goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Radikali su pušteni niz vodu.Toma je nakon izdaje pušten niz vodu....nema šta više da traži u politici ni on ni ovi što su oko njega!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radikali su pušteni niz vodu.Toma je nakon izdaje pušten niz vodu....nema šta više da traži u politici ni on ni ovi što su oko njega!!!
Uuu...Ko nam se to uplasioКада је већ забрањен кукасти крст на аватарима због чега није овај гоксијев. Јел то опет дупли стандарди модерисања?
![]()
...Nemoj te veštica odnese kroz dimnjak...Ili Gvozdenzuba...Time plaše decu u Sremu kad su mali.
Када је већ забрањен кукасти крст на аватарима због чега није овај гоксијев. Јел то опет дупли стандарди модерисања?
![]()
Zapravo osim ako je poštovani Drinjača antisemita,ne vidim razlog zašto bih skinuo simbol...To je modifikovana Davidova Zvezda...Pentagram je stari magijski simbol,korišćen u mnogim obredima...Ne radi se o petokraki.Када је већ забрањен кукасти крст на аватарима због чега није овај гоксијев. Јел то опет дупли стандарди модерисања?
![]()
Ma i Jesa i Sotona...
A ne nije zabranjeno,goxy je postao jesa,a svako sme da nosi svoje obelezje
Hebiga...Moraš malo da se opustiš...Vi ste svi mlogo stegnuti...''Rišćani''
Ако ћемо у том тону да наставимо полемику, могли би да кажемо и да је свастика стари симбол, један од најприсутнијих симбола у старословенској традицији. Дакле не ради се то о никавом "кукастом крсту" које је Хитлер злоупотребио. Већ је уз класичан руски крст (са оном косом равни) и андрејевски крст (Х), свастика је најприсутнији симбол руског православља.Pentagram je stari magijski simbol,korišćen u mnogim obredima...Ne radi se o petokraki.
...Žao mi je što ne koristim izraze poput Kijamet Efendija...To jednostavno nije мај тинг
Lisica...Taj će daleko dogurati...Pazte šta sam rekao...Možda i premijersko mesto.
Dobar je TomaLisica...Taj će daleko dogurati...Pazte šta sam rekao...Možda i premijersko mesto.
![]()

Ša bre,jel počeo već da se češlja ko Sanader...Prošo voz Antievropskoj,Azijatskoj desniciКад на врби роди грожђе![]()
Vreme za nove stavove
Скоро сви су упали у европску гузицу, ево и Тома је до пола ушао
Ко изда...и Тома је до пола ушао
Pošto polako ali sigurno postajemo Zapad,naučićeš da se to ne zove ''izdaja'',gusle su tako autdejted,već regularan poltički manevarКо изда...

Не дај Боже да Србија икада уђе у тај "окречени гроб" Јевропску Униију. Србији је место уз Русију. Гас, гас, гас до даске, гас, гас, гас..пром до РусијеPošto polako ali sigurno postajemo Zapad,naučićeš da se to ne zove ''izdaja'',gusle su tako autdejted,već regularan poltički manevar![]()

Ceo svet je...Jedno mesto...Znaš da se zvezde vide isto bez obzira da li si u Rusiji,Novoj Gvineji ili Vašingtonu...Jedan svet,jedna politika,jedna rasa...San se ostvarujeНе дај Боже да Србија икада уђе у тај "окречени гроб" Јевропску Униију. Србији је место уз Русију. Гас, гас, гас до даске, гас, гас, гас..пром до Русије![]()
Naravno,neće biti mesta za komuniste.Мислиш на Давидове звездеCeo svet je...Jedno mesto...Znaš da se zvezde vide isto bez obzira da li si u Rusiji,Novoj Gvineji ili Vašingtonu...
или оне Титове 
Svi smo mi došli sa Zvezda...Zvezdana prašina...Мислиш на Давидове звездеили оне Титове
![]()
Na te zvezde mislim...