POCELA HAPSENJA ZUTIH LOPOVA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na RTS u TV dnevniku javili i opsirno pokazali kao i prokomentarisali slike uhapsenih i mesta u kojima je mreza bila razgranata.
Zanimljivo da je direktor komunalnog zavrsio od svih skola Tehnicku skolu u Nemackoj, a pre petog oktobra radio kao vozac kamiona za odvozenje smeca a posle 5. oktobra postavljen na mesto direktora.......................
Pa stvarno.............;)

PS
Temu treba komentarisati granicom mere ukusa izrecenog ili napisanog.

...znaci bio sam u pravu....
...glup vid zabave za maloumnike...
hvala...
pozz

Ovo je baš dobro odigrano. Tako mu dodje. Kratko i yebitačno-pozz...

Možeš misliti, partije u boji...
Slikovita politička scena, nema šta.
Neko voli čvrsto, a neko tečno fekalno stanje, šta ćeš, tak,a nam je sudbina. Nema biraš!

PS Ovde ni tumačenje simbola ne pomaže, pljuvačka je svuda na svetu iste boje...(izuzetno kod bolesnih persona, tu je pljuvačka u boji...)!

...moze li neko da mi objasni cija je ideja nadimak "zuti"...i sta on predstavlja...
...jel to da treba obeleziti sve sa zutom trakom, kao jevreje u ww2?...
...jel to neka posprdacina koja nema am bas nikakvog smisla...
...jel sad treba neko da se uvredi kada ga nazovu "zutim"... :lol:
...jel se ti koji to govore osecaju vrednijim kad to izgovore... :lol:
...jel to kao niko ne zna sta to znaci pa je fora...

...po meni, to je samo glup vid zabave za maloumnike...

Мон без ума, да ти појасним, биће да си много млад па ниси упознат са генезом проблема који у ствари и није проблем.
Жути су добили надимак '92 кад су имали слоган ПОШТЕНО(?!) а ишла је и реклама "подвучено жутим" да би нагласили да они нису било који "плави" већ они који подвлаче своја обећања другом бојом са дреса, као тиме гарантују да су поштенији од осталих који нису "црвени" а такође се боре за власт.
СПО је оверио право на најсрпскију плаву- византијску; и самим тим није имао потребе да ишта подвлачи и наглашава, све се подразумевало па и континуитет од Немањића.
ДСС је узео модро плаву за свој дрес, то јест шљива плаву као са свог предизборног плаката те су били познати као шљивари док нису по ћалету названи мутави.
"Црвени" су "црвени" и то је то.

Остали нису имали довољно играча за екипу па им дресови нису ни требали.

MISLIS NA OVE PREVARANTE?!

UHAPŠENA MARIJA RAŠETA U obnovi Aerodroma "Beograd" "nestalo" 220 miliona dinara
Naduvani troškovi za VIP salon, slike plaćane desetostruko skuplje. Cene radova uvećane trostruko

Marija Rašeta-Vukosavljević (42), bivši ministar za saobraćaj i telekomunikacije Vlade Srbije, uhapšena je juče zbog sumnje da je na štetu JP "Aerodrom Beograd" izvršila više krivičnih dela zloupotrebe službenog položaja, teških 220 miliona dinara. Kao saizvršioci tog krivičnog dela učinjenog prilikom rekonstrukcije VIP salona i projektovanja Terminala 2 Aerodroma "Beograd" uhapšeni su i Branislav Vitasović (48), bivši generalni direktora Aeroroma "Beograd", njegov zamenik Duško Grilihesa (51), Slađan Iković (57), bivši pomoćnika generalnog direktora, Aleksandar Đorđević (43), bivši koordinatora razvoja, Zoran Popović (48), bivši direktor Građevinske direkcije Srbije, Branislav Stojaković (54), vlasnik i direktor preduzeća "Eurosalon" iz Beograda, Jovan Đenadić (66), direktor preduzeća "Termoenergo inženjering" iz Beograda, Dejan Mišović (41), direktora preduzeća "Kolubara invest gradnja" iz Beograda, Lazar Bunčić (41), zamenik direktora "Kolubara invest gradnja", i Predrag Vuković (50), direktor preduzeća "Abies sistem" iz Novog Beograda.
Prema saopštenju MUP-a, svi uhapšeni se sumnjiče da su od marta 2003. do aprila 2004. godine, iskorišćavanjem službenog položaja i prekoračenjem granica službenih ovlašćenja, prilikom rekonstrukcije VIP salona i projektovanja Terminala 2 Aerodroma "Beograd" oštetili to preduzeće u do sada utvrđenom iznosu od oko 220 miliona dinara, pribavivši pri tom za sebe i svoja preduzeća protivpravnu imovinsku korist od oko 60 miliona dinara. Čitavu akciju pokrenulo je sadašnje rukovodstvo aerodroma, što je potvrdio i generalni direktor Aerodroma "Beograd" Nebojša Nedeljković. - Prilikom mog stupanja na dužnost u maju, uočio sam, pregledajući dokumentaciju o investicijama koje su u toku, da su investicije za VIP salon isuviše velike. Sproveo sam internu istragu i posle dolaska do određenih saznanja uputio sam dopis MUP-u, UBPOK-u da ispita te navode- rekao je Nedeljković.
- Naduvani su bili troškovi za slike u VIP salonu, od nabavne cene od 700.000 dinara. Cena je bila povišena za čitava tri miliona dinara - izjavio je Nedeljković.
- Mala kašika vredna 0,30 evra za VIP salon plaćena je neverovatnih 97 evra, slike Olje Ivanjicki su plaćane desetostruko, mermerne ploče takođe po znatno višim cenama od tržišne - navodi izvor "Blica" iz UBPOK-a. - VIP salon uopšte nije reprezentativan. U pitanju su tri prostorije u kojima su četiri garniture od skaja, pet slika, dva televizora, tri muzička i DVD uređaja, kao i nekoliko polica sa vazama - tvrdi izvor "Blica" i navodi da su malverzacije u ovom slučaju očite.
Problem je i oko novca navodno utrošenog za projektovanje Terminala 2.
- Prvi problem je što je to urađeno u prizemlju zgrade i što to otežava i pasošku i kaznenu evidenciju putnika.
Goran Kaličanin, zamenik generalnog direktora JP "Aerodrom Beograd", nedavno je izjavio da je tada konzorcijum dve italijanske i jedne domaće firme "Montanja - Sintezis - Kolubara invest gradnja" ušao i za putnike zatvorio Terminal 2 bez svih prethodno pribavljenih dozvola.
- U roku od 24 sata po dobijanju tendera počeo je posao, bez ijednog odobrenja za izgradnju, nije ispoštovan ni rok od 15 dana za žalbe po Zakonu o javnim nabavkama. Osim toga, utvrđena vrednost radova od 18 miliona evra povećana je na neverovatnih 47 miliona evra - rekao je Kaličanin i naveo da je zbog toga, pre dva meseca počela istraga.
Izvor "Blica" iz UBOK-a navodi i da su na Terminalu urađeni samo grubi radovi, obijen stari malter i iznet šut, a da je zatim posao stao jer nije bilo novca.
Zato sto zivot ne moze da ceka!

Inače, ime Marije Rašete se u prošlosti dovodilo u vezu sa raznim aferama, među kojima je i ona, kada je Fond za razvoj Srbije dodelio dugoročni beskamatni kredit od više od 3 miliona dinara, firmi čiji je suvlasnik Rašetin svekar. Zbog te afere ona je napustila Demokratsku stranku. Sa funkcije ministra nije smenjena, jer su ubrzo po izbijanju afere raspisani vanredni parlamentarni izbori.
MARIJA RASETA,MINISTAR IZ REDOVA DSa!!!

.....Neshvatljivo je da je Tenderska komisija prihvatila ponudu za nabavku robe preduzeća "Saga", a odbila "Simensovu" ponudu koja je bila jeftinija skoro dva miliona evra. Nije slučajno to što je u čitavu priču upleten Nenad Bogdanović, potpredsednik DS i gradonačelnik Beograda. Njegova supruga Dragana je kao predsednik te komisije prihvatila ponudu "Sage" i tehničkih partnera "Junipera" i "Nortela". Ona je prihvatila ponudu koja je iznosila 1.895.529 evra više od cene koju je ponudila poznata svetska telekomunikacijska kompanija "Simens". Da li ćete preduzeti neki korak radi rešavanja ove afere? - Nadam se da će posle teksta u vašem listu reagovati državno tužilaštvo. Prihvatili su dva miliona evra manju ponudu. To je 160 miliona dinara. Za toliko su oštetili firmu, samo da bi svojim prijateljima namestili posao. Neko mora da odgovara zbog toga što je "Telekom" pristao da plati gotovo dva miliona evra veću cenu nego što je ponudio "Simens".Uslovi za instalaciju opreme koje je ponudio "Simens" mnogo su bolji i jeftiniji nego oni koje je dostavila "Saga". To pokazuje da je reč o velikoj otimačini. Spominje se da su u igri bile kumovske veze Bogdanovića? - Nenadu Bogdanović je kum Kosta Mitrović, jedan od direktora u "Telekomu". U čitavu priču su uključeni još neki funkcioneri DS. Neverovatno je kako su svi povezani. Cela država zna za krađe u "Telekomu", samo tužilac ne zna.:lol::lol::lol::lol:

Мон без ума, да ти појасним, биће да си много млад па ниси упознат са генезом проблема који у ствари и није проблем.
Жути су добили надимак '92 кад су имали слоган ПОШТЕНО(?!) а ишла је и реклама "подвучено жутим" да би нагласили да они нису било који "плави" већ они који подвлаче своја обећања другом бојом са дреса, као тиме гарантују да су поштенији од осталих који нису "црвени" а такође се боре за власт.
СПО је оверио право на најсрпскију плаву- византијску; и самим тим није имао потребе да ишта подвлачи и наглашава, све се подразумевало па и континуитет од Немањића.
ДСС је узео модро плаву за свој дрес, то јест шљива плаву као са свог предизборног плаката те су били познати као шљивари док нису по ћалету названи мутави.
"Црвени" су "црвени" и то је то.

Остали нису имали довољно играча за екипу па им дресови нису ни требали.

TWO-PAC...
nisam bas toliko mlad...
..naziv "zuti" je poceo da se koristi svakodnevno tek od nedavno...tako da sam imao prilike da cujem nepismenu babu koja gledajuci tv, i nista ne skontajuci...prokomentarisala: " Zuuutii! :evil: " .....
:lol: :lol: :lol:

...a sama ideja da su neki plavi, crni, beli, crveni posteniji od zutih je blago debilna...ja licno bih mogao da nabrojim svega 5-10 ljudi u koje imam totalno poverenje...i sta sad ako je tamo neki shaban pokrao nesto, svi su krivi?...nek ide u aps, nek mu oduzmu imovinu, i mirna Backa...

...a inace taj lik sto je uhapsen je bio clan Jula od '96...a na mesto direktora je dosao iz Demokratske Alternative Nebojse Covica jos 2001...

...na ovo za Bogdanovica lupas li lupas..
...licno znam da je on na neke dojave o korupciji u gradu smenjivao te ljude i bili su izbacivani iz stranke...
...a takodje licno znam neke ljude koji su davali % SRS u Novom Sadu da bi im bio isplacen dug od strane opstine...

TWO-PAC...
nisam bas toliko mlad...
..naziv "zuti" je poceo da se koristi svakodnevno tek od nedavno...tako da sam imao prilike da cujem nepismenu babu koja gledajuci tv, i nista ne skontajuci...prokomentarisala: " Zuuutii! :evil: " .....

...a sama ideja da su neki plavi, crni, beli, crveni posteniji od zutih je blago debilna...ja licno bih mogao da nabrojim svega 5-10 ljudi u koje imam totalno poverenje...i sta sad ako je tamo neki shaban pokrao nesto, svi su krivi?...nek ide u aps, nek mu oduzmu imovinu, i mirna Backa...

...a inace taj lik sto je uhapsen je bio clan Jula od '96...a na mesto direktora je dosao iz Demokratske Alternative Nebojse Covica jos 2001...

...licno znam da je on na neke dojave o korupciji u gradu smenjivao te ljude i bili su izbacivani iz stranke...
...a takodje licno znam neke ljude koji su davali % SRS u Novom Sadu da bi im bio isplacen dug od strane opstine.
..

Ти лупаш за Богдановића. Он је само један од бројних ЦРВЕНИХ БАНДИТА који су се само пресвукли и постали ЖУТИ. Питај боље ког каменолома је Богдановић власник - па онда погледај мало градске улице. Видећеш пуно оних црвених коцки (које се лију код приватника у Лозници) а између њих ћеш такође видети пуно малих камених коцки - које су из његовог каменолома. Нема већих лопужа у СРбији од оних који су у ДС-у.

TWO-PAC...
nisam bas toliko mlad...

...a takodje licno znam neke ljude koji su davali % SRS u Novom Sadu da bi im bio isplacen dug od strane opstine...
Smenjivao ih je jer nisu hteli da dele s njim.
Žao mi je što je umro, pa neće odgovarati za kradje koje je počinio...inače, u trenutku kad počne da se razmotava klupko, čuće se i njegovo ime, budi siguran.;)

INACE IGNJATOVIC JE CLAN DEMOKRATSKE STRANKE!!!:lol:

obzirom da ti se tema zasniva na ovoj tezi izvoli malo činjenica, pa se onda cerekaj:-D

Uhapšeni Dragan Ignjatović došao je na čelo JKP „Gradska čistoća" posle 5. oktobra 2000. godine, a u to vreme bio je član Čovićeve Demokratske alternative.
Preživeo je sve reizbore u beogradskim javnim preduzećima, i to kao „nestranački kandidat koji ima dobre rezultate", a navodno ga je podržavao i DSS.

obzirom da ti se tema zasniva na ovoj tezi izvoli malo činjenica, pa se onda cerekaj:-D

Uhapšeni Dragan Ignjatović došao je na čelo JKP „Gradska čistoća" posle 5. oktobra 2000. godine, a u to vreme bio je član Čovićeve Demokratske alternative.
Preživeo je sve reizbore u beogradskim javnim preduzećima, i to kao „nestranački kandidat koji ima dobre rezultate", a navodno ga je podržavao i DSS.
Činjenica je da je u ds-u.
Koji problem imamo?
Ja sve vreme pričam da je ds stranka identična jul-u....većina julovaca se skrcala kod njih...i oni su ih rado primili...a vidiš, npr. Karić je silno želeo da se učlani u dss, ali su mu odlučno rekli njet!

Naravno da u svakoj stranci ima svakojakih. Pa ipak treba razlikovati da li je to naredba sefa stranke ili samo ulazak u stranku iz licne koristi izvesnog broja ljudi. Kao da su svi clanovi svih ostalih stranaka sve posteni po 3 kolena u nazad - nema sanse. Takodje verujem da je isto i sa strankama koje su u opoziciji sada - njihovi clanovi ne mogu da naprave nista jer prosto nisu u vlasti.

I ne svidja mi se nikako stalno vodjenje predizborne kampanje. Ima odredjeno vreme kad se to radi. A sve ostalo - pravo na sud. Ne razvlaciti po tv i novinama. Od toga u 99% slucajeva ne bude nista pravosnazno - ali se lepo cuje u predizbornoj kampanji.

Znaci, podrzavam ako policija posle istrage nekog hapsi, a "afere" i afere ne volim nikako.

Činjenica je da je u ds-u.
Koji problem imamo?
Ja sve vreme pričam da je ds stranka identična jul-u....većina julovaca se skrcala kod njih...i oni su ih rado primili...a vidiš, npr. Karić je silno želeo da se učlani u dss, ali su mu odlučno rekli njet!
Činjenica je upravo suprotno - nije član ds-a, jel umeš da pročitaš?
N i j e.
karić nikada nije ni pokušao da se učlani u dss, ne izmišljaj
Ignjatović jeste bio u DA, kasnije je kao vanstranačka ličnost (dogovorom ds, dss i g17) reizabran.
I to je to.

TWO-PAC...
nisam bas toliko mlad...

Дошла је Нада Кујунџић из Комунистичке партије и ДА касније па то не значи да сада није ДС функционер и шеф посланичке групе ДС. Директор Градске чистоће, а и било ког другог јавног предузећа у Београду мора да буде човек странке која је на власти у граду, јер тако ствари функционишу, а заменик је из ДСС (то је онај који није ухапшен јер нема везе са набавкама већ обавља функцију техничког директора).

Корупције има свугде у Србији а највише у странкама које су на власти у Београду из простог разлога што ту има највише пара. Па једна дозвола за зграду п + 7/8 кошта око 100.000 евра, а у БГ је у задњих 3 године саграђено једно 1000 таквих зграда па ви рачунајте. Наравно да би ситуација била иста и да радикали победе у БГ, па не мислите ваљда да СРС има 5000 обучених кадрова да попуни сва места у градској управи и јавним предузећима .

. Директор Градске чистоће, а и било ког другог јавног предузећа у Београду мора да буде човек странке која је на власти у граду, јер тако ствари функционишу, а заменик је из ДСС (то је онај који није ухапшен јер нема везе са набавкама већ обавља функцију техничког директора).

.

Ne mora da bude i nije.
Uz Ignjatovića ni R. Draškić, direktor "Zelenila" nije član ni jedne od stranaka koje čine gradsku vlast(bio je član izvršnog odbora skupštine grada ispred nove demokratije, u prošlom sazivu)
Zamenik ignjatovića jeste iz dss i ne obavlja funkciju tehničkog direktora. On je zamenik. Gradska čistoća ima tehničkog direktora.
čisto da budemo precizni

Činjenica je upravo suprotno - nije član ds-a, jel umeš da pročitaš?
N i j e.
karić nikada nije ni pokušao da se učlani u dss, ne izmišljaj
Ignjatović jeste bio u DA, kasnije je kao vanstranačka ličnost (dogovorom ds, dss i g17) reizabran.
I to je to.

Ха ха ха ха, као ванстраначка личност, еј молим те. То ни пас са маслом неби појео. Па нема места у јавном предузећу на коме је нека ванстраначка личност, па 2004 године управо је Игњатовић одрадио кампању за ДС унутра чистоће на конту чега је Богдановић добио велики број гласова Рома.

Ne mora da bude i nije.
Uz Ignjatovića ni R. Draškić, direktor "Zelenila" nije član ni jedne od stranaka koje čine gradsku vlast(bio je član izvršnog odbora skupštine grada ispred nove demokratije, u prošlom sazivu)
Zamenik ignjatovića jeste iz dss i ne obavlja funkciju tehničkog direktora. On je zamenik. Gradska čistoća ima tehničkog direktora.
čisto da budemo precizni

Еј ДС да има нестраначку личност, ма ајде причај то неком из дијаспоре не нама из Београда. Можда он није члан, али је то најмање битна ствар у целој причи.

Ne mora da bude i nije.
čisto da budemo precizni

Не мислим ништа лоше, али једноставно он је нечији човек, тј. чевек неке од екипа из ДС - Богдановићева, Војвођанска (или аутономашка како је све чешће зову), Ђиласова и не знам која је чатврта али знам да постоји.

Ха ха ха ха, као ванстраначка личност, еј молим те. То ни пас са маслом неби појео. Па нема места у јавном предузећу на коме је нека ванстраначка личност, па 2004 године управо је Игњатовић одрадио кампању за ДС унутра чистоће на конту чега је Богдановић добио велики број гласова Рома.

da se razumemo, niti branim ignjatovića niti ds, ako je krao neka leži doživotno i on i njegovi drugari.
ovo su činjenice, proverljive su i o njima se ne može raspravljati na načih: haha kome to pričaš.

da se razumemo, niti branim ignjatovića niti ds, ako je krao neka leži doživotno i on i njegovi drugari.
ovo su činjenice, proverljive su i o njima se ne može raspravljati na načih: haha kome to pričaš.

Ок могуће да није члан али то уопште није битно, он је нечији човек, односно неко из ДС је стајао иза њега а овај је обављао остале функције. Него реци ми за остала имена, директор набавке, шефови, јели и они нису чланови ДС.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back