Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tebe trajno banovatiUkinuti im status student.
ovi su položili sve ispite, odmah im dati diplomuNaravno, kao i prošlih puta, studenti u blokadi su ti koji uvek uskaču da pomognu svakom policajcu kome je potrebna pomoć.
Pogledajte prilog 1715280
Razlog?a tebe trajno banovati
Možeš da raskineš ugovor ako druga strana ne ispunjava uslove iz ugovora.Samo da izjavim da je Total TV sinoc (nocas) izbacio Novu S i N1 sto je izazvalo kod mene blazi nervni slom.
Sad imam preko 800 kanala, nio srecniji od mene
Nigde nije najavljeno niti mogu da prekinem ugovor.
Ja imam sklopljen ugovor sa SBB-om koji je prodat ovima.Možeš da raskineš ugovor ako druga strana ne ispunjava uslove iz ugovora.
Ja ti kažem sledeće, i svaki advokat će lako potvrditi ovo. Ako druga strana ne ispunjava uslove iz ugovora, a to je da ti pruža kanale koje je pružala kad si sklopila ugovor ti IMAŠ PRAVO da ugovor raskineš.Ja imam sklopljen ugovor sa SBB-om koji je prodat ovima.
Oni se tom kupovinom ogradjuju od svih odgovornosti.
A htela sam pre par meseci da prekinem sa SBB-om iz drugih razloga, i tada su mi iz SBB-a rekli da nije moguce pre isteka ugovora.
Ugovor koji sada imam s njima sada kao da nista ne znaci, jer oni ni sami pojma nemaju ko su.
Jutros se zamalo rasplakao jedan opearater jer covek vise ni ne zna sta ljudima da govori.
Kaze mi celog jutra zovu,a oni nemaju prave odgovore.
Tako da ko zna o cemu se tu radi...
Samo da izjavim da je Total TV sinoc (nocas) izbacio Novu S i N1 sto je izazvalo kod mene blazi nervni slom.
Sad imam preko 800 kanala, nio srecniji od mene
Nigde nije najavljeno niti mogu da prekinem ugovor.
Počelo da se raspada: Niko ne želi da nosi SNS listu u Zaječaru