Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[Ne_Vazim_Se];15366483:
Pa znam, mi se potpuno slazemo nego sam ja neshto istrpovo... :)
:hahaha: konacno si primetio :zag:
btw, setam pre neki dan jednu baku, moju dragu sticenicu,
ona jadna posle operacije kuka nosi stap, jedva sam je nagovorila da malo izadjemo na svez vazduh,
:roll: kad nas, potpuno neocekivano, bez ikakvog razloga, napade copor od jedno 7,8 pasa
Ja ni levo ni desno, ne smem da joj izmaknem ruku, da ne bi pala :confused:
kad vidim , bulji u nas sa strane zena koja ih ocigledno hrani,
i krene da pametuje: ''nece oni, samo vi krenite, mora da se plasite, pa to oni osecaju, ne smete tako...bla bla...
Kakvo crno kretanje''lagano, jedan, najblizi mi merka glezanj :zper:
otmem mojoj baki stap iz druge ruke, usput se proderem NAJJACE sto mogu, i raspalim kolovodju...
kad ona ludaca poce da kuka:'' jao kako mozete...''
ma kad je nisam sastavila sa zemljom, al baka se moja jadna prepala,
pa sam morala da je vratim kuci :besna: inace...

Poslednja izmena:
:cool: Dovoljno je samo procitati sta misle ''borci za prava zivotinja'' sa pdf Zivotinje :

http://forum.krstarica.com/threads/407379

:rtfm:i videti kako se zdusno zalazu za motke, tuzbe i slicno zbog jednog maceta
kome na kraju nije nista, pozivanje u pomoc eventualnog rasizma urednika medija koji bi se pozvali u borbu,
protiv ovoga puta LJUDI BEZ PEDIGREA
i to isti oni koji Vas ubedjuju da su AVLIJANERI bolji za usvajanje ;)
a kako se napada i merka koliko je ovde pomenuta zena-deca zrtva povredjena
i da li se ponasala u skladu sa zakonom o zastiti zivotinja ,
ako tako nam i treba kad zakon o zastiti ljudi od zivotinja ne postoji :dash:
Да, овај твој пост одлично показује како залуђеници животињама , заправо, нису баш здраве персоне и да имају проблем с људима.

Залагати се за ''мотку'' у име одбране мачета, а да при томе човек не може да надокнади штету јер га је нпр. то маче огребало и изазвало му болест мачијег огреба (ово је болест која заиста постоји!), више је него идиотски.

Da se razumemo, ja obozavam zivotinje, pse pogotovu, avlijanere, al fine, i pojedinacno,
ali mi se cini da tzv ''ljubitelji zivotinja'' prave rat beskompromisnom borbom protiv ljudi
sirenjem teritorija, napadanjem ljudskih bica koja su pretrpela zlostavljanje od npr copora pasa
i postavljanjem suludih pravila ponasanja, gde ko sme i treba da se krece , ko da zivimo u prasumi,
pa ne treba da ulazimo u vodu da nas Aligatori, (cije je to PRIRODNO STANISTE ) ne pojedu..
AMAN

Да, овај твој пост одлично показује како залуђеници животињама , заправо, нису баш здраве персоне и да имају проблем с људима.

Залагати се за ''мотку'' у име одбране мачета, а да при томе човек не може да надокнади штету јер га је нпр. то маче огребало и изазвало му болест мачијег огреба (ово је болест која заиста постоји!), више је него идиотски.
...a o besnilu, infekcijama raznoraznim da i ne govorimo :confused:
Uzgred, posmatrajuci te, uglavnom samozvane ''zastitnike'' primecujem
neverovatnu netolerantnost sa ljudima koji ne govore ''njihovim jezikom''
ima tu i samoreklamerstva, a bogami i lepih parica ;)
Pa onoliko se pljuckaju drustva medju sobom , pominju se tu lepe svotice
prikupljaju se sredstva , a pasa je sve vise, azili su HORORI... :dash:

:hahaha: konacno si primetio :zag:
btw, setam pre neki dan jednu baku, moju dragu sticenicu,
ona jadna posle operacije kuka nosi stap, jedva sam je nagovorila da malo izadjemo na svez vazduh,
:roll: kad nas, potpuno neocekivano, bez ikakvog razloga, napade copor od jedno 7,8 pasa
Ja ni levo ni desno, ne smem da joj izmaknem ruku, da ne bi pala :confused:
kad vidim , bulji u nas sa strane zena koja ih ocigledno hrani,
i krene da pametuje: ''nece oni, samo vi krenite, mora da se plasite, pa to oni osecaju, ne smete tako...bla bla...
Kakvo crno kretanje''lagano, jedan, najblizi mi merka glezanj :zper:
otmem mojoj baki stap iz druge ruke, usput se proderem NAJJACE sto mogu, i raspalim kolovodju...
kad ona ludaca poce da kuka:'' jao kako mozete...''
ma kad je nisam sastavila sa zemljom, al baka se moja jadna prepala,
pa sam morala da je vratim kuci :besna: inace...

