bobanjov
Iskusan
- Poruka
- 6.181
Па шта друго очекујеш од мунгоса којима је смисао живота - џихадмуџосе у џамахирији баш спремају за рат
прочитах толико небулозних идиотлука на супербосна да добих дијареју

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па шта друго очекујеш од мунгоса којима је смисао живота - џихадмуџосе у џамахирији баш спремају за рат
прочитах толико небулозних идиотлука на супербосна да добих дијареју
A o čemu ćemo da diskutujemo ako ne o politici? O spremanju sarme?
Nije poenta da li je razgovor formalan ili neformalan već u tome da se gluposti tretiraju kao argumenti![]()
.
Па моје видиш јер имам страва апаратMa ne zezaj, tvoje slike vidim, njene ne!
@ picololeone, ako ništa ne pomogne, idi na sajt www.superbosna.com pa u odeljak politika, nema puno vesti, naći ćeš.
Па шта друго очекујеш од мунгоса којима је смисао живота - џихад![]()
@ picololeone, ako ništa ne pomogne, idi na sajt www.superbosna.com pa u odeljak politika, nema puno vesti, naći ćeš.
ENCHANTED - TOLJAGA..Мислим да управо ти НАЈМАЊЕ коментаришеш о политици.
Идеш за свим дискутантима са "тољагом" у руци и НАМЕРНО
спамујеш све теме које теби нису по жељи!
А, што волиш да водиш аброве,
то је посебна прича![]()
..Мислим да управо ти НАЈМАЊЕ коментаришеш о политици.
Ma iskreno receno, vise me i ne zanimaju te njene slike, 1000 puta ponavljam jedno te isto, sad mi nije volja!
немој тако, они тате на фараоне, ел знаш за оне пирамиде што је свет запањен сњи
круцијални доказ да су илири/трачани/дачани/мисирци/етрурци потомци на босанце. босанци су почели да проповедају ислам пре 24 000 000 година, читај дневно безваз
Ma ne zezaj, tvoje slike vidim, njene ne!
Јес' вала .. а први верници им били диносауруси.немој тако, они тате на фараоне, ел знаш за оне пирамиде што је свет запањен сњи
круцијални доказ да су илири/трачани/дачани/мисирци/етрурци потомци на босанце. босанци су почели да проповедају ислам пре 24 000 000 година, читај дневно безваз
Ах мерака у вечери ране ... а Фазлија спремила рахатлук ... нигде краја нема ...ustvari, bosnje su utvrdile da je i alah bosnja, zamisli njihove srece i rahatluka))))
ustvari, bosnje su utvrdile da je i alah bosnja, zamisli njihove srece i rahatluka))))
Јес' вала .. а први верници им били диносауруси.
Ах мерака у вечери ране ... а Фазлија спремила рахатлук ... нигде краја нема ...
Гледај и уживај док Enchanted не крене и ово да елаборира![]()
Auuu, kakav sunovrat.![]()
То се на српском каже - увлачење !!!Ma zbog načina i veličanja... Pusti ti sad sinove i ostale...
То се на српском каже - увлачење !!!
То се на српском каже - увлачење !!!
То ти је сестро ... старосрпски говор. Коришћен је у култном филму ... знаш већ којемPa ti ne govris srpski - sta ti to pise pored nicka?![]()
Takve gluposti se ne elaboriraju jer nije potrebno ... osoba kojoj je to zanimljivo dovoljno govori sama za sebe![]()
....хоћеш да кажеш да су ово глупости
или ћеш да нам овде проповедаш како ни ово нје ни Борис ни
Шутановац, него неке протуве које имитирају њих двојицу
.