KninGrad
Iskusan
- Poruka
- 6.134
Pa sto si onda za rusenje nekoga za koga tvrdis da ce pobediti bez muke hahha Zar ne vjerujes u demokratiju?Ja ne sumnjam da ce opet pobediti bez muke, ali popularnost mu je tropnula lepo.
Sjebo se ovim merama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto si onda za rusenje nekoga za koga tvrdis da ce pobediti bez muke hahha Zar ne vjerujes u demokratiju?Ja ne sumnjam da ce opet pobediti bez muke, ali popularnost mu je tropnula lepo.
Sjebo se ovim merama
Meta imamo dovoljno.Radi se dostava i tokom policijskog časaA vraćanje Kosa i Meta?
A vraćanje Kosa i Meta?
Ko ona zvonca na ovcama i kravama.
Sad kad sam preslusao ovaj video na to me podsetilo. Isti zvuk ko zvonce na kravi, jos neko duva u rog.Tako ovaj narod izgleda zar ne
Sad kad sam preslusao ovaj video na to me podsetilo. Isti zvuk ko zvonce na kravi, jos neko duva u rog.
Ne brini ti za zemlju Lazara i Milosa. Ovi na terasama su Djilasevci, ranije su setali ulicama i lajali Av, Av, Av. Bosko im rekao dok su setali da laju i oni lajali.Ostade nesto od zemlje Lazara i Milosa hehe
Сјатила се багра лоповска, сецикесе, олош, шљам, кусо и репато, која не зна ништа корисно да ради, осим да лупа у шерпе и лонце, пишти, урла, труби, халабучи и онако у мраку, безимено у потаји да тражи смену човека, коме ни ципеле не могу да чисте.
У памет се браћо Срби! Сва ова с*ања смо већ видели и на својој кожи искусили од 2000. до 2012.!
биће као сваки експонент Глобалиста послат на сметлиште Историје.
Нека се жали Клинтону да му врати 2 милиона.
Svugde i uvek je svaka diktatorska vlast najpre gubila podršku u većim gradovima.Vučiću i sličnima je lakše da drže pod kontrolom neki Negotin,ili neku Kikindu od Beograda.Kao prvo,u Beogradu je više privrednih subjekata,te postoji sijaset ljudi koji ne zavise od vlasti,države i budžeta.U Beogradu imaš i mnogo više mladog sveta,koji je po pravilu buntovan i nema idolopokloničke sklonosti svoji roditelja i deda i baba koji su to naučili kod Tita.U većim gradovima brže cirkulišu i nove i različite ideje.Takođe,urbano stanovništvo ne voli diktature,autokratije i jednoumlja.Više putuje,te upoređuje život razvijenijih od nas sa nama.
Kako je prošao Erdogan u Istambuli i Ankari
Потпуно си у праву, Вучићев режим је почео да се круни.Ево прогнозе:Inace niko ne kaze da ce ova buka u 20:05 srusiti Vucica sa vlasti, to cak nije ni toliko bitno u ovom momentu , najvaznije je da se stvar pomerila sa mrtve tacke (od neceg mora da se krene) i da je narod u Srbiji napokon pokazao malo neke znake zivota i to je najvaznije u ovom momentu.
Коме ћеш бре ти из Хрватске овде у Србији да пребројаваш крвна зрнца? Чибе бре. Ми овде нисмо искомплексирани, ми смо бре своји на своме.Bolje bi vam bilo da ste prvo i samo Srbi![]()