ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Pa da, jedni mogu da se tokom policijsko časa pentraju na krovove i izazivaju opštu opasnost uz naravno režimsku dozvolu dok svi ostali moraju u kućni pritvor.

Promakao ti je momenat da je za huntu sve parodija pa i odnos prema demokratiji.
Dobro dogovorili smo se da je to sa bakljama izazvano zlo. Izazvali su ga još i veći kreteni. A policijski čas nije za dobro Hitlera ili nekog okupatora, vać za dobro savakog građanina.

Dobro dogovorili smo se da je to sa bakljama izazvano zlo. Izazvali su ga još i veći kreteni. A policijski čas nije za dobro Hitlera ili nekog okupatora, vać za dobro savakog građanina.
Ako je to bilo za dobro svakog građanina zašto se onda radilo ovako?

1280x0_vucic-nis-foto-Vanja-Keser.jpg

Ako je to bilo za dobro svakog građanina zašto se onda radilo ovako?

1280x0_vucic-nis-foto-Vanja-Keser.jpg
Ovi na slici sutra ne bi kukali da za njih neko treba da odgovara ako bi nastradali od virusa.
Inače stavka koja je kod nas jako pomešana. Eto opozicija se oko tako nečeg ni ne trudi. A što bi im možda i bilo bolje nego što samo gledaju šta režimu može da se nabije na nos.
Rerardi.

Ovi na slici sutra ne bi kukali da za njih neko treba da odgovara ako bi nastradali od virusa.

To uopšte nije argument jer bi se možda žalili oni koji od njih zakače.

Inače stavka koja je kod nas jako pomešana. Eto opozicija se oko tako nečeg ni ne trudi. A što bi im možda i bilo bolje nego što samo gledaju šta režimu može da se nabije na nos.

Nije njemu niko ništa natrljavao na nos. On je samo bahat i primitivan i to su sada svi primetili.

Ne vređaj lica sa posebnim potrebama jer su mnogo bolji ljudi od hunte.

Demokratska vlast ne funkcioniše tek tako odokativno. Možda je to u komunizmu tako i moglo, al sa demokratijom se tačno zna gde ko može.

Za vlast u Srbiji se boriš kad američke demokrate jašu.
Oni finansiraju korisne idiote (štetočine)
Amerikanci na staru foru sa svojim republikancima puštaju idiote niz vodu.
Śteta ostaje, Amerikanci čisti ko bebina guza

Koliko treba biti glup, da mu ovaj debil bude uzor ili jos gore da ovom debilu bude korisna budala?
Meni je najzanimljivija neprijatnost voditeljke koja ne zna na koju stranu da postavlja pitanja i skoro stid da slusa budalastine....
Najcrnje sto nam je ovakva cela elita, gomila " intelektualaca" bez znanja u struci i bez morala na ulici.

Kad neko ponudi bolje ja cu biti za taj plan. Ne osobu - plan.

Za sad plan nude Dragas, Nogo i.. pa, niko drugi. S tim sto je plan Dragasa sveobuhvatniji od plana Noga, mada imaju i dodirnih tacaka. Ja se nadam da ce se Nogo uklopiti u tu pricu jer je kompatibilna po svojoj sustini sa onim sto predlaze Dragas.

Varvarizam. Nema situaciju za aperkat a hvata zalet. Ovaj delija što mu zavrnuo kragnu ima manevarski prostor da ga tri puta nabode glavom dok stigne Đukina pesnica gneva. Znači Đuka samo trza a ne sme.
Ko jos drzi pesnicu ispod pazuha!!! Pa tom da zalepis samar usro bi se.

Trenutno ide neka politicka emisija kod Marica na Happy TV ,pazi kada niko to vise ne gleda ,kao i one emisije politicke na Pinku. Secate se ranije ,malo malo pa neko komentarise emisije sa tih televizija. Sada niko ,samo prelete preko tih kanala. Sto je jedan dobar znak. Isto se dogadja i da Parovoma i Farmom ,bar mislim da se gleda manje nego ranije. Dosadilo .

Trenutno ide neka politicka emisija kod Marica na Happy TV ,pazi kada niko to vise ne gleda ,kao i one emisije politicke na Pinku. Secate se ranije ,malo malo pa neko komentarise emisije sa tih televizija. Sada niko ,samo prelete preko tih kanala. Sto je jedan dobar znak. Isto se dogadja i da Parovoma i Farmom ,bar mislim da se gleda manje nego ranije. Dosadilo .

Ne gledam TV godinama ali po ljudima oko sebe vidim isto. Ljudi sve manje bleje ispred TV-a i provode vreme napolju.

Ko jos drzi pesnicu ispod pazuha!!! Pa tom da zalepis samar usro bi se.
Poznajes Novi Sad stara Podbara je kao i svaki deo grada imala svoje mangupe jedan od nijhovih fazona se zvao "zavuci iz bunara", pruzi ti ruku, dok se rukujete drugom ti zavuce udarac iz bunara, jedan od najacih koji zavrsava konflikt. Sta mislis odatle je kretala pesnica?
Duka nije iz te price, ovo je je scena iz tvog komentara "drz'te me da ga ne bijem".

Poznajes Novi Sad stara Podbara je kao i svaki deo grada imala svoje mangupe jedan od nijhovih fazona se zvao "zavuci iz bunara", pruzi ti ruku, dok se rukujete drugom ti zavuce udarac iz bunara, jedan od najacih koji zavrsava konflikt. Sta mislis odatle je kretala pesnica?
Duka nije iz te price, ovo je je scena iz tvog komentara "drz'te me da ga ne bijem".
Taj Djuka nije bas neki preterano pametan momak a cini se i da je lenj. Ali voli lepo da zivi. Da bude ministar nije ,ali nasao je sebi mesto kao kordinator za navijace i bakljade. Mozda koordinira rad Skaljaraca i Kavacana po Bgd i Srbiji ,rekao bih da mu je to zaduzenje, Shvatio je da mora malo da glumi budalu ako hoce da opstane pored Vulina .Koji radi istu stvar.

Taj Djuka nije bas neki preterano pametan momak a cini se i da je lenj. Ali voli lepo da zivi. Da bude ministar nije ,ali nasao je sebi mesto kao kordinator za navijace i bakljade. Mozda koordinira rad Skaljaraca i Kavacana po Bgd i Srbiji ,rekao bih da mu je to zaduzenje, Shvatio je da mora malo da glumi budalu ako hoce da opstane pored Vulina .Koji radi istu stvar.
Slazem se, na kraju poznajemo ga sa foruma ni ovde nije morao da glumi ono sto je, cisto sumnjam da mu je neko pruzio to zadovoljstvo kavi god da su njega ne verujem da bi prihvatili mada ostavljam mogucnost medu tim polusvetom takode se za vode postavljaju oni kojima tu nije mesto.

Stsnovao sam na Podbari 4god.Partizanovci.

Back