Počela je blokada RTS-a

Objektivno izvestavanje RTS ne resava problem gradjana ni najmanje.

Nama treba smena Vucica.

Uzmimo primer da se RTS u potpunosti otvori i sta sa time???
Hoce li to osloboditi institucije,nece.

Podrzavam ovo kao vid pritiska na rezim,ali razlog zasto tapkamo pet meseci u mestu je da jos uvek nije postignuto jedinstvo u borbi protiv Vucica,jos uvek nema jasne strategije,jos uvek se ne zna na koji nacin misle uopste da skinu Vucica.

А мислиш да ће Вучић тек тако, једног сунчаног јутра, да потпише своју оставку? Наравно да неће, сам је рекао да жив то неће учинити. Дакле, треба му измицати део по део, пашће сам.

А мислиш да ће Вучић тек тако, једног сунчаног јутра, да потпише своју оставку? Наравно да неће, сам је рекао да жив то неће учинити. Дакле, треба му измицати део по део, пашће сам.
Pa nece pasti sam o tome i drvim konstantno.

Ljudi su stvarno optimisticni...valjda ne poznaju dovoljno mentola pa se klade na tu opciju.
Otkud znam sta je ljudima u glavi kad misle da ce podneti ostavku.

Pre ce pokrenuti gradjanski rat nego to uraditi.
Kad god je ovde bila neka situacija tokom devedesetih on je uvek i iskljucivo uvek bio za onu najludju i najcrnju varijantu.To je takav mentalni sklop.
Sve ovo sto sada vidimo cacilend i ostalo je nista naspram onoga sta je sve spreman da uradi.

Problem sa ove normalne strane je sto neko misli da ce on sam da se povuce...i to bez izbora.
Pa njegov silazak sa vlasti znaci corka.

Pre ili kasnije ce se odlucivati na nekim izborima...logicno pitanje zasto kasnije i zbog cega toliko da cekamo???

1000024157.jpg

Neko lupeta gluposti o tome da blokada RTS ide loše ili da, kao bajagi otuđuje ljude.

Dolaze ljudi u što sve većim brojevima i organizuju smene za 24/7.

Blokada je u celosti zaživela.

Inače, opet nije bilo trećeg dnevnika, kao ni juče.

Sad ćemo videti da li će policija uspeti da ujutro ubaci grupicu ljudi za ograničeni program, kao što je prošlo jutro.
Treba imati u rezervi uvek spremno 100 protestanata iz zborova građana koji stanuju u blizini RTS-a da ujutro na poziv brzo dotrče na blokadu ako zatreba, odnosno ako dođe policija.
Tih 100 pojačaju blokadu ako dođe policija , i dovoljno je držati blokadu 15-20 min i već počinju i drugi da pristižu posle sat dva bude 500 novih i policija nema šanse nikakve.
Treba biti organizovan
Ide lepo vreme sad će to biti zanimljivo i blokirati i organizovati, a Vučiću se žuri i pred pucanjem je on više nema vremena podneće ostavku

Poslednja izmena:
Treba imati u rezervi uvek spremno 100 protestanata iz zborova građana koji stauju u blizini RTS-a da ujutro na poziv brzo dotrče na blokadu ako zatreba, odnosno ako dođe policija.
Tih 100 pojačaju blokadu ako dođe policija , i dovoljno je držati blokadu 15-20 min i već počinju i drugi da pristižu posle sat dva bude 500 novih i policija nema šanse nikakve.
Treba biti organizovan

Sad ima više ljudi i nije onako naprasno kao prošli put; ljudi su ispratili šta se dešava.

Videćemo ujutro kako će MUP odlučiti da reaguje. Ako ne probaju ujutro da uguraju radnike, to će biti veliki poraz.

Zato mi se izvesnijim čini pokušaj razbijanja blokade u Košutnjaku (bilo u gluvo doba noći, bilo ujutro). Košutnjak generalno zauzima veću površinu i značajno je teže blokirati nego glavnu RTS lokaciju.

Poslednja izmena:
Sad ima više ljudi i nije onako naprasno kao prošli put; ljudi su ispratili šta se dešava.

Videćemo ujutro kako će MUP odlučiti da reaguje. Ako ne probaju ujutro da uguraju radnike, to će biti veliki poraz.

Zato mi se izvesnijim čini razbijanje blokade u Košutnjaku (bilo u gluvo doba noći, bilo ujutro). Košutnjak generalno zauzima veću površinu.
Već im se znaju potezi, Policija uvek dolazi u 5 ujutru jer tada ima najmanje protestanata.
Tada ih zadržiš i gotovi su za ceo dan neće ni dolaziti posle. Zato treba imati odmornu grupu u rezervi od 100 ljudi koji stanuju u blizini i koji samo dolaze na poziv ako se Policija pojavi u 5 ujutro, a ako se ne pojavi policija onda tih 100 ne zoveš neka odmaraju. Inače tih 100 je dovoljno da pomognu da se pola sata zadrži blokada dok ne počnu da pristižu građani jedan po jedan

Meni se i svidelo ono u NS-u kada je policija oterala protestante ispred RTV-a i posle kada je policija otišla ovi se vratili i ponovo blokirali :cool: ,
Protestanti i zbor građana se vratili i ponovo blokirali RTV u još većem broju. to vraćanje nazad na blokadu čim policija smanji svoj broj je odlična stvar to izluđuje ne toliko policiju nego Vučića.
Policiju baš briga uzeli su dnevnice i otišli kući, ali kada se blokada vrati kao u NS RTV juče to uništava legitimitet Vučiću ispada smešan ;)

Poslednja izmena:

Back