи за скупштинску предикаоницу ...

Чомићка, лаким и сензуалним покретима,
свако мало "КАЗНИ" по неког Радикала,
при томе не мењајући израз лица (сем по неке манифестације оргастичког задовољства - лако трзање крајичка усана и пар капљица зноја које пробише кроз камени пудер на челу)

18:01 КУЛМИНАЦИЈА

заседање је прекинуто : COITUS INTERUPTUS

О евентуалним последицама (ко је кога, кад и зашто), заинтересоване ћемо обавестити на Пдф "ЉиС" ...

Ljudi se menjaju. E sad hoce li to neko nazvati striptizom kada je moguce da se jos bolje obuce, zamaskira, druga je stvar.

Sve u svemu mislim da je kum prevrsio meru kada je rekao glasajte za SPP ako bude usvojen nas amandman, a kad ga usvojise, onda "nemojte glasati". Infantilno ponasanje, decije igre! Uz to koliko je za vreme izbornih kampanja z:dm3:Toma bio ometan od Seselja razno-raznim izjavama, koje su samo smanjivale broj glasaca.

Све ми нешто жао Томе..:rida::rida::rida:

Стриптиз је дошао до кулминације :

Тома се у егзалтацији,
са сненим изразом у полузатвореним очима,
чврсто се држи за скупштинску предикаоницу ...

Чомићка, лаким и сензуалним покретима,
свако мало "КАЗНИ" по неког Радикала,
при томе не мењајући израз лица (сем по неке манифестације оргастичког задовољства - лако трзање крајичка усана и пар капљица зноја које пробише кроз камени пудер на челу)

18:01 КУЛМИНАЦИЈА

заседање је прекинуто : COITUS INTERUPTUS

О евентуалним последицама (ко је кога, кад и зашто), заинтересоване ћемо обавестити на Пдф "ЉиС" ...

Thumb_MS-23745441.jpg

Тома баца чини на ...

comic-ver.jpg

...зато она њега са казнама прескаче.....и прекида седницу...

.

Приступили су му најгори...жао ми је генерала,али....Тома је знао да малтретира своје сараднике...да их испитује...када се буде одлучио да дође код мене у емисију поставићу му само једно питање:како би поступио да његову децу неко малтретира?

Приступили су му најгори...жао ми је генерала,али....Тома је знао да малтретира своје сараднике...да их испитује...када се буде одлучио да дође код мене у емисију поставићу му само једно питање:како би поступио да његову децу неко малтретира?

Истина да је знао али што би рекао онај што прича искварену верзију хрватског - криви смо ми што смо га пустили.

Свашта ће ту још да буде. Ми у СРС смо још добри и ћутимо о већини приватних ствари али ако претера и то ће бити тема приче.

Претпостављам, да знате и оно што многи не знају,......... разлог
ове Томине издаје!

.:tajna::tajna:

.

Претпостављам, да знате и оно што многи не знају,......... разлог
ове Томине издаје!

.:tajna::tajna:

.

Што је најгоре од свега - појма немам. Вероватно је узео неке паре али од кога не знам. Не верујем да су му владајуће странке дале било шта будући да је од свих чланова СРС он имао најгоре односе са влашћу а притом није било потребе да му било шта дају јер су знали да њему не пада напамет да преузме власт и било кога угрози пошто је по природи пасиван и неактиван.
Не чуди ме чак ни та његова одлука да оде али ме чуди тренутак и то што никоме осим Вучића ништа није рекао а има људи са којима је био далеко ближи.

ДрБоб, вероватно знаш да је Томислав то лето више пута ишао у ону своју Бајчетину са члановима СРС који нису Александар Вучић и Цица Табаковић. Тотално је нејасно како никога није покушао да врбује или барем нешто споменуо.

Што је најгоре од свега - појма немам. Вероватно је узео неке паре али од кога не знам. Не верујем да су му владајуће странке дале било шта будући да је од свих чланова СРС он имао најгоре односе са влашћу а притом није било потребе да му било шта дају јер су знали да њему не пада напамет да преузме власт и било кога угрози пошто је по природи пасиван и неактиван.
Не чуди ме чак ни та његова одлука да оде али ме чуди тренутак и то што никоме осим Вучића ништа није рекао а има људи са којима је био далеко ближи.

..Коме да каже своју бруку и срамоту,...али
морам да признам,...добар је глумац,..кад је и вас радикале преварио!

.

..Коме да каже своју бруку и срамоту,...али
морам да признам,...добар је глумац,..кад је и вас радикале преварио!

.

Ма сумњив је он скроз. Знао је да кука кад га боли лева трепавица и да препричава своје приватне проблеме који се никога не тичу а онда је направио то што је направио. Признајем да није било баш тотално изненађење и да је већ неко време падао у нашим очима што пословно што приватно али ипак нисмо очекивали да тако одјури.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back