Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toma ima nezahvalnu ulogu
ako je protiv ekipe DSS-SRS onda je za Tadića
ako je uz ovu gore pomenutu grupu "zajedno do 10%" onda ne može da profiliše svoju stranku i pravi neophodan sanitarni otklon od bivše družine

sve u svemu, njemu su najneophodniji novi izbori, da dotuče družinu i otera u bedak još njihovih par fanova na Krsti

Uuuuuuuu, pa ako zbog toga treba da budu izbori...bojim se da mu se ne bi isplatili...
I drugo, ko mu je kriv sto ne ume da profilise svoju stranku? Ionako ga svi posmatraju kao odbeglog i zalutalog radikala.
Istina je jedno - ne moze da "ugodi" ni jednima, ni drugima, ali to sam nek' se pita zasto je to tako. Ne veruju mu ljudi, brate! Vuk dlaku menja, ali cud nikada!

Po mom misljenju radikali pucaju. Glasaci nece moci da se odluce izmedju vaginoustog i grobara sa jedne, i kluba zenturaca polupismenih sa druge strane. Tezak je to izbor.. razumem ja njih. :D

Tužno ali istinito je to da su Grobar i Hot Lips nepismeniji od onih žena. Kradeta i Pop Lazićka imaju završen Pravni fakultet - isto kao i Hot Lips a kondukterka i Toma oboje imaju srednju stručnu spremu s tim što postoje priče da ona ima i završenu i neku višu (u šta lično sumnjam) i za razliku od Nikolića kako tako natuca engleski i elokventnija je.
Od centralnih figura u SNS jedino impresivno obrazovanje je onaj klimavi magistrat Jorgovanke Tabaković a kada je čovek sluša zapita se kako je i taj magistrat uspela da dobije pošto o ekonomiji zna otprilike koliko i o sunčevim pegama (čitaj pojma nema).

Uuuuuuuu, pa ako zbog toga treba da budu izbori...bojim se da mu se ne bi isplatili...
I drugo, ko mu je kriv sto ne ume da profilise svoju stranku? Ionako ga svi posmatraju kao odbeglog i zalutalog radikala.
Istina je jedno - ne moze da "ugodi" ni jednima, ni drugima, ali to sam nek' se pita zasto je to tako. Ne veruju mu ljudi, brate! Vuk dlaku menja, ali cud nikada!

Da dobro kazes da je zalutao. Totalno.

Toma je prso, a da i ne zna, sve zajedno sa vaginoustim. Dokazao se kao prevrtljivac i neprincipijelan, tako da kad ga i ovi prožvaću, ima da ga pljunu i to je to...

Не могу да верујем !?

Ја да се сложим са тобом ???

СТРАШНО !!!

Подсетићу све форумаше на судбину свих (али баш свих) посланика-пребега који су у сред мандата променили страну ... На првим следећим изборима их није било нигде, па ни у странци којој су пришли ... Бирачи превртљивост не трпе ...

Почетни успех СНС (успех на поновљеним локалним изборима у 4 Општине) је резултат огромних пара које су уложене у пропаганду (у Књажевцу скоро да и није било других плаката, на РТЗ се вртео само СНС ... ), великог труда новокомпонованих "Народњака" (скупили су се бивши Радикали из свих крајева и ишли од куће до куће, обећавали, плаћали ...) и прећутне подршке ДС-а (танка кампања ..) ... И шта се догодило ???
СРС (који је имао највећи број освојених мандата) није прешао цензус ...
СНС је освојио јалове мандате јер их нико неће (ни ДС, ни ДСС, ни СПС, ни "Покрет за Књажевац ...) - џаба сте кречили ...

Слично се одиграло и у свим другим Општинама.

Све ће то доћи на своје, нарочито након повратка др. Војислава Шешеља из Хага, јер је више него очигледно да је тужилаштво немоћно да "одбрани" оптужницу написану у Београду.

Ne treba velika mudrost da se zna ko je ko.

Samo gledaj koga hvale na B92 i nema frke.

Kao sto rekoh, Toma je ili doziveo amneziju kad mu citava ta demokratsko-liberalska podrska godi ili je njihov igrac.

Ako je ocekivao da ce pridobiti neke od njihovih glasaca tako sto je nacesljao razdeljak na drugu stranu, e, onda stvarno nije normalan. :zima2:

Да га је макар нека цигла потрефила,
па да кажемо, .................али није....
нема ту никакве амнезије,....кад је мозак испарио оодавно!

slazem se sa tobom.

