Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зато што ова приглупа већина дозвољава да им мајмуни на власти испирају мозак причама о псима луталицама и педерима,жене гледају кад гласају да ли је председник леп и генерално се већина јадника бави глупостима а не квалитетом сопственог живота.

Pozivaš se na brojne nehumane primere ko odakle sve koji mnogo više govore o tim "ljudima" a kad sam iznela pozitivan primer iz svoje sredine, tvoja prijateljica, kako se ono beše zove, ona što ne zna koji je osnovni sastojak kapi za oči, se ašla uvređenom što neko ko nije iz Beograda piše na temi koja se odnosi na isti i predložila mi da pustim vašeg gradonačelnika da on reši problem na pravi način... Posle se njegov predsednik prijavio na spisak zainteresovanih da usvoje Milu... :znamiguje:

Хехе, а овде не смеш ни да шутнеш пса ако уђе у твоје двориште, а ако уђе у аутобус мораш да га прескачеш, тек ако више пута изуједа неког, онда ће га ваљда избацити из аутобуса..

Ko kaže da ne smem? neka se iskezi na moje dete, pa da vidiš kako će da leti... ne bi bi prvi koji to probao i kome sam u tome pomogao. z:lol:

Pozivaš se na brojne nehumane primere ko odakle sve koji mnogo više govore o tim "ljudima" a kad sam iznela pozitivan primer iz svoje sredine, tvoja prijateljica, kako se ono beše zove, ona što ne zna koji je osnovni sastojak kapi za oči, se ašla uvređenom što neko ko nije iz Beograda piše na temi koja se odnosi na isti i predložila mi da pustim vašeg gradonačelnika da on reši problem na pravi način... Posle se njegov predsednik prijavio na spisak zainteresovanih da usvoje Milu... :znamiguje:
Ја, пријатељица, његов, капи за очи.. Јел теби добро?
Да ниси можда таква због оних 80000 побијених паса у Кијеву (или целој Украјини, још нисам сигуран)?

http://forum.krstarica.com/showthread.php/528793-Ukrajinci-ubili-80-000-pasa-zbog-fudbala/page3

Samoodbrana, a i ko će da te prijavi? Noge su dobre i za šutiranje i za trčanje. z:lol:

Пријатељу, малтретирање животиња је кривично дело, запрећена новчана казна или казна затвора, а за пријављивање не брини, бар у Србији нисмо никад оскудевали у цинкарошима. Још са овим новим технологијама, снимањем итд, можеш да нахебеш ко жути.
Неки лудак (кажем лудак јер никако не одобравам такве ствари) је малтретирао кера, па га на крају бацио с моста у Мораву, а ваљда његов друг све то снимао, па су још окачили на youtube.
И тужилац подигао оптужницу.
А што је најсмешније, пре пар недеља било на ТВ, аналогна ситуација, власник неке радње у Ваљеву ставио камеру и снимио запосленог, црно на бело како га поткрада, вади паре из касе и ставља у свој џеп, али на суду власник изгубио, јер се такво снимање сматра неовлашћеним и не може послужити као доказ.

Али за џукеле или за на пример саобраћајне прекршаје снимак је итекако релевантан, па ти види где ми живимо...

Pa nisam ti ja rekao da maltretiraš psa, već da se braniš od napada, ima tu razlike. A nisi u pravu za cinkaroše, probaj nešto mimo pravila u Nemačkoj, ili Švajcarskoj da uradiš, pa ćeš da vidiš kako komšije raguju. Kod nas automobili parkirani na raskrnici, na sred ulice, ispred zgrade, u dvorištu, na trotoaru kuda deca idu i školu...i da li neko zove da to prijavi, ja nisam video.
Meni je svejednom, ako neko pokuša da me ugrozi, ili nekog iz porodoice, ragujem, bez obzira da li je čovek , pas ili bilo koje drugo biće.

Pa nisam ti ja rekao da maltretiraš psa, već da se braniš od napada, ima tu razlike. A nisi u pravu za cinkaroše, probaj nešto mimo pravila u Nemačkoj, ili Švajcarskoj da uradiš, pa ćeš da vidiš kako komšije raguju. Kod nas automobili parkirani na raskrnici, na sred ulice, ispred zgrade, u dvorištu, na trotoaru kuda deca idu i školu...i da li neko zove da to prijavi, ja nisam video.
Meni je svejednom, ako neko pokuša da me ugrozi, ili nekog iz porodoice, ragujem, bez obzira da li je čovek , pas ili bilo koje drugo biće.
Ма поента је у томе што и кад се браниш не смеш да прекорачиш границе нужне одбране, нпр. уђе ти лопов у кућу, ако га пребијеш ил ине дај боже убијеш има да одговараш за то.
Сад су псе и људе ставили у исту раван, па се процењује да ли је пас опасан, и треба да те изуједа више пута да би био проглашен опасним и бла бла.
А то да ти смеш да га удараш чим покаже зубе, то је прекомерна употреба силе, сам чекам кад ће да почну да раде суочавања паса и људи...

Све је то смишљена политика залуђивања овог већ залуђеног и болесног народа.

P.S.
У праву си за цинкарење по Немачкој и Швајцарској, њих је систем потпуно самлео...

Nedavne studije su pokazale da čak 75 odsto žena barem jednom u životu dobije neko gljivično oboljenje, a kod 50 odsto njih se ono i vrati. Naučnici smatraju da su za barem jedan deo njih odgovorni kućni ljubimci.

Kod pacijenata s kojima su mačke i psi spavali u krevetu, gljivična infekcija vraćala se uprkos lečenju.

Takođe, opasno je ako ste ljubimce naučili da mokre u vašoj kadi.

Doktor Deron Feris, profesor ginekologije i Akušerstva na medicinskom fakultetu u Džordžiji (SAD) predvodio je studiju koja je ispitala 95 žena sa vaginalnim iritacijama.

Sve žene su verovale da imaju gljivičnu infekciju i počele da koriste lekove protiv nje.

Ginekolozi su ispitali vaginalne kulture kako bi utvrdili dijagnozu i otkrili da samo jedna trećina ovih pacijentkinja zaista ima gljivice.

Druge su patile od različitih infekcija poput trihomonasa, jednoćelijskog organizma koji izaziva iritacije.

Kod čak 14 odsto njih infekcije nije ni bilo.

Žene su, dakle, lekove protiv gljivica uzimale na svoju ruku, jer nisu imale novca za lekara, ili nisu mogle da stignu da odu na pregled.

Međutim, veliki deo onih koje su ipak patile od gljivične infekcije, često su brzo nakon terapija ponovo dobijale tu bolest.

Ispostavilo se da je reč o ženama koje spavaju sa kućnim ljubimcima, prenosnicima gljivica, ili su ih dresirale da mokre u kadu.

Nakon što su ukinule tu naviku, uspele su da se reše gljivičnih infekcija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back