Побуна Вагнера против Русије! Ка Москви маршира 25.000 војника - "борци и ја уништићемо свакога ко нам стане на пут"

Nikad ne uzmaj zdravo za gotovo istinu koju ti plasiraju mainstrim mediji
Sta se krije iza svega vidjecemo tek na kraju
Tacno, vidjecemo na kraju a sad nis ne znamo, Ali taj komentar je zaista dokaz koliko nacionalizam iskrivljuje realnost. Wishful thinking i Optimizam ocijene/ ignorisanje nezeljenog dogadjaja . Je l stvarno Putin toliko jadan da mu treba tako masovna mobilizacija i ako jeste,( mislim ne znam je l vec poginuo do sad u ovome ) je l Putin toliki dzukac da ce zrtvovati neke Ruse kao izgovor za mobilizaciju. A ovaj bosonosorg je inace obrazovan decko.

Tacno, vidjecemo na kraju a sad nis ne znamo, Ali taj komentar je zaista dokaz koliko nacionalizam iskrivljuje realnost. Wishful thinking i Optimizam ocijene/ ignorisanje nezeljenog dogadjaja . Je l stvarno Putin toliko jadan da mu treba tako masovna mobilizacija i ako jeste,( mislim ne znam je l vec poginuo do sad u ovome ) je l Putin toliki dzukac da ce zrtvovati neke Ruse kao izgovor za mobilizaciju. A ovaj bosonosorg je inace obrazovan decko.
apsolutni je problem sa mobilizacijom, Rusi ne žele da ratuju u nekoj tamo Ukrajini (parafraziram)

Ovako kada imaš (navodno) ludaka koji juriša na Moskvu opšta mobilizacija je nužnost

Колики су психопатски џукци тек на западу када побише толике десетине милиона покушавајући да освоје Русију? Па и сад покренуше рат у Украјини због тога. Како ли само у целој ситуацији увек промашите најбитније.

Da izvuce zivu glavu.
Najbolji orjentir bogami ali vidis ti da ljudi tvrde da je ovo dogovoreno, radi mobilizacije itd. Pa je l Prigozin toliki patriota da ce zrtvovati sebe u tom dogovoru a za majku Rusiju?

Da je reč o pravoj pobuni, do sada bi se već ozbiljno pucalo ili nešto radilo i postojali bi ozbiljniji podaci o okršajima, a ne vesti o samo oborenim letelicama.

Ovo za sada deluje kao nekavka igra. Kakva, videćemo za nekoliko dana. Ne deluje baš izvesnim da Putin leti.
Све иде по плану. Путин је кобајаги смислио ову побуну још пре 5-6 година, а баш сада је дошла на ред без кашњења.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

И да свргну Путина и да се руска војска повуче из Украјине, наши путинофили би понављали исто.

Или би веровали да су то све лажне вести и да су у стварности Руси већ ушли у Берлин, само неће да објаве то, а западни медији то крију.

Da je reč o pravoj pobuni, do sada bi se već ozbiljno pucalo ili nešto radilo i postojali bi ozbiljniji podaci o okršajima, a ne vesti o samo oborenim letelicama.

Ovo za sada deluje kao nekavka igra. Kakva, videćemo za nekoliko dana. Ne deluje baš izvesnim da Putin leti.
Kakva igra pobogu? i zasto bi se Putin u ovom po Rusiju znacajnom raskrsnicom,,igrao sa ugledom i integritetom Rusije? Rusija je ozbiljna drzava , naravno sa javašlukom i anarhijom do bola ali ipak ozbiljna! naravno, ne tvrdim da je ovo dogadjaj velikog kalibra.

Све иде по плану. Путин је кобајаги смислио ову побуну још пре 5-6 година, а баш сада је дошла на ред без кашњења.

И да свргну Путина и да се руска војска повуче из Украјине, наши путинофили би понављали исто.

Или би веровали да су то све лажне вести и да су у стварности Руси већ ушли у Берлин, само неће да објаве то, а западни медији то крију.

Ja sam rekao šta mi se čini na osnovu vrlo ograničenog repertoara pouzdanih informacija, koje za sada imamo. Što ne znači da sam dobro procenio.

Ne znam čemu ovakva sprdnja i pitam se šta ćeš reći ukoliko za sedmicu-dve od ovog ne bude bukvalno ništa.

brate kontraofanziva puca, Ukrajinska vojska ušla u Marijupolj, sad će u Rostov sa Vagnerom, sve puca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odakle mu logistika za 25000 vojnika? Treba to nahraniti,snabdeti gorivom? Ako ne stigne u Moskvu za dan-dva ,nusta nece da uradi.Opet ako ih Putin strelja ,to je njegov narod ,teska situacija.
Sta god da bude bice jos slabiji nego sto su danas i sa manje osvajackih apetita...

Back