Знаш ли ишта друго, сем да се слажеш:?::manikir:

jos vam je davno Tihi rekao da cim je Toma zadrzao mandate u skupstini jasno je da je sklopio koaliciju/precutni pakt sa djavolom (Tadicem).

Баш тако, са ђаволом
8.gif

Aj sad... Jel ima stvarno jos retarda koji glasaju za stare radikale? Za one polupismene i nevaspitane ženturače?

Mislim toliko su se iskompromitovali da je to neverovatno.

........
Iskreno jedino kreten ne vidi koliki su oni kreteni.

Јеси ли ти јуче видео како се Тома обраћа дојучерашњој
партијској колегиници Поп Лазићки,
каже јој да она није његов ниво и да нема шта са њом да дуелише на ТВ,
(пошто га је она културно позвала да престане користити говорницу
за обрачун са њима, него лепо да изађу на ТВ дуел на неку телевизију,..
не он је два пута то одбио...)

Pa pazi, dajem ruku da je moja mačka ima veći IQ od Nataše Jovanović. A i kulturnije se ponaša :ukras:

Ти си је лично тестирала, мислим мачку :cao:

radikali su sruseni odavno,:grudvanje: ostala nam je E.U, a da je predsednik lep-lep je, nema sta.

То исто мисли и ова:

Što se tiče gostiju na promociji, volela bih da dođe predsednik Boris Tadić. Ne volim politiku ni političare, ali on je izuzetno markantan i šarmantan i, iako ga ne poznajem, deluje interesantno - kažе Nives Celzijus.
sirila-v.jpg

Срце, који то програм заступа Николић?z;)

Па, "стриптиз", ....увија се на подијумо око шипке (Тадића)
ка змија
:hahaha::hahaha::hahaha:

Radikali i slicni mogu samo da mrze Nikolica.Izlaskom iz radikala je dokazao da je zreo politicar koji se prilagodjava okolnostima.Ne volim ga, ali on predstavlja ''normalnu'' desnu opciju, koja ce sve vise naginjati ka desnom centru, i Srbija se polako krece ka dvopartijskom sistemu.

Он (НИ)је за волети:?::?::?:

То исто мисли и ова:

Što se tiče gostiju na promociji, volela bih da dođe predsednik Boris Tadić. Ne volim politiku ni političare, ali on je izuzetno markantan i šarmantan i, iako ga ne poznajem, deluje interesantno - kažе Nives Celzijus.
sirila-v.jpg

ка змија

da imam telo kao Nives-imam, da sam glupa kao ti i ona - nisam.
Hvala dragom Bogu, sto mi je ovo prvo dao, a ovo drugo ostavio za tebe.

Poslednja izmena:
То исто мисли и ова:

sirila-v.jpg

ка змија

A pa ribica ima guzu bar za budućeg predsednika EU. :D

mcdonalds.jpg

Koja si od ove dve?

Nebitno kojeg je stava nasa forumska drugarica ipak mislim da je previse prosto ovako joj se obracati. Ajde da je radikalka... Natasa i sl.. al ona bas nije zaslužila tako nesto. A i osecam da devojka uopste ne izgleda lose.

A opet.. dobro te je i spustila :D

A opet posto vidim da posecujes te sajtove sa korpulentnijim devojkama.. možda ti takve i volis pa si joj udelio i kompliment ko zna. :D

da imam telo kao Nives-imam, da sam glupa kao ti i ona - nisam.
Hvala dragom Bogu, sto mi je ovo prvo dao, a ovo drugo ostavio za tebe.

Кад си већ на овој теми,
а имаш то "прво" како си нам написала, а кажеш да ниси ни глупа,
па паметнице,
јеси ли приметила коју је прву "крпицу" Тома скинуо
од како је отпочео да изводи "стриптиз"

Tužno ali istinito je to da su Grobar i Hot Lips nepismeniji od onih žena. Kradeta i Pop Lazićka imaju završen Pravni fakultet - isto kao i Hot Lips a kondukterka i Toma oboje imaju srednju stručnu spremu s tim što postoje priče da ona ima i završenu i neku višu (u šta lično sumnjam) i za razliku od Nikolića kako tako natuca engleski i elokventnija je.
Od centralnih figura u SNS jedino impresivno obrazovanje je onaj klimavi magistrat Jorgovanke Tabaković a kada je čovek sluša zapita se kako je i taj magistrat uspela da dobije pošto o ekonomiji zna otprilike koliko i o sunčevim pegama (čitaj pojma nema).

