Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene više zanima šta će SRS na sledećim predsedničkim. Ako je neko čitao transkripte sa sastanka Centralne otadžbinske uprave kad su izbacili Tomu između ostalog se raspravljalo o tome kako se navodno Toma samoinicijativno kandidovao za predsednika a Šešelj je iz Haga izričito naredio da pusti Vjericu ili Natašu. Baš me zanima ko će sad biti kandidat kad Tome i Vučića nema. Todorović je mnogo glup i od svih političara ima najniži rejting u narodu. Pikam na Pop Lazićku :D

Nego, je l' moze neko da prognozira koliko ce peezdurina Toma i pi*kousti koorolizac Aca ******** dobiti na sledecim izborima glasova? To je veoma vazan podatak za istrazivace daunovog sindroma i njegove prisutnosti u srpskoj populaciji.

Ако буду расписани превремени избори,
они су угасили!!!!!!!!
Додуше ако Тадић буде имао моћ, као и до сада, да "контролише"
изборе,онда.....
загарантован им је улазак у Парламент, ..нешто слично као ЛДП
на овим прошлим изборима, тек кроз иглене уши.

Иако су сви медији јуче, а и многи политички форуми "хвалили" или
"кудили" ЛДП да је захваљујући њима владајућа коалиција успела да
обезбеди кворум за гласање,..
мало ко је увидео велику улогу Томислава Николића у свему томе.

Закон о седиштима судова, који је био узрок проблема,
усвојен је са 123 гласа, против је било 13 посланика,
радикали и народњаци нису учествовали у гласању,

а напредњаци нису били у сали.

Да су сви посланици опозиције у тренутку гласања били у скупштинској сали,
Закон о седиштима судова не би имао већину.

Према Алигрудићевим речима, „изостанак Томислава Николића и његове посланичке групе, такође, допринос је раду владајуће коалиције, јер да су они били у парламенту, не би прошао Закон о седиштима судова, који је најкритикованији”.
http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Usvojeno-13-zakona-kvorum-obezbedila-LDP.sr.html

Томислав Николић је јуче скинуо "једну малу крпицу" са себе,
а као у оном правом стриптизу,...све
креће уз галаму, адреналин расте,...публика (посланици) се зноји, аплаудира,
.... ......почиње "стриптиз"...

Неки не примећују да је "стриптиз" у току,...нормално,
па и нису на месту дешавања,....(грађани који нису могли да прате пренос Скупштине)
Полако,...представа се захуктава,....иако најављена,...
за многе заборављена, ( разлог одласка Томе из СРС )
.............................наставиће се,....
Тома ће .......да скида "део по део крпица" са себе ....све док не оголи.
Онда ће бити његов крај, а за многе доживљај!!!

Nego šalu na stranu (!) juče je poslanik SRS napao generala Ponoša i tražio njegovu smenu. Tako je SRS javno pokazala da štiti vladu i njene ministre.

Poslednja izmena od moderatora:
Ово нису моје пусте жеље,
ово је факат!
Fakat ?
"Dva lidera su se složila da vladavina DS ili SNS, stranaka koje po svim istraživanjima javnog mnjenja imaju šanse da osvoje najveći broj glasova, može biti stabilna, uz postojanje još dve-tri manje stranke koje bi, po njihovim decembarskim zaključcima, trebalo da imaju neznatan manipulativni kapital."

Evo ovo je drugi pasus teme koju je Tihi (Jerry) otvorio ...

Pitanje je dakle, da li SNS kad Tomu treba napraviti Borisovim ortakom ima veliko buduće glasačko telo, ili, kad Tomu treba prikazati u kontekstu mizerije od čoveka i sebi dati moralnu podršku - reći : oko cenzusa su ?

SRS zastupnici treba da se usaglase - kolika je SRS i kolika je SNS ...

U svakom slučaju, oni koji su stava da su Boris i DS štetočine za Srbiju - ne bi trebali da prave nepremostive prepreke među sobom. U konkretnom slučaju DSS, SRS i SNS.

Ili je sada mržnja radikala prema Tomi i ekipi toliko nadjačala racio da rađe pljuje eventualnog saveznika nego pravog neprijatelja ?

Moj (netraženi) savet je da se dozovete pameti, jer politika (rekosmo milion puta) nije ljubavna seansa nego pitanje interesa. Zar nije više dosta bruke s kletvama i glupostima koje su za nama ?

Toma se trenutno kotira kao drugi, iza DS-a. Ako je stari SRS imao skoro 30% Toma sada ima oko 20%. Ja ga ne podnosim ali kao sto Laci kaze, budimo realni :)

Чије су то анализе и прогнозе?...
Ничије, сем оних "што је баби мило то јој се и снило",
не ради се то нимало случајно,...већ по опробаном рецепту,...а
једва чекам те изборе,...па да Тома оконча и овај "стриптиз"!

Чије су то анализе и прогнозе?...
Ничије, сем оних "што је баби мило то јој се и снило",
не ради се то нимало случајно,...већ по опробаном рецепту,...а
једва чекам те изборе,...па да Тома оконча и овај "стриптиз"!

