Побуна Вагнера против Русије! Ка Москви маршира 25.000 војника - "борци и ја уништићемо свакога ко нам стане на пут"

Obican folirant ovaj Prigozin... sve vrv radjeno u dogovoru sa Putinom, kao da su u Mitrovicevoj zadruzi.. Vrv je Pule hteo da vidi koliku podrsku naroda ima i ko ce ga prvi izdati ako nesto krene na lose.

Red je da Prige ode malo na odmor a da se na njegovo mesto dovede neki malo ozbiljniji lik.. Legija bi bio idealan.

Obican folirant ovaj Prigozin... sve vrv radjeno u dogovoru sa Putinom, kao da su u Mitrovicevoj zadruzi.. Vrv je Pule hteo da vidi koliku podrsku naroda ima i ko ce ga prvi izdati ako nesto krene na lose.

Red je da Prige ode malo na odmor a da se na njegovo mesto dovede neki malo ozbiljniji lik.. Legija bi bio idealan.
Legija bi sam skembao Zelenskog za par dana.

Ovo je nauk svakoj zemlji na svetu , ne samo Rusiji.
Da ''privatne'' vojske ne bi trebale nipošto biti veće od jedne brigade.
Videli smo na televiziji kolone jake vojne tehnike ( a ne priče stalne priče od strane privatne formacije da im ministarstvo ništa nije dalo od oružija ) .
..............................................................................................................................................................................
Većina stvari u svetu se vrti oko podele novca, pa ako se neko zakine onda kreće kolaps.

Lepo, nek se istrebe izmedju sebe sa sto manje civilnih zrtava.

Isto bih pozelela i imperijama, nek izaberu neku tacku na moru, gde nema ljudi, pa nek odmere vise te svoje pise.

Zivela EU, najveca Jugoslavija medju narodima! 🇪🇺

Pa ne vode se ratovi da se stede ljudi a da ginu kraljevi, vec upravo obrnuto. I posle svakog rata su sve bogatiji a narod sve siromasniji.

CILJ I JESTE MASOVNO UNISTENJE SVEGA, SVAKOGA I SVACEGA. Ne odmeravaju se tu pise vec se zaradjuju pare.

Da je hteo da ga ne uhvate, misliš da bi ga uhvatili?

Baš tako... Ali verovao je kurvi Koštunici... On je svoju sudbinu zapečatio izdajom Miloševića. I ne samo on, već i generali Pavković, Đorđević i Sreten Lukić.

19:40

Prigožin zaustavio trupe "Vagnera", dogovorio se sa Lukašenkom da deeskalira situaciju
Šef Vagnera Jevgenij Prigožin, prema navodima Sputnjika, potvrdio je da je promenio maršrutu svog konvoja i da se trupe te privatne vojske vraćaju nazad.

Prethodno je Aleksandar Lukašenko telefonom je razgovarao sa šefom paravojne grupe "Vagner" Jevgenijem Prigožinom koji je, kako se tvrdi u saopštenju pres-službe beloruskog predsednika, prihvatio predlog da zaustavi kretanje svojih boraca na teritoriji Rusije i preduzme korake za deeskalaciju tenzija.

Navodi se da da postoji nacrt prihvatljive opcije za rešavanje situacije sa "Vagnerom", koja podrazumevaju bezbednosne garancije za njegove borce, prenose RIA Novosti.

Naglašava se da je razgovor obavljen uz saglasnost predsednika Rusije Vladimira Putina.
Dodaje se da su pregovori trajali čitavog dana i da je rezultat toga ''sporazum o neprihvatljivosti pokretanja krvavog masakra na teritoriji Rusije''.

(Sputnjik, Tanjug/RIA Novosti)

Јел зна неко који су званични захтеви "Вагнера" у овој побуни ?
Da ostane živ.Pošto Wagner nije potpisao ugovor sa ruskom armijom kao plaćenička formacija plan je bio da se rasformira a vojnici rasporede u druge formacije.Ovo je bio labudji pijev.Zanimljiv dan, Rusi su baš kvalitetni ludaci.:lol:

Јел пада Русија?

Све је могуће.

Ипак је то једина земља на свету која може истовремено бити војно немоћна и војна претња по Европу. :lol:

Све је могуће.

Ипак је то једина земља на свету која може истовремено бити војно немоћна и војна претња по Европу. :lol:

Rusija jeste misterija i specificna po mnogome, medjuostalom sto je veoma ranjiva, ali i opasna. Moze da se raspane, ali i da napane, u svakom trenutku.

Ovo je predstava za Ruse, sad ce biti masovne cistke po Rusiji. Citaj hapsenja...
Verovatno, ima nešto trulo u oružanim snagama RF i to će sada ispravljati ...+ lagana disolucija Vagnera do potpunog uništenja ili da se bar svede na pravu meru.

Balkaninfo logika: "predstava" "mi6" "kraj je blizu" "gospodari sveta":hahaha:

Genije, postoji sistem koji se zove "Problem/CIlj - Kriza - Resenje". Posto si "genije" da ti prevedem:

Imam problem koji treba da resim/ cilj koji hocu da postignem ali narodu se to nece dopasti.
Zato napravim krizu koja uplasi narod maksimalno.
Onda ponudim resenje koje "resi" krizu a ujedno i moj problem koji sam imao na pocetku.

I na kraju svi zadovoljni, ali sam samo ja hebao a plate svi ostali. A na pocetku bi me ubili sto sam hteo da hebem, da ne pominjem da mi jos i plate za to.

Genije, postoji sistem koji se zove "Problem/CIlj - Kriza - Resenje". Posto si "genije" da ti prevedem:

Imam problem koji treba da resim/ cilj koji hocu da postignem ali narodu se to nece dopasti.
Zato napravim krizu koja uplasi narod maksimalno.
Onda ponudim resenje koje "resi" krizu a ujedno i moj problem koji sam imao na pocetku.

I na kraju svi zadovoljni, ali sam samo ja hebao a plate svi ostali. A na pocetku bi me ubili sto sam hteo da hebem, da ne pominjem da mi jos i plate za to.

Vjeruj ne ide to tako. Putin je ovdje na gubitku svakako, jer unutrasnji sukob pokazuje slabost i spusta moral. To nijedna sila ne pravi namjerno. A Rusi su sila poput Indije ili Pakistana, pa unutrasnje svadje su im prirodne, kao kod ostalih manje razvijenih plemenskih naroda.

nema nikakav unitrasnji sukob u Rusiji, iako ce anglo-amerikanci svim silama iskoristiti ovaj "incident" kao "dokaz" da je Rusija u rasulu.................RADI PAR HILJADA OSUDJENIKA IZ RUSKIH ZATVORA KOJIMA JE OBECANA SLOBODA AKO SLUZE U "VAGNERU" , TO JEST, RUSKOM NARODU.

kao sto sam i rekao, sace anglo-amerika da izmisli hiljadu i jednu rusku slabost jer eto: "RUSKI NAROD USTAO PROTIV PUTINA"..........
hahahahahahaha............
ajde bre gasi temu .........i moja sucut NATO-redarima ovde na forumu.

Back