Molim sve da se uzdrže od teških reči i svađanja. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што ова приглупа већина дозвољава да им мајмуни на власти испирају мозак причама о псима луталицама и педерима,жене гледају кад гласају да ли је председник леп и генерално се већина јадника бави глупостима а не квалитетом сопственог живота.
A sto se ti ne iselis na Kosovo kad ti se toliko svidjaju?
Meni su psi opet pre par dana u 5 ujutro jeli mačku ispod auta, dok sam ja nasao papuče i prozor, iscepashe je na komade![]()
Fora je što svi ti velikosrbi nisu nikada ni bili na kosovu nego slušaju prazne priče svojih praznih roditelja koji su prodali imanje albancima za opasnu lovu 80tih i nabili se uBeograd![]()
Sve veliki junaci i patriote![]()
Ја с ени на који начин не идентификујем с њима.. Имаш овуда доста таквих па се њима обрати..Da pocnemo od tebe?![]()
Хехе, а овде не смеш ни да шутнеш пса ако уђе у твоје двориште, а ако уђе у аутобус мораш да га прескачеш, тек ако више пута изуједа неког, онда ће га ваљда избацити из аутобуса..
Ја, пријатељица, његов, капи за очи.. Јел теби добро?Pozivaš se na brojne nehumane primere ko odakle sve koji mnogo više govore o tim "ljudima" a kad sam iznela pozitivan primer iz svoje sredine, tvoja prijateljica, kako se ono beše zove, ona što ne zna koji je osnovni sastojak kapi za oči, se ašla uvređenom što neko ko nije iz Beograda piše na temi koja se odnosi na isti i predložila mi da pustim vašeg gradonačelnika da on reši problem na pravi način... Posle se njegov predsednik prijavio na spisak zainteresovanih da usvoje Milu...![]()
Ko kaže da ne smem? neka se iskezi na moje dete, pa da vidiš kako će da leti... ne bi bi prvi koji to probao i kome sam u tome pomogao.![]()
Их, смем и ја много тога, ал' ми се не иде у затвор...
Samoodbrana, a i ko će da te prijavi? Noge su dobre i za šutiranje i za trčanje.![]()
Ма поента је у томе што и кад се браниш не смеш да прекорачиш границе нужне одбране, нпр. уђе ти лопов у кућу, ако га пребијеш ил ине дај боже убијеш има да одговараш за то.Pa nisam ti ja rekao da maltretiraš psa, već da se braniš od napada, ima tu razlike. A nisi u pravu za cinkaroše, probaj nešto mimo pravila u Nemačkoj, ili Švajcarskoj da uradiš, pa ćeš da vidiš kako komšije raguju. Kod nas automobili parkirani na raskrnici, na sred ulice, ispred zgrade, u dvorištu, na trotoaru kuda deca idu i školu...i da li neko zove da to prijavi, ja nisam video.
Meni je svejednom, ako neko pokuša da me ugrozi, ili nekog iz porodoice, ragujem, bez obzira da li je čovek , pas ili bilo koje drugo biće.
Kad će da krene izvoz lutalica u Kinu?Nikakva šteta a može da se uzme neka kinta.
Nedavne studije su pokazale da čak 75 odsto žena barem jednom u životu dobije neko gljivično oboljenje, a kod 50 odsto njih se ono i vrati. Naučnici smatraju da su za barem jedan deo njih odgovorni kućni ljubimci.
Nisam naučnik a nisam imao žene/devojke koje imaju kućne zoovrtove,takve izbegavam oduvek,nevezano za ova istraživanja.Znači,samo prenosim novinski članak kao što radi većina ljudi na forumu.Da li naučnici smatraju ili znaju?