- Poruka
- 1.145
Zuto predstavlja onu zutu fleku na zastavi,koja je naravno boja fekalnog otpada,sto svakako ima veze i sa stranackom strukturom DSa!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...znaci bio sam u pravu....
...glup vid zabave za maloumnike...
hvala...
pozz
...moze li neko da mi objasni cija je ideja nadimak "zuti"...i sta on predstavlja...
...jel to da treba obeleziti sve sa zutom trakom, kao jevreje u ww2?...
...jel to neka posprdacina koja nema am bas nikakvog smisla...
...jel sad treba neko da se uvredi kada ga nazovu "zutim"...
...jel se ti koji to govore osecaju vrednijim kad to izgovore...
...jel to kao niko ne zna sta to znaci pa je fora...
...po meni, to je samo glup vid zabave za maloumnike...

Мон без ума, да ти појасним, биће да си много млад па ниси упознат са генезом проблема који у ствари и није проблем.
Жути су добили надимак '92 кад су имали слоган ПОШТЕНО(?!) а ишла је и реклама "подвучено жутим" да би нагласили да они нису било који "плави" већ они који подвлаче своја обећања другом бојом са дреса, као тиме гарантују да су поштенији од осталих који нису "црвени" а такође се боре за власт.
СПО је оверио право на најсрпскију плаву- византијску; и самим тим није имао потребе да ишта подвлачи и наглашава, све се подразумевало па и континуитет од Немањића.
ДСС је узео модро плаву за свој дрес, то јест шљива плаву као са свог предизборног плаката те су били познати као шљивари док нису по ћалету названи мутави.
"Црвени" су "црвени" и то је то.
Остали нису имали довољно играча за екипу па им дресови нису ни требали.
" .....

TWO-PAC...
nisam bas toliko mlad...
..naziv "zuti" je poceo da se koristi svakodnevno tek od nedavno...tako da sam imao prilike da cujem nepismenu babu koja gledajuci tv, i nista ne skontajuci...prokomentarisala: " Zuuutii!" .....
![]()
![]()
...a sama ideja da su neki plavi, crni, beli, crveni posteniji od zutih je blago debilna...ja licno bih mogao da nabrojim svega 5-10 ljudi u koje imam totalno poverenje...i sta sad ako je tamo neki shaban pokrao nesto, svi su krivi?...nek ide u aps, nek mu oduzmu imovinu, i mirna Backa...
...a inace taj lik sto je uhapsen je bio clan Jula od '96...a na mesto direktora je dosao iz Demokratske Alternative Nebojse Covica jos 2001...
...na ovo za Bogdanovica lupas li lupas..
...licno znam da je on na neke dojave o korupciji u gradu smenjivao te ljude i bili su izbacivani iz stranke...
...a takodje licno znam neke ljude koji su davali % SRS u Novom Sadu da bi im bio isplacen dug od strane opstine...
...licno znam da je on na neke dojave o korupciji u gradu smenjivao te ljude i bili su izbacivani iz stranke...
Smenjivao ih je jer nisu hteli da dele s njim.TWO-PAC...
nisam bas toliko mlad...
..naziv "zuti" je poceo da se koristi svakodnevno tek od nedavno...tako da sam imao prilike da cujem nepismenu babu koja gledajuci tv, i nista ne skontajuci...prokomentarisala: " Zuuutii!" .....
![]()
![]()
...a sama ideja da su neki plavi, crni, beli, crveni posteniji od zutih je blago debilna...ja licno bih mogao da nabrojim svega 5-10 ljudi u koje imam totalno poverenje...i sta sad ako je tamo neki shaban pokrao nesto, svi su krivi?...nek ide u aps, nek mu oduzmu imovinu, i mirna Backa...
...a inace taj lik sto je uhapsen je bio clan Jula od '96...a na mesto direktora je dosao iz Demokratske Alternative Nebojse Covica jos 2001...
...a takodje licno znam neke ljude koji su davali % SRS u Novom Sadu da bi im bio isplacen dug od strane opstine...
INACE IGNJATOVIC JE CLAN DEMOKRATSKE STRANKE!!!![]()
Činjenica je da je u ds-u.obzirom da ti se tema zasniva na ovoj tezi izvoli malo činjenica, pa se onda cerekaj:-D
Uhapšeni Dragan Ignjatović došao je na čelo JKP „Gradska čistoća" posle 5. oktobra 2000. godine, a u to vreme bio je član Čovićeve Demokratske alternative.
Preživeo je sve reizbore u beogradskim javnim preduzećima, i to kao „nestranački kandidat koji ima dobre rezultate", a navodno ga je podržavao i DSS.
Činjenica je upravo suprotno - nije član ds-a, jel umeš da pročitaš?Činjenica je da je u ds-u.
Koji problem imamo?
Ja sve vreme pričam da je ds stranka identična jul-u....većina julovaca se skrcala kod njih...i oni su ih rado primili...a vidiš, npr. Karić je silno želeo da se učlani u dss, ali su mu odlučno rekli njet!
TWO-PAC...
nisam bas toliko mlad...
![]()
![]()
. Директор Градске чистоће, а и било ког другог јавног предузећа у Београду мора да буде човек странке која је на власти у граду, јер тако ствари функционишу, а заменик је из ДСС (то је онај који није ухапшен јер нема везе са набавкама већ обавља функцију техничког директора).
.
Činjenica je upravo suprotno - nije član ds-a, jel umeš da pročitaš?
N i j e.
karić nikada nije ni pokušao da se učlani u dss, ne izmišljaj
Ignjatović jeste bio u DA, kasnije je kao vanstranačka ličnost (dogovorom ds, dss i g17) reizabran.
I to je to.
Ne mora da bude i nije.
Uz Ignjatovića ni R. Draškić, direktor "Zelenila" nije član ni jedne od stranaka koje čine gradsku vlast(bio je član izvršnog odbora skupštine grada ispred nove demokratije, u prošlom sazivu)
Zamenik ignjatovića jeste iz dss i ne obavlja funkciju tehničkog direktora. On je zamenik. Gradska čistoća ima tehničkog direktora.
čisto da budemo precizni
Ne mora da bude i nije.
Uz Ignjatovića ni R. Draškić, direktor "Zelenila" nije član ni jedne od stranaka koje čine gradsku vlast(bio je član izvršnog odbora skupštine grada ispred nove demokratije, u prošlom sazivu)
Zamenik ignjatovića jeste iz dss i ne obavlja funkciju tehničkog direktora. On je zamenik. Gradska čistoća ima tehničkog direktora.
čisto da budemo precizni
Ха ха ха ха, као ванстраначка личност, еј молим те. То ни пас са маслом неби појео. Па нема места у јавном предузећу на коме је нека ванстраначка личност, па 2004 године управо је Игњатовић одрадио кампању за ДС унутра чистоће на конту чега је Богдановић добио велики број гласова Рома.
da se razumemo, niti branim ignjatovića niti ds, ako je krao neka leži doživotno i on i njegovi drugari.
ovo su činjenice, proverljive su i o njima se ne može raspravljati na načih: haha kome to pričaš.