Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како направити пакт са НАТО, а да буде против НАТО?Pitanje je veliko za nase srpske ultranacionaliste - da li biste pravili pakt i sa crnim djavolom, samo da prkosite NATO-u?
A njega interesuje samo buduce vrijeme a proslost proslaDozvolili su oni da im Svabo bude car, samo sto ti to neznas, treba malo da citas o ruskoj istoriji umesto sto gubis vreme na Krstarici.
Како направити пакт са НАТО, а да буде против НАТО?
Ах да, Црна Гора. Serbian sleeper cell inside NATO.
Свакако, свакакoCio svijet voli i divi se SAD/NATO-u, danas je svijet mnogo pravedniji i ljepsi zbog njih. Prije njih smo imali samo krvoprolice i stradanje, sada imamo prosperitet. Slava im![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ili da rat polako privodi kraju.Dogovorena akcija, izgovor za Putina da pokrene opštu mobilizaciju
Cio svijet voli i divi se SAD/NATO-u, danas je svijet mnogo pravedniji i ljepsi zbog njih. Prije njih smo imali samo krvoprolice i stradanje, sada imamo prosperitet. Slava im![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možda snime film o tome - Dan ludila druga Prigožina sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi.ali pazi ovaj naslov ...pa jbt
KAKO JE U 24 SATA PRIGOŽIN POTPUNO PODIVLJAO I KRENUO U RAT PROTIV PUTINA
Ко су ти академици?Rostildi i banksteri su majstori manipulacija i iluzije
Pitanje jel pravi Putin ikada postojao i ko je taj covjek
Evo imas ,da ne bude da je izmisljam neke lude teorije zavjere eminentne ruske akadamike koji pricaju da je centralna banka Rusije pod kontrolom Rostilda i MMF jos od devedesetih
Ja sam jos prosle godine otvarao teme i izrazio sumnju u vezi Putina da je samo jos jedna marioneta bankstera i da je ovaj rat farsa u njihovoj reziji
Daj jel stvarno neko misli da Prigožin sa 25k vojnika (a pritom dosta njih nisu ni lojalni) može na višemilionsku rusku vojsku?

Putin je zaista veliki demokrata.
Ovo Gospodar Vučić nikada nebi dozvolio.
"visemilionsku"![]()
bezveze se skrivašTi si dukljansli ustaša sa Cetinja. Ranije poznat kao Stari Crnogorac, Milov sendvičar... a sad trk u tor da namiriš ovce i koze.

Reci mi da ovo ne mislis ozbiljno.Dogovorena akcija, izgovor za Putina da pokrene opštu mobilizaciju
volite državne udare više nego leba da jedete... sreća pa je ovaj lažanalo bre....stanite i tucite se malo piz...d..i...ce ruske....ovako nije zanimljivo![]()

živi bili pa videliReci mi da ovo ne mislis ozbiljno.