ПОЧАСТ СРПСКОМ ПРЕДСЕДНИКУ

...где сам ја написала да има ишта чудно, ...
а то што сте се вас две залепиле к`о муве на оно...(бљак)..је друга ствар!

И мени је баш симпа овај "мили нам ем драги" председник :zper:
поготово онда
када ставља Шутановцу новчаницу у џеп..
Чуди ме да му није залепио на чело или можда јесте, па ми промакло!:zcepanje:

.

Pa dobro, ako se ti odusevljavas trecerazrednim pevanjem po kafanama i lepljenjem para na celo, ja se ne odusevljavam. Uzivaj, sta da ti kazem?:neutral:

:hahaha: Dal' je moguce da toliko ne razumes?
Pa sta ako peva, nema nekih ispada, scena, blamaza, ne vidim nista cudno u tome!
Jedno obicno pevanje u kafani, nimalo zanimljivo. Osim pesme.

..сад и ти сама себи ускачеш у уста као и Enchanted малопре.
Прво каже једно, а онда други пут нешто што је сасвим супротно од оног првог..

Ево зар ниси ово прво написала:?:

Ne, ni meni nije jasno - ako je to s pocetka "karijere" tj. vlasti, jedna je stvar i nema niceg cudnog, a ako je odskora, onda je za svaki prezir.

па како за презир,...па "он само пева, нема неких испада,
сцена, бламажа..."

Немам више стрпљења да се замајавам са вама двема,:bye:

.

.

..сад и ти сама себи ускачеш у уста као и Enchanted малопре.
Прво каже једно, а онда други пут нешто што је сасвим супротно од оног првог..

Ево зар ниси ово прво написала:?:

па како за презир,...па "он само пева, нема неких испада,
сцена, бламажа..."

Немам више стрпљења да се замајавам са вама двема,:bye:

.

Sad si me "ukebala"! Priznajem.:bye:

Idu u "Reku" uredno, jel to neki problem?
A ovo je snimano ono veče kad smo pobedili, mislim 2007 na izborima ili 2008. posle predsedničkih ;)
Као што сам написао, снимак је од пре годину-две. Шутко је личио на човека. Сад се усвињио .. к'о вепар.
Ма битно је, само да је ... уредно. Господа стварно уредно (често) обитавају у овом објекту.
Pa reče bobanjov da se raspitam gde se gospoda okuplja pa sam mu dala odgovor odmah, da ne dužimo priču. Inače ni po čemu poseban restoran, osim što ima dobru klopu i živu muziku.
Ниси мени дала одговор, већ осталима. Ја знам да се господа тамо окупља, и то сам напоменуо пре тебе.
шта је Река? и шта се тамо дешава често?
Добио си одговор ... омиљени ресторан нашег председника где се често организују политичке теревенке. (замисли кад се наша власт, на челу са председником распиштољи ....какве су то баханалије)

Samo da priupitam one dušebrižnike kojima je navodno skandalozno što se Tadić malo zeza i pevuši (i pritom sasvim normalno izgleda) šta tek kažu na ovaj primerak??? :lol:

30hlg8j.jpg

5jzd6q.jpg

wl6hxk.jpg

Поводом отварања О.Ш. ''Србија'' на Палама

87281392735971618082421.jpg

Ајој, не знам да ли да се смејем или да плачем?!
Боже сачувај!

А о правопису да се не прича ... '... и научимо писат ћирилце' !!! Е моји просветни радници, куку мајци!

''највећи српски син''... који болесни умови.. :dash: :dash: :dash:

ово нема шансе да би освануло на Палама..јесте ви свесни шта причате..на Палама се нису ни комунисти задржавали дуже од 2 сата
:hahaha:

ово нема шансе да би освануло на Палама..јесте ви свесни шта причате..на Палама се нису ни комунисти задржавали дуже од 2 сата
:hahaha:

Pa šta ćeš ... Kisela Bombona nije ukapirala pa je prva ubacila sliku na forum a ovi je samo slede pošto ni oni ne shvataju :dash:

Nije ali je prevaziđeno i već viđeno na ovom forumu jedno sto puta. Daj nekada nešto originalno ... ili umeš samo da kopiraš do iznemoglosti, valjda od muke i očajanja što ti je Tadić na čelu države :mrgreen:

I ne reče nam - što ti zatvoriše temu o dr Slavici Đukić kad niko nije spamovao? :D

Nije valjda,nego gotovo sigurno,kao i citava Srbija :hahaha::hahaha::hahaha:

Поводом отварања О.Ш. ''Србија'' на Палама

87281392735971618082421.jpg

Ајој, не знам да ли да се смејем или да плачем?!
Боже сачувај!

А о правопису да се не прича ... '... и научимо писат ћирилце' !!! Е моји просветни радници, куку мајци!

''највећи српски син''... који болесни умови.. :dash: :dash: :dash:

brzo na Pale :mrgreen: poslat Torentea :zper: sa mažoretkinjama Crvene zvezde :manikir: da "skinu" ploču :zper:

:eek:Скромност је највећа човекова врлина, сваки скроман и паметан човек не жели да ИСТИЧЕ И СТАВЉА У ПРВИ ПЛАН своја добра дела.

Ово је ужас, написати и НАКИТИТИ се у циганском духу "највећи српски син" - па ми то немамо ни за наше ПОКОЈНЕ НАЈВЕЋЕ СРБЕ као што су неки наши књижевници и научници, али ако ће до ПОДХРАНИТИ ЊЕГОВ ЕГО нека стави и плочу још већу!

Back