Мислио сам да се путовање добро завршило. на жалост није било тако... Нашао сам се у у соби без прозора и без врата. Не знам како сам уопште ушао у тако занимљиву и пријатну собу. Загледао сам се у палму која је извиривала из пода собе. Палмица је имала и лепу дрвену оградицу. Била је обасјана сјајним флоросцентно, наранџастим светлом. Величанствена палма са као крв црвеним листовима.
Још бих уживао у овом призору али се неко дете, које је трчало по соби, устремило на мене и почело је да ме вуче за панталоне, да ме штипа, гризе и скидало ми је пертле са ципела. Нисам се љутио. Сагао сам се да се средим али ме је дете ударилио нечим тешким по глави.
После овога је пукла пушка са ормара која је направила рупу у зиду. Ово је био почетак краја...
Iz knjige koju spremam: "Spontano Sagorevanje"
Још бих уживао у овом призору али се неко дете, које је трчало по соби, устремило на мене и почело је да ме вуче за панталоне, да ме штипа, гризе и скидало ми је пертле са ципела. Нисам се љутио. Сагао сам се да се средим али ме је дете ударилио нечим тешким по глави.
После овога је пукла пушка са ормара која је направила рупу у зиду. Ово је био почетак краја...
Iz knjige koju spremam: "Spontano Sagorevanje"
Prilozi
Poslednja izmena: