POCELA HAPSENJA ZUTIH LOPOVA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ок могуће да није члан али то уопште није битно, он је нечији човек, односно неко из ДС је стајао иза њега а овај је обављао остале функције. Него реци ми за остала имена, директор набавке, шефови, јели и они нису чланови ДС.
ne znam za ostale, znam samo za direktore koje imenuje skupština grada.
inače, mislim da sam pročitao u nekim od današnjih novina, ignjatović se optužuje za period od 2005. godine dakle, za period nakon reizbora, ako to nešto znači

Činjenica je upravo suprotno - nije član ds-a, jel umeš da pročitaš?
N i j e.
karić nikada nije ni pokušao da se učlani u dss, ne izmišljaj
Ignjatović jeste bio u DA, kasnije je kao vanstranačka ličnost (dogovorom ds, dss i g17) reizabran.
I to je to.
Ne da je pokušavao, nego se Ljilji Nedeljković uvlačio, nisu mi ni pertle virile.;) Veruj mi...:lol:
Aaaa, reizabran!:lol:

Ne da je pokušavao, nego se Ljilji Nedeljković uvlačio, nisu mi ni pertle virile.;) Veruj mi...:lol:
Aaaa, reizabran!:lol:

Ne verujem ti, sasvim dovoljno sam upućen da bih to do sada već čuo hiljadu puta, a ne od tebe na forumu.
Šta je smešno što je reizabran? Drugi mandat.

zašto se ne smeješ sama sebi na tvrdnju da je u ds-u?
pošto nagadjaš, logično je da nagadjaš i za sve ostalo

Ne verujem ti, sasvim dovoljno sam upućen da bih to do sada već čuo hiljadu puta, a ne od tebe na forumu.
Šta je smešno što je reizabran? Drugi mandat.

zašto se ne smeješ sama sebi na tvrdnju da je u ds-u?
pošto nagadjaš, logično je da nagadjaš i za sve ostalo
Dell, niti ja nagadjam, niti je tebi logika jača strana.;)
Sve se da dokazati. Za početak ko je predložio njegov reizbor...a onda se klupko kreće odmotavati.;)...dakle NE ko se složio ( uzimam da su svi podjednako bagra), nego ko je PREDLOŽIO.

Dell, niti ja nagadjam, niti je tebi logika jača strana.;)
Sve se da dokazati. Za početak ko je predložio njegov reizbor...a onda se klupko kreće odmotavati.;)...dakle NE ko se složio ( uzimam da su svi podjednako bagra), nego ko je PREDLOŽIO.
poznato je iz čije kvote je predložen. iz kvote koja je pripala ds-u.
vi ste tvrdili da je njihov član.
nema klupka, nema odmotavanja, pričamo o činjenicama.

A ti si verovatno Legijin,poštovalac?
Otišao ti šef na robiju,pa nema posla i zbunio si se!

Ма све су то моје комшије (живим близу специјалног суда), Легија, Чеда, Беба, Симовић, Багзи ма цела екипа али су се мало споречкали и ето. Поштујем ја сваког криминалца који ће у оквиру издржавања доживотне казне радити на проширивању путева преко Златибора и Златара, него Чеда мора мало да се угоји, како ће онакав да ради са крампом који је тежи од њега.

Замислите сцену Легија, Беба, Чеда, Багзи раде заједно на изградњи пута а Веља им шеф градилишта, нема лепше слике за данашњу србији. Наравно сви под стражом и корбачем.

A direktor građevinske firme Vojislav Koštunica?

Е директор грађевинске фирме је убијен и атентату, а подизвођач је преминуо скоро, Војислав Коштуница није довољно квалификован за зидара да би могао да руководи толиком компанијом која обухвата и званичне и незваничне центре, односно биро рада и вуков споменик. Да јесте, на огласној табли фирме која је из још из ''92 неби га нападали слободни зидари, такозвани НВО зидари већ био он био најбољи Зидар икад.

Ja sam se zeznuo ti si u stvari poštovalac Koštunice,Radeta Bulatovića,Ace Tomića,Ljilje Nedeljković i
ostalih veprova!Legija ti je pravo nevinašce,koje nije mrava zgazilo u životu i ceo dan čitaš Glas javnosti!
Jel tako?
A za sve loše u životu,ti je kriv pokojni premijer?Ako iole imaš ljudskosti u sebi,onda pusti pokojnog premijera da bar mirno počiva!
Budi ljudsko biće,nemoj da budeš stoka!

Činjenica je upravo suprotno - nije član ds-a, jel umeš da pročitaš?
N i j e.
karić nikada nije ni pokušao da se učlani u dss, ne izmišljaj
Ignjatović jeste bio u DA, kasnije je kao vanstranačka ličnost (dogovorom ds, dss i g17) reizabran.
I to je to.

HAHAHAHAHAHAHA...Znam da ti je sada tesko ,ali...:lol:,znam i da neces sam sebi da priznas!
Ignjatovic je prvo bio u JULu,pa u Covicevoj DA,da bi na kraju "zavrsio" u DSu!!!
To je bilo kao skola za lopove!:lol:
Prvo je bio u osnovnoj(JUL),
Kasnije u srednjoj(DA),
A na kraju fakultet za kradju(DS)!:lol:
"VANSTRANACKA LICNOST"...HAHAHAHAHHAHAHA..izgleda da du ga zadrzali kao najskolovanijeg kadra :lol:..HAHAHAHAHAHAHAA...mislim najskolovanijeg za drpanje!:lol:

HAHAHAHAHAHAHA...Znam da ti je sada tesko ,ali...:lol:,znam i da neces sam sebi da priznas!
Ignjatovic je prvo bio u JULu,pa u Covicevoj DA,da bi na kraju "zavrsio" u DSu!!!
Kasnije u srednjoj(DA),
"VANSTRANACKA LICNOST"...HAHAHAHAHHAHAHA..izgleda da du ga zadrzali kao najskolovanijeg kadra :lol:..HAHAHAHAHAHAHAA...mislim najskolovanijeg za drpanje!:lol:
Naravno, svi iz JUL-a su završili, pre ili kasnije, na ovaj ili onaj način u DS-u.:lol:

Ja sam se zeznuo ti si u stvari poštovalac Koštunice,Radeta Bulatovića,Ace Tomića,Ljilje Nedeljković i
ostalih veprova!Legija ti je pravo nevinašce,koje nije mrava zgazilo u životu i ceo dan čitaš Glas javnosti!
Jel tako?
A za sve loše u životu,ti je kriv pokojni premijer?Ako iole imaš ljudskosti u sebi,onda pusti pokojnog premijera da bar mirno počiva!
Budi ljudsko biće,nemoj da budeš stoka!

За све лоше у мом животу сам крив само ја и нико више. Наравно да поштујем човека који је победио диктатора на изборима, а покојни премијер је најодговорнији за оно што се дешавало у том периоду јер је имао највећи утицај на институције а самим тим и највећу одговорност.

Што се тиче шта сам ја а шта си ти довољно говори твој текст, однодсно твој начин изражавања.

ПС Легија је тамо где и треба да буде тако да нема никакве потребе да га помињеш а поготово не у истој реченици самном.

Kasnije u srednjoj(DA),
naprotiv, nije mi ni malo teško, niti imam bilo koji razlog da ga branim, a ti nemaš ni jedan razlog za smeh jer si nekoliko puta izneo tvrdnju koja nije tačna.
nije član ds-a.
o ostalom bi mogli da diskutujemo.

За све лоше у мом животу сам крив само ја и нико више. Наравно да поштујем човека који је победио диктатора на изборима, а покојни премијер је најодговорнији за оно што се дешавало у том периоду јер је имао највећи утицај на институције а самим тим и највећу одговорност.

Што се тиче шта сам ја а шта си ти довољно говори твој текст, однодсно твој начин изражавања.

ПС Легија је тамо где и треба да буде тако да нема никакве потребе да га помињеш а поготово не у истој реченици самном.

a ko je čuvao Radeta Markovića?

naprotiv, nije mi ni malo teško, niti imam bilo koji razlog da ga branim, a ti nemaš ni jedan razlog za smeh jer si nekoliko puta izneo tvrdnju koja nije tačna.
nije član ds-a.
o ostalom bi mogli da diskutujemo.

Mislis B92 nije objavio,pa samim tim nije onda ni clan DSa?!:lol:
Sad ce soferi da nagrnu u DS,jer ce svi hteti da postanu direktori najvecih preduzeca!:lol:

Mislis B92 nije objavio,pa samim tim nije onda ni clan DSa?!:lol:
Sad ce soferi da nagrnu u DS,jer ce svi hteti da postanu direktori najvecih preduzeca!:lol:

kakve veze ima b92 sa time što ti lupaš i smeješ se sam sebi?
napisao si da je član ds-a.
nije član, nikada nije ni bio.
napisao sam da je izabran(drugi mandat) za direktora iz kvote koja je pripala ds-u.
još jedan direktor je izabran iz kvote ds-a, a to je radovan draškić, direktor zelenila, koji, takodje, nije njihov član.
da li ds snosi odgovornost za njegov lopovluk - snosi.
ali da si tako postavio temu takav bi i odgovor dobio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back