Strategic Marketing-ove. Ja se prva nadam da ima manje ali budimo realni - nema u Srbiji vise od 10% ljudi koji padaju na retoriku Vjerice Radete i Dragana Todorovica.

Немају везе ту Вјерица нити било ко други из СРС,...него чињенице које
ће Тому оголети!

Сећа ли се неко ове слике и тог догађаја
и да ли се, по вама Тома од тад некако променио, .....
било је то децембра, 2003 године....????

toma-nikolic2.jpg

Ja se ne secam, daj link da procitam ;)

Ne mislim da je Vjerica najbitnija ali valjda svaka stranka ima nekog lidera za kog se ljudi vezuju kad glasaju. Ja tu osobu u SRS ne vidim.

Ево линк:
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2003/12/12/srpski/H03121101.shtml

Те исте године је убијен и Ђинђић, је ли тако,..па да ли беше и Шешељ
отишао у Хаг?

....
Ма Вјерица је минорна,..има у СРС чланова који могу да одговоре том изазову.
Нисам баш сигурна да би то била и Гордана Поп Лазић.
Не познајем ја довољно те чланове,
нисам никад била симпатизер те странке,...али
ово око Томе игром случаја ме заголицало, па сам се распитивала...

Poslednja izmena:
Ja ne da nisam simpatizer nego su mi totalno odbojni ali pratim stanje kod njih. Ako budu glupi da forsiraju Todorovića pašće ispod cenzusa. U pitanju je retko glup čovek kome je trebalo mesec dana da se nauči da pred govornicom kaže da je lider SRS Vojislav Šešelj a ne Toma Nikolić. Slabo kapira, još slabije deluje. Radetu sam otpisala posle onih kletvi jer je suviše negativno medijski eksponirana, iako moram da priznam da ima dobre momente sada kad se svaki dan javlja da priča o zadatoj temi tj. pravosuđu. Takođe ne verujem da će biti dovoljno ludi da guraju u prvi plan one ludake Krasića i Mirčića.

Pop Lazićka i Jovanovićka su im po mom mišljenju najjače karike. Ako se Gordana sada zaustavi i ne nastavi da tera mak na konac sa Tomom Nikolićem možda i izvuče tu stranku iz totalne propasti. Jovanovićku sam nedavno upoznala i skroz me je pozitivno iznenadila kao lik ali mislim da je previše ideološki ostrašćena i puna neke nenormalne mržnje kako prema Nikoliću tako i prema 99% ljudi koji ne misle kao ona. Mislim da bi bilo pogubno da joj se da prednost ispred Pop Lazićke a mogu da se kladim da će se radikali zeznuti i uraditi tako.

Poslednja izmena:
Ja ne da nisam simpatizer nego su mi totalno odbojni ali pratim stanje kod njih. Ako budu glupi da forsiraju Todorovića pašće ispod cenzusa. U pitanju je retko glup čovek kome je trebalo mesec dana da se nauči da pred govornicom kaže da je lider SRS Vojislav Šešelj a ne Toma Nikolić. Slabo kapira, još slabije deluje. Radetu sam otpisala posle onih kletvi jer je suviše negativno medijski eksponirana, iako moram da priznam da ima dobre momente sada kad se svaki dan javlja da priča o zadatoj temi tj. pravosuđu. Takođe ne verujem da će biti dovoljno ludi da guraju u prvi plan one ludake Krasića i Mirčića.

Pop Lazićka i Jovanovićka su im po mom mišljenju najjače karike. Ako se Gordana sada zaustavi i ne nastavi da tera mak na konac sa Tomom Nikolićem upavo možda i izvuče tu stranku iz totalne propasti. Jovanovićku sam nedavno upoznala i skroz me je pozitivno iznenadila kao lik ali mislim da je previše ideološki ostrašćena i puna neke nenormalne mržnje kako prema Nikoliću tako i prema 99% ljudi koji ne misle kao ona. Mislim da bi bilo pogubno da joj se da prednost ispred Pop Lazićke a mogu da se kladim da će se radikali zeznuti i uraditi tako.

Нормално је,
не морамо бити симпатизери, нити чланови неких странака,
да бисмо их пратили у јавности.

Заинтересована сам да препознам која политичка опција би била пандам
овој власти
која је превршила сваку меру у сопственом лудилу,
на штету свих грађана (чак мислим, на штету и сопствених гласача)

Кад си већ на овој теми,
а имаш то "прво" како си нам написала, а кажеш да ниси ни глупа,
па паметнице,
јеси ли приметила коју је прву "крпицу" Тома скинуо
од како је отпочео да изводи "стриптиз"

a ovo je neka posebno zahtevna tema gde pristup imaju samo pametni po tvojim kriterijumima:

-izvlace tudje reci iz konteksta i to argumentuju golim dupetom.
-pisu dubokoumna promisljanja da li je Toma Nikolic veca tracara od babe iz nekog zaseoka.

Pa onda, stvarno ne zadovoljavam te kriterijume i nisam pametna.