Први пут сам намерно одгледала ТВ пренос једне седнице из Скупштине
од почетка до краја,
да бих се и сам уверила у истинитост свега оног што се пише о
њима.
Мој закључак је да је Томислав Николић гора баба од свих онх које тако
назива.
(можда се баш потрефило, да тај дан буде такав..???)
Што уме да оговара и при том прави гримасе као она права торокуша.,...
чак се једном наругао једном бившем посланику, старијем човеку,
са оваквим речиама, ња,ња,ња,ња,...а при том се одвратно кревељио.
Додуше, ко зна, човек кад дуго проведе у једном друштву,
поприми карактеристике истог,
али...ја на тој седници нисам приметила да је Поп Лазићка била
непримерена, чак што више допао ми се њен начин дискусије,
начин како се обраћала Николићу.

Први пут сам намерно одгледала ТВ пренос једне седнице из Скупштине
од почетка до краја,
да бих се и сам уверила у истинитост свега оног што се пише о
њима.
Мој закључак је да је Томислав Николић гора баба од свих онх које тако
назива.
(можда се баш потрефило, да тај дан буде такав..???)
Што уме да оговара и при том прави гримасе као она права торокуша.,...
чак се једном наругао једном бившем посланику, старијем човеку,
са оваквим речиама, ња,ња,ња,ња,...а при том се одвратно кревељио.
Додуше, ко зна, човек кад дуго проведе у једном друштву,
поприми карактеристике истог,
али...ја на тој седници нисам приметила да је Поп Лазићка била
непримерена, чак што више допао ми се њен начин дискусије,
начин како се обраћала Николићу.

Idi bre. Ti si se prejela bombona !!

Idi bre. Ti si se prejela bombona !!

Нисам написала њам, њам, њам,.....
него ња, ња, ња...
..управо онако како је Тома њакао....z:).

Ugodice on Zutima. Pusti ti te price ni jednima ni drugima.

U ovoj prici on nije vuk, nego poturica, a poturici niko ne veruje.

Потурица,....
.........одлично си се сетио:hej::hej::hej:

A secam se kad je Vucic ono rekao, povlaci se iz politike ne zna na koliko. pa za par dana rekao da je u SNS. Boze boze..

Да, сећам се и ја тога,..беше
отишао на неко место да се одмори (у иностранство)....???

Како нико не ишчепрка, а где је то он био, да ли је са неким тамо имао контакте
(понуде или слично...):think:

toma je bas ono sto postavljac kaze, uprkos rezimskim ovde devojcicama,

neka prvo vrati mandate, pa da pricamo i da vidimo ko je ko, jer srs je bila najjaca stranka, ali to u ovom rezimu nista ne znaci

prodajem kadeta

Он да врати мандате,
ма немој, то не раде они којима је "морал" на првом местуz:dm3:

Kisela Bombono, kad smo kod Tome slažem se 100%.
Zimus je nazivao ljude ustašama a sada se kobajagi jako potresao zbog toga što mu je neko kleo unuke (pritom nije ni imenovan u tim kletvama nego se sam prepoznao). Raspravlja se tamo kao tetka na pijaci kad joj odmere manje nego što treba. Gledam Skupštinu svaki dan i on je taj koji vređa i provocira kako Pop Lazićku verbalno tako i Jovanovićevu (koju ne podnosim) neverbalno. Jel video neko kako joj se unosi u facu kad se kao primakne onoj govornici da nešto pita Slavicu? Da sam na njenom mestu tačno bih ga odvalila onim monitorom.

Kisela Bombono, kad smo kod Tome slažem se 100%.
Zimus je nazivao ljude ustašama a sada se kobajagi jako potresao zbog toga što mu je neko kleo unuke (pritom nije ni imenovan u tim kletvama nego se sam prepoznao). Raspravlja se tamo kao tetka na pijaci kad joj odmere manje nego što treba. Gledam Skupštinu svaki dan i on je taj koji vređa i provocira kako Pop Lazićku verbalno tako i Jovanovićevu (koju ne podnosim) neverbalno. Jel video neko kako joj se unosi u facu kad se kao primakne onoj govornici da nešto pita Slavicu? Da sam na njenom mestu tačno bih ga odvalila onim monitorom.

:hej::klap::klap::klap::hej:

Тома је на жалост изгледа такав и раније био,...
чангризава баба,:tajna::tajna::tajna:
односно деда....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back