Schrodinger
Elita
- Poruka
- 16.397
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objektivno izvestavanje RTS ne resava problem gradjana ni najmanje.
Nama treba smena Vucica.
Uzmimo primer da se RTS u potpunosti otvori i sta sa time???
Hoce li to osloboditi institucije,nece.
Podrzavam ovo kao vid pritiska na rezim,ali razlog zasto tapkamo pet meseci u mestu je da jos uvek nije postignuto jedinstvo u borbi protiv Vucica,jos uvek nema jasne strategije,jos uvek se ne zna na koji nacin misle uopste da skinu Vucica.
Pa nece pasti sam o tome i drvim konstantno.А мислиш да ће Вучић тек тако, једног сунчаног јутра, да потпише своју оставку? Наравно да неће, сам је рекао да жив то неће учинити. Дакле, треба му измицати део по део, пашће сам.
Tako jeRazlog?
Što imam svoje mišljenje, što nisam protiv vlasti, što sam za to da osnovci, srednjoškolci treba da budu u školi a ne na ulici.
To je protest a ne blokada. Ako RTS funkcioniše i ima program manje više isti. Radnici mogu ući uz pomoć policije.Pogledajte prilog 1715523
Neko lupeta gluposti o tome da blokada RTS ide loše ili da, kao bajagi otuđuje ljude.
Dolaze ljudi u što sve većim brojevima i organizuju smene za 24/7.
Blokada je u celosti zaživela.
To je protest a ne blokada. Ako RTS funkcioniše i ima program manje više isti. Radnici mogu ući uz pomoć policije.
Uspeće svaki put jer rano ujutro nema puno ljudi, policiji ništa lakše da napravi prolaz.Blokirani su svi ulazi. Ušli su radnici jutros uz pomoć policije, a da li će ujutro uspeti, videćemo.
Uspeće svaki put jer rano ujutro nema puno ljudi, policiji ništa lakše da napravi prolaz.
Uspeće svaki put jer rano ujutro nema puno ljudi, policiji ništa lakše da napravi prolaz.
Treba imati u rezervi uvek spremno 100 protestanata iz zborova građana koji stanuju u blizini RTS-a da ujutro na poziv brzo dotrče na blokadu ako zatreba, odnosno ako dođe policija.Inače, opet nije bilo trećeg dnevnika, kao ni juče.
Sad ćemo videti da li će policija uspeti da ujutro ubaci grupicu ljudi za ograničeni program, kao što je prošlo jutro.
Treba imati u rezervi uvek spremno 100 protestanata iz zborova građana koji stauju u blizini RTS-a da ujutro na poziv brzo dotrče na blokadu ako zatreba, odnosno ako dođe policija.
Tih 100 pojačaju blokadu ako dođe policija , i dovoljno je držati blokadu 15-20 min i već počinju i drugi da pristižu posle sat dva bude 500 novih i policija nema šanse nikakve.
Treba biti organizovan
Već im se znaju potezi, Policija uvek dolazi u 5 ujutru jer tada ima najmanje protestanata.Sad ima više ljudi i nije onako naprasno kao prošli put; ljudi su ispratili šta se dešava.
Videćemo ujutro kako će MUP odlučiti da reaguje. Ako ne probaju ujutro da uguraju radnike, to će biti veliki poraz.
Zato mi se izvesnijim čini razbijanje blokade u Košutnjaku (bilo u gluvo doba noći, bilo ujutro). Košutnjak generalno zauzima veću površinu.
,