Pop Lazićka i Jovanovićka su im po mom mišljenju najjače karike. Ako se Gordana sada zaustavi i ne nastavi da tera mak na konac sa Tomom Nikolićem možda i izvuče tu stranku iz totalne propasti. Jovanovićku sam nedavno upoznala i skroz me je pozitivno iznenadila kao lik ali mislim da je previše ideološki ostrašćena i puna neke nenormalne mržnje kako prema Nikoliću tako i prema 99% ljudi koji ne misle kao ona. Mislim da bi bilo pogubno da joj se da prednost ispred Pop Lazićke a mogu da se kladim da će se radikali zeznuti i uraditi tako.

Ovo boldovano takođe nešto govori - onome ko hoće da vidi ...

U pravu si što se Vjerice tiče - previše je medijski negativno eksponirana. Todorović je izrazito nepopularan. Gordana Pop Lazić je takođe morala mnogo da se blamira spram Tome , ali, po meni, ako je u SRS-u ostao neko dobronameran onda će dobro razmisliti koga će staviti na čelo otadžbinske uprave.
Zašto ?
Pa zato što od toga zavisi da li će stvarno nešto i ostati od SRS-a. Svaka loša odluka (ko god je doneo) delovaće razgrađujuće i smatraću da to nikako nije slučajno. Svako ko se pravi da ne vidi da su radikali u opasnosti da nestanu a član je i funkcioner te stranke - radi "na zadatku" ! Dakle "krtica" koja rastura svesno!

E, ovo je ono na šta bi trebalo da bude fokusirana pažnja svih kojima je stalo do radikalne stranke. Toma, iako ga ne volim, spasao je što se spasti može. A Šešelj dr Vojislav da li je u neznanju ili to svesno radi - je svakako inicijator raspada.
Njegove "opaske" na suđenju, dok su trajali izbori su fakti - i nikako se ne mogu podvesti pod slučajno.

a ovo je neka posebno zahtevna tema gde pristup imaju samo pametni po tvojim kriterijumima:

-izvlace tudje reci iz konteksta i to argumentuju golim dupetom.
-pisu dubokoumna promisljanja da li je Toma Nikolic veca tracara od babe iz nekog zaseoka.

Pa onda, stvarno ne zadovoljavam te kriterijume i nisam pametna.

Коначно си нешто добро закључила:o

Ovo boldovano takođe nešto govori - onome ko hoće da vidi ...

U pravu si što se Vjerice tiče - previše je medijski negativno eksponirana. Todorović je izrazito nepopularan. Gordana Pop Lazić je takođe morala mnogo da se blamira spram Tome , ali, po meni, ako je u SRS-u ostao neko dobronameran onda će dobro razmisliti koga će staviti na čelo otadžbinske uprave.
Zašto ?
Pa zato što od toga zavisi da li će stvarno nešto i ostati od SRS-a. Svaka loša odluka (ko god je doneo) delovaće razgrađujuće i smatraću da to nikako nije slučajno. Svako ko se pravi da ne vidi da su radikali u opasnosti da nestanu a član je i funkcioner te stranke - radi "na zadatku" ! Dakle "krtica" koja rastura svesno!

E, ovo je ono na šta bi trebalo da bude fokusirana pažnja svih kojima je stalo do radikalne stranke. Toma, iako ga ne volim, spasao je što se spasti može. A Šešelj dr Vojislav da li je u neznanju ili to svesno radi - je svakako inicijator raspada.
Njegove "opaske" na suđenju, dok su trajali izbori su fakti - i nikako se ne mogu podvesti pod slučajno.

Ma postoji tu vise varijanti...po jednoj, navodno je Seselj sa Tribunalom dogovorio da rasturi stranku takvim ponasanjem, ne bi li ga ovi zauzvrat pustili na slobodu uskoro, sto svakako ima rezona...Ali, bez obzira da li je to tako, u svakoj varijanti Tomislav Nikolic je izdajnik i nula od coveka. Grobar je ili ucenjen, ili potkupljen, jer da nije jedno od ta dva, ako je iole castan covek, prvo sto je trebao da uradi je da se povuce iz politike, kad je vec dovoljno izblamiran onom viliom, cije postojanje nije prijavio predstavljajuci se u predizbornoj kampanji kao skroman covek koji, eto, pati sa ostatkom Srbije ziveci iskljucivo od svoje poslanicke plate i ponekad malo dopuni budzet prodajuci koju kilu rakije, a ne da sada popljuje sve ono sto je bezmalo 20 godina zastupao i tvrdokorno branio kao ispravnu politiku i za 180 stepeni se preokrene, pljujuci i izrugujuci se time i svom birackom telu koje je verovalo u njega i zahvaljujuci kome je i ziveo svih ovih godina. Jer, ne treba smetnuti sa uma da je politika jedini posao kojim se grobar bavio svih ovih godina.Makar malo casti, makar malo ljudskog digniteta da je imao i da je nestao iz politike, to je najmanje sto je trebao da uradi da ga ne bi pljuvali kao najveceg izdajnika u srpskoj istoriji jos od kosovskog boja naovamo... Pickoustog necu ni da spominjem, taj nije dostojan ni da ga se pljune.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back