ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
НА РАЈНУ,
НА ДУНАВ.
НА БЕРЛИН!
НА ЗДОРОВЈЕ!
Kraj je zlocinackom osvajanju....vrijeme je mira i prosperiteta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НА РАЈНУ,
НА ДУНАВ.
НА БЕРЛИН!
НА ЗДОРОВЈЕ!
Legija bi sam skembao Zelenskog za par dana.Obican folirant ovaj Prigozin... sve vrv radjeno u dogovoru sa Putinom, kao da su u Mitrovicevoj zadruzi.. Vrv je Pule hteo da vidi koliku podrsku naroda ima i ko ce ga prvi izdati ako nesto krene na lose.
Red je da Prige ode malo na odmor a da se na njegovo mesto dovede neki malo ozbiljniji lik.. Legija bi bio idealan.
Legija bi sam skembao Zelenskog za par dana.
al bi onda zapad preziveo. To nije ruski plan.Zelenski je morao biti likvidiran već na samom početku, to bio verovatno bio i kraj.
Legija bi sam skembao Zelenskog za par dana.
Da je hteo da ga ne uhvate, misliš da bi ga uhvatili?A jes, zato su ga uhvatili za 3 dana...
Lepo, nek se istrebe izmedju sebe sa sto manje civilnih zrtava.
Isto bih pozelela i imperijama, nek izaberu neku tacku na moru, gde nema ljudi, pa nek odmere vise te svoje pise.
Zivela EU, najveca Jugoslavija medju narodima!![]()
Da je hteo da ga ne uhvate, misliš da bi ga uhvatili?
Da je hteo da ga ne uhvate, misliš da bi ga uhvatili?
Ovo je predstava za Ruse, sad ce biti masovne cistke po Rusiji. Citaj hapsenja...
Da ostane živ.Pošto Wagner nije potpisao ugovor sa ruskom armijom kao plaćenička formacija plan je bio da se rasformira a vojnici rasporede u druge formacije.Ovo je bio labudji pijev.Zanimljiv dan, Rusi su baš kvalitetni ludaci.Јел зна неко који су званични захтеви "Вагнера" у овој побуни ?
Јел пада Русија?
Све је могуће.
Ипак је то једина земља на свету која може истовремено бити војно немоћна и војна претња по Европу.![]()
Verovatno, ima nešto trulo u oružanim snagama RF i to će sada ispravljati ...+ lagana disolucija Vagnera do potpunog uništenja ili da se bar svede na pravu meru.Ovo je predstava za Ruse, sad ce biti masovne cistke po Rusiji. Citaj hapsenja...
Balkaninfo logika: "predstava" "mi6" "kraj je blizu" "gospodari sveta"![]()
Genije, postoji sistem koji se zove "Problem/CIlj - Kriza - Resenje". Posto si "genije" da ti prevedem:
Imam problem koji treba da resim/ cilj koji hocu da postignem ali narodu se to nece dopasti.
Zato napravim krizu koja uplasi narod maksimalno.
Onda ponudim resenje koje "resi" krizu a ujedno i moj problem koji sam imao na pocetku.
I na kraju svi zadovoljni, ali sam samo ja hebao a plate svi ostali. A na pocetku bi me ubili sto sam hteo da hebem, da ne pominjem da mi jos i plate za to.