Počela je blokada RTS-a

Naravno, kao i prošlih puta, studenti u blokadi su ti koji uvek uskaču da pomognu svakom policajcu kome je potrebna pomoć.

studentimed.png

Jedino sto ne treba prozivati REM , to treba rasturiti...sad bi me obesili da sam napisao rasporiti, a izmedju rasturiti i rasporiti nema razlike kad nije zivi organizam u pitanju...ali sa ces, emotivno...

Ratel i REM su uz izvrsitelje koji su nezavisni od suda uzasna tvorevina, i mnogo vise mi se svidja sudska policija u BIH, tacno se zna ko im je nadlezan, a ja kad sam imao problem u Srbiji oko izvrsitelja samo zato sto je neki tipus bio prijavljen na mojoj adresi a nije ni vlasnik ni stanar, nego u proslosti , dodjes i gledas kako si u nemilosti i suda i izvrsitelja, nego sam ja takav kakav sam, pa sam u sudu odmah pokrenuo zastitni postupak, a kod izvrsiteljske komore najavio , direktno kod direktora, ebiga kad mogu da dodjem do glavnih , da me ne cacka za sitnicu koja nije moja....i to je reseno za 3 dana...plus mi je banka izasla u susret i poslali pismeno dokument na kucnu adresu da bih imao dokaz da ja tu zivim, inace nisam imao...

To su sve sitnice koje pomazu ako si pravno pismen, a ne znam da li advokati to koriste ili znaju u srbiji ako su seoski , tj ako nije neki izvikani i dobar advokat..
Ja nisam advokat.

Možeš da raskineš ugovor ako druga strana ne ispunjava uslove iz ugovora.
Ja imam sklopljen ugovor sa SBB-om koji je prodat ovima.
Oni se tom kupovinom ogradjuju od svih odgovornosti.
A htela sam pre par meseci da prekinem sa SBB-om iz drugih razloga, i tada su mi iz SBB-a rekli da nije moguce pre isteka ugovora.
Ugovor koji sada imam s njima sada kao da nista ne znaci, jer oni ni sami pojma nemaju ko su.
Jutros se zamalo rasplakao jedan opearater jer covek vise ni ne zna sta ljudima da govori.
Kaze mi celog jutra zovu,a oni nemaju prave odgovore.
Tako da ko zna o cemu se tu radi...

Ja imam sklopljen ugovor sa SBB-om koji je prodat ovima.
Oni se tom kupovinom ogradjuju od svih odgovornosti.
A htela sam pre par meseci da prekinem sa SBB-om iz drugih razloga, i tada su mi iz SBB-a rekli da nije moguce pre isteka ugovora.
Ugovor koji sada imam s njima sada kao da nista ne znaci, jer oni ni sami pojma nemaju ko su.
Jutros se zamalo rasplakao jedan opearater jer covek vise ni ne zna sta ljudima da govori.
Kaze mi celog jutra zovu,a oni nemaju prave odgovore.
Tako da ko zna o cemu se tu radi...
Ja ti kažem sledeće, i svaki advokat će lako potvrditi ovo. Ako druga strana ne ispunjava uslove iz ugovora, a to je da ti pruža kanale koje je pružala kad si sklopila ugovor ti IMAŠ PRAVO da ugovor raskineš.

Oni će naravno reći da nemaš, ali to je običan blef.

Ali ti ne moraš da plaćaš račun, i oni ti ne mogu ništa. Mogu da ti pljunu pod prozor.

Na tvom mestu, ako neće da raskinu ugovor, ja bih im samo rekao da ću prestati da plaćam račun i da će dobiti tužbu.

S marvom se mora oštro, inače se osili.

Podnevni Dnevnik RTS-a završio je na društvenim mrežama zbog grešaka koje su se samo nizale.

Krenuo je pregled događaja dana, ali već kod prvog – studentske blokade RTS-a – uglavnom smo gledali u zamrznutu sliku bez tona.
U nastavku je i voditelj Marko Ivas imao poprilično neprijatnu situaciju jer prilog nikako nije kretao kako je izgleda bilo planirano, a posle je priča konačno dobila sliku – ali pogrešnu.

„Opaaaaaaa, ‘diverzija’ na RTS od strane nekog ‘neposlušnog'“; „Nameran slučaj“; „Teraj još! Čeka se jedan hrabar“ – navijaju s jedne strane, s druge konstatuju da verovatno „samo imaju manjak radnika trenutno i da je ovo samo tehnička greška“. Ali svi se slažu u jednom – tamo je „raspad sistema“.

Samo da izjavim da je Total TV sinoc (nocas) izbacio Novu S i N1 sto je izazvalo kod mene blazi nervni slom.

Sad imam preko 800 kanala, nio srecniji od mene :(

Nigde nije najavljeno niti mogu da prekinem ugovor.

Opušteno. To je rupa koju koriste. Imaju pravo da ti izmene (sitna slova) npr. odjednom odluče da treba da plaćaš 40 hiljada evra mesečno ili slično, a čim to rade, ti dobijaš pravo na prevremeni raskid ugovora. Ne moraš da čekaš.

Tako inače funkcioniše. Samo malo insistiraj, budi uporan imoći ćeš da raskineš ugovor koji si bio sklopio sa SBB-om.

Objektivno izvestavanje RTS ne resava problem gradjana ni najmanje.

Nama treba smena Vucica.

Uzmimo primer da se RTS u potpunosti otvori i sta sa time???
Hoce li to osloboditi institucije,nece.

Podrzavam ovo kao vid pritiska na rezim,ali razlog zasto tapkamo pet meseci u mestu je da jos uvek nije postignuto jedinstvo u borbi protiv Vucica,jos uvek nema jasne strategije,jos uvek se ne zna na koji nacin misle uopste da skinu Vucica.

Back