ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

A vraćanje Kosa i Meta?

То се подразумева..они ионако ускоро распуштају Бондстил.

И шта ти то значи..те 2 речи?
То се зове КОСМЕТ- КОСово и МЕТохија.
Јасно?

Сјатила се багра лоповска, сецикесе, олош, шљам, кусо и репато, која не зна ништа корисно да ради, осим да лупа у шерпе и лонце, пишти, урла, труби, халабучи и онако у мраку, безимено у потаји да тражи смену човека, коме ни ципеле не могу да чисте.
У памет се браћо Срби! Сва ова с*ања смо већ видели и на својој кожи искусили од 2000. до 2012.!

Сјатила се багра лоповска, сецикесе, олош, шљам, кусо и репато, која не зна ништа корисно да ради, осим да лупа у шерпе и лонце, пишти, урла, труби, халабучи и онако у мраку, безимено у потаји да тражи смену човека, коме ни ципеле не могу да чисте.
У памет се браћо Срби! Сва ова с*ања смо већ видели и на својој кожи искусили од 2000. до 2012.!

Treba samo da nam objasniš u čemu je ovaj sada bolji od ovih zamlata iz perioda 2000.-2012.,pa da ga treba sačuvati u stolici?

биће као сваки експонент Глобалиста послат на сметлиште Историје.
Нека се жали Клинтону да му врати 2 милиона.

Ma sta njemu da vrati , da vrati gradjanima Srbije, nije sigurno Vucic ta 2 miliona dao Klintonovima iz svog dzepa vec odvojio od usta gradjana Srbije.

Svugde i uvek je svaka diktatorska vlast najpre gubila podršku u većim gradovima.Vučiću i sličnima je lakše da drže pod kontrolom neki Negotin,ili neku Kikindu od Beograda.Kao prvo,u Beogradu je više privrednih subjekata,te postoji sijaset ljudi koji ne zavise od vlasti,države i budžeta.U Beogradu imaš i mnogo više mladog sveta,koji je po pravilu buntovan i nema idolopokloničke sklonosti svoji roditelja i deda i baba koji su to naučili kod Tita.U većim gradovima brže cirkulišu i nove i različite ideje.Takođe,urbano stanovništvo ne voli diktature,autokratije i jednoumlja.Više putuje,te upoređuje život razvijenijih od nas sa nama.

Kako je prošao Erdogan u Istambuli i Ankari

Da pa i Orban je izgubio na lokalnim izborima u Budimpesti.

Inace niko ne kaze da ce ova buka u 20:05 srusiti Vucica sa vlasti, to cak nije ni toliko bitno u ovom momentu , najvaznije je da se stvar pomerila sa mrtve tacke (od neceg mora da se krene) i da je narod u Srbiji napokon pokazao malo neke znake zivota i to je najvaznije u ovom momentu.

Inace niko ne kaze da ce ova buka u 20:05 srusiti Vucica sa vlasti, to cak nije ni toliko bitno u ovom momentu , najvaznije je da se stvar pomerila sa mrtve tacke (od neceg mora da se krene) i da je narod u Srbiji napokon pokazao malo neke znake zivota i to je najvaznije u ovom momentu.
Потпуно си у праву, Вучићев режим је почео да се круни.Ево прогнозе:
прва фаза 2020-2025 године-Вучићу постепено опада подршка, а опозиција је скоро изједначена са СПС-ом, и добацује до невероватних 10% подршке бирача.
друга фаза 2025-2030 године-Вучићу значајно опада подршка, има једва нешто преко 40% а удружена опозиција је прешишала СПС и достигла невероватних 15 % гласова.
трећа фаза 2030-2035 године-Вучић и удружена опозиција скоро изједначени, али СНС остаје на власти захваљујући подршци СПС-а
четврта фаза 2035-2040 године-СПС мења страну, Вучић одлази у пензију а претходно именује Лутовца за мандатара за састав владе,
а на председничким изборима побеђује Бака Прасе.

Realno mislim da ce Vucic pasti sa vlasti mnogo brze nego sto neki misle jer ne zaboravimo i Sloba je pao sa vlasti kada se cinio nepobediv, Tadic je takodje pao sa vlasti kada se cinilo da je najjaci , mislim Sloba je bio na vlasti 10-ak godina, DS je bio na vlasti 12 i to im je odprilike neki rok trajanja, evo Vucic je vec 8 , znaci u najboljem slucaju po njega mozda ostane na vlasti jos jedan mandat i to mu je to, mada i to je pitanje, jer desavaju se ozbiljne promene na globalnom nivou, globalisti polako gibe tlo pod nogama, sve vise se prica o novoj Jalti i novoj raspodeli snaga na globalnom nivou i dogovoru prema kome globalsti gube uticaj na ovim prostorima tj. nemaju vise sta da traze ovde a cim globalisti izgube uticaj ovde automatski ce i Vucic kao njihov pulen pasti sa vlasti (i to ne samo Vucic vec i Milo i Rama i citava ta bulumenta u okruzenju).

