Poceo totalni rat Amerike i BRIKSa! Tramp uveo carine od 50-100% Brazilu, Indiji, Kini...

Трамп: Чуо сам да Индија више неће да купује нафту од Русије​

677z381_677z381_tramp-nova.jpg

(EPA/A. SCHWARTZ)
ВАШИНГТОН- Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас „да је чуо да Индија више неће да купује нафту од Русије'', јавља Ројтерс. Како је пренео ТАС, Трамп је рекао да ће Индија престати да купује нафту од Русије да би постигла трговински споразум са САД.

„Колико ја разумем, Индија више неће да купује нафту од Русије. То сам чуо. Не знам да ли је то истина или не”, рекао је он новинарима у Белој кући, коментаришући трговинске преговоре између Вашингтона и Њу Делхија, преноси Танјуг.

Трамп је претходно увео 25 одсто царине на индијску робу и запретио „казном” због куповине руске нафте.

Трамп: Чуо сам да Индија више неће да купује нафту од Русије​

677z381_677z381_tramp-nova.jpg

(EPA/A. SCHWARTZ)
ВАШИНГТОН- Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас „да је чуо да Индија више неће да купује нафту од Русије'', јавља Ројтерс. Како је пренео ТАС, Трамп је рекао да ће Индија престати да купује нафту од Русије да би постигла трговински споразум са САД.

„Колико ја разумем, Индија више неће да купује нафту од Русије. То сам чуо. Не знам да ли је то истина или не”, рекао је он новинарима у Белој кући, коментаришући трговинске преговоре између Вашингтона и Њу Делхија, преноси Танјуг.

Трамп је претходно увео 25 одсто царине на индијску робу и запретио „казном” због куповине руске нафте.

NY Times ga demantuje z:D

1000021960.jpg

Hoces da kazes da ti imas partnere u Rusiji i Kini, ali ti zli zapadnjaci ne daju da saradjujes sa njima?

Ono, nije zbog toga sto ti je transport u Evropu 3 puta jeftiniji; plus sa Rusima i Kinezima moras da saradjujes sa nekim njihovim mafijasima koji imaju potporu njihovih Sluzbi, pa si se usrao da bilo sta pokusas da radis sa njima?

Rusi i Kinezi su treci nivo pozeljnosti da mala klosarska drustva saradjuju sa njima.

Zato sto ruski i kineski udbasi znaju da ne smeju mnogo da divljaju na zapadu, a sa ovakvim klosarima kao sto su Srbi, tu mogu da se osecaju kao kod kuce.

Zato je mnogo isplativije zapadu da saradjuje sa Kinezima nego Srbima.

pa ne daju

zar ne vidis da ruse vlast nasu zbog toga sto odbija da uvede sankcije Rusiji i Kini

Ovo je zaista smešno. Amerika kao imperija nestaje. Pazi oni udaraju tarife a sami zavise od uvoza iz ovih zemalja, pre svega Kine gde su prebacili sva svoja postrojenja i proizvodnju. Amerika je nekih 300 i kusur miliona stanovnika dok članice BRIKSa sačinjavaju 13 puta više i ne zavise od Amerike uopšte što se tiče energenata, ruda, materijala, radne snage, industrije i inovacija. Amerika je samo potencionalno tržište.
Amerika samo ispoljava svoje karakteristike u raznim pakovanjima što čini još od II svetskog rata i sada se hvata za slamke pokušavajući da i dalje diktira na globalnom nivou i yo je na izdanku.
Mislim da će ovim potezom Trampa Amerika samo sebi naškoditi.

labudova pesma americke imperije zla

Back