Ljude koji su se zajebavali na terasama niko nije ucenio za crvenu ili dve, za sendvič, litar ulja, fiktivni posao u opštini...

Zato su SNS automati potpuno zabagovali, non stop se pitaju - ko im je to rekao da urade ?
SNS automati ne veruju u slobodan izbor, što možemo videti i na Forumu, cene totalitarne režime, dive im se.

Svako mišljenje koje se kosi sa SNS dezinfomacijama odmah napada 3-4 dežurna automata, sa dobro poznatim Happy-Pink parolama, koje vrte u krug, jer druge nemaju.

Kontrapitanjima, lažima i fikcijom nespretno pokušavaju da premoste nedostatak realnih infomacija, pri čemu sve više i više tonu u živi pesak samoobmane.

Bolje bi vam bilo da ste prvo i samo Srbi :)
Коме ћеш бре ти из Хрватске овде у Србији да пребројаваш крвна зрнца? Чибе бре. Ми овде нисмо искомплексирани, ми смо бре своји на своме.

1587968436600.png

TVITER SE USIJAO "Poruka je jasna: Ne trpimo (te) više!"

Očekivano ili ne, ideja da građani Srbije pištaljkama, vikom, zvižducima i udaranjem u šerpe, pokažu nezadovoljstvo režimom Aleksandra Vučića, naišla je na veliki odziv. Tako su se na društvenim mrežama pojavili snimci iz mnogih gradova Srbije, komentari podrške, a našoj redakciji su se javljali čitaoci kako je i u njihovom gradu akcija zaživela.

Direktno.rs 26. 04. 2020. 21:52

- Komšiluk me više nego prijatno iznenadio, rasturale šerpe i pištaljke! 🏻Moja kutlača za divno čudo izdržala ovaj put - napisao je kantautor Vlado Georgiev na Tviteru.

- Bravo, Srbijo! Buka je ponovo u modi! Dosta ćutanja i straha! Večeras su počeli protesti prov vlasti! Idemo dalje! Svako veče do kraja vanrednog stanja! Do pobede! Do slobode! Ovo ne može niko drugi da nam reši niti će nam ko pokloniti slobodu, već moramo mi sami da je izborimo! - napisao je lider Dveri Boško Obradović.

- BLOK 61 - ČISTA DESETKA! Evo već 15 minuta se ne smiruje lupanje u šerpe, zviždanje i petarde - reči su pesnikinje Jelene Lengold.

- Pištaljke, šerpe, simsovi odzvanjaju... kakva divna muzika za uši - ističe radio i tv voditelj Igor Brakus.

Narodna poslanica i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je video snimak iz Novog Sada.

- I Novi Sad protiv tiranina! Bakina šerpa na zadatku! Gledam snimke i iz novobeogradskih blokova, iz mog rodnog Pančeva, Vršca... Mnogo dobro, mnooogo!!!

https://twitter.com/MarinikaTepic/status/1254479429453197315

- Poruka je jasna: Skote, odjebi! - zaključio je aforističar Aleksandar Baljak.

https://twitter.com/acabaljak/status/1254484413699809283

Krajem devrdesetih dok sam radio kao agent za prodaju nekretnina pojavi se meni kupac neki stari profesor iz Leskovca. Uvek sam se trudio sa svim kupcima da izbegavam temu puolitike, a narocito sa starim iz Leskovca. I tako sedimo nas dvojica na kafi, on pokrece pricu o politici, ja eskiviram i tako par puta. I tada profesor rece: "vidim sine da neces da pricas, to sto sam iz juzne pruge, ne govori samo po sebi o mom stavu i uverenjima. Zapamti nije kod nas problem ko je na vlasti, vec sistem vlasti." Rastanem se ja sa njim i nesto razmisljam samo mi Slobi da vidimo ledja, gore ne moze, pa cemo posle sa sistemom vlasti da vidimo sta cemo. A 2012 dodjose mnogo gori od Slobe. Kao neko ko je prosao sve, i bio politicki aktivan od 9. marta pa do 5. oktobra. I video sve, SPO koji je finkcionisao na gradu po principu preduzeca. Kada su DS i SPO podelili svere uticaja (kombinacija i korupcije) u gradu podelili po kvartovima, pa nije bilo dovoljno da platis, vec i kome platis. Preko Dosovskih tendera, itd....
Ovi ako zelimo da ekonomski opstanemo moraju da odu. Sto se tice drzave, Kosova ionako su sve zavrsili, ali ko posle njih? Ja razmisljam, imam vremena, ne vidim nikoga bar u ovom momentu, jer kao sto bi rekao profesor: "Sine nije problem ko je na vlasti, problem je sistem vlasti".

Za svakog gosta osam godina dosta , pa nećemo valjda dozvoliti da jedan psihopata i patološki lažov ostane da vlada kao onaj diktator u Crnoj Gori. Šta je imao da kaže rekao je, šta je imao da uradi uradio je . Samo molim vas treba izbeći da se žuti ološ vrati na vlast. Nije bitno što će i ti novi biti lopurde samo da ne gledam više ove stare face , muka mi je. Nek nas novi lažu u narednih deset godina.

Back