Znam da ce ovo mnogi da osude, al' ja bi' i nju malo dockachio... samo malo. :cool:

Hm, mislim da je u konkretnom primeru bes opravdan... ja da imam mache i da mi ga neko namerno zgazi malo bi' ga propustio kroz shake... isto kao i da mi razbije prozor na kolima ili tako neshto. Mislim bezobrazluk je da ti neko namerno pravi neku shtetu, ajde da ga je sluchajno zgazio pa i da oprostim...

Da se razumemo, ja obozavam zivotinje, pse pogotovu, avlijanere, al fine, i pojedinacno,
ali mi se cini da tzv ''ljubitelji zivotinja'' prave rat beskompromisnom borbom protiv ljudi
sirenjem teritorija, napadanjem ljudskih bica koja su pretrpela zlostavljanje od npr copora pasa
i postavljanjem suludih pravila ponasanja, gde ko sme i treba da se krece , ko da zivimo u prasumi,
pa ne treba da ulazimo u vodu da nas Aligatori, (cije je to PRIRODNO STANISTE ) ne pojedu..
AMAN

Слажем се с тобом.
Ја сам пре пар година имао ситуацију да су напали моју девојку и оборили је на неким степеницама тако да је незгодно пала и повредила колено. После тога је носила гипс недељама и ишла на физикалну терапију.
Нису је изуједали само зато што је на себи имала неку дугу јакну која је била јака и дебела.
На крају кад смо то пријавили и тражили да се нешто учини по том питању јер тим путем је велики број деце из наше улице ишао у школу, рекли су нам да деца треба да иду улицом, а не између зграда.
Када сам ја питао тог типа па како станари да дођу до зграда, он ми је рекао да њих пси познају...

Е, кад га тад ниса нокаутирао...
Но, не бијем слабије од себе, а јаче не смем...
Па сам мирољубив човек.

[Ne_Vazim_Se];15367064:
Hm, mislim da je u konkretnom primeru bes opravdan... ja da imam mache i da mi ga neko namerno zgazi malo bi' ga propustio kroz shake... isto kao i da mi razbije prozor na kolima ili tako neshto. Mislim bezobrazluk je da ti neko namerno pravi neku shtetu, ajde da ga je sluchajno zgazio pa i da oprostim...
Ма не ради се о конкретном случају, већ о њиховим принципима.

п.с. ја мачке обожавам бре!:lol: Само због мачака бијем. Мачка није никад крива и ретко кад тј. скоро никад не уједа и не напада...није у чопору, индивидуалац је.:lol:

п.с. ја мачке обожавам бре!:lol: Само због мачака бијем. Мачка није никад крива и ретко кад тј. скоро никад не уједа и не напада...није у чопору, индивидуалац је.:lol:

E to je vec drugo... tu se slazemo potpuno. :cool:

:cool: Dovoljno je samo procitati sta misle ''borci za prava zivotinja'' sa pdf Zivotinje :

http://forum.krstarica.com/threads/407379

:rtfm:i videti kako se zdusno zalazu za motke, tuzbe i slicno zbog jednog maceta
kome na kraju nije nista, pozivanje u pomoc eventualnog rasizma urednika medija koji bi se pozvali u borbu,
protiv ovoga puta LJUDI BEZ PEDIGREA
i to isti oni koji Vas ubedjuju da su AVLIJANERI bolji za usvajanje ;)
a kako se napada i merka koliko je ovde pomenuta zena-deca zrtva povredjena
i da li se ponasala u skladu sa zakonom o zastiti zivotinja ,
ako tako nam i treba kad zakon o zastiti ljudi od zivotinja ne postoji :dash:

A ko se zalagao za motke? To mi je promaklo. A što se tiče metode koju kritikuješ, za trivijalnije stvari od zaštite drugog živog bića se koriste gora sredstva, pa nikom ništa! Niko ne kaže da agresivni psi treba da ostanu na ulici, ali svakako da ni ljudsko biće koje predstavlja opasnost po okolinu ne treba da ostane na slobodi. Bez obzira na rasu, nacionalnost...

[Ne_Vazim_Se];15366432:
... a ne, za mache su shamari, a za dete se ubija. :cool:

Mislim, ne moze isto biti chovek i zivotinja nikako. :)

Ovde se slažem.

Ima budala na sve strane, nije hordašenje jedina psihijatrijska dijagnoza. A bolest mačije ogrebotine postoji ali i prolazi sama od sebe, bez ikakve terapije.

Слажем се с тобом.
Ја сам пре пар година имао ситуацију да су напали моју девојку и оборили је на неким степеницама тако да је незгодно пала и повредила колено. После тога је носила гипс недељама и ишла на физикалну терапију.
Нису је изуједали само зато што је на себи имала неку дугу јакну која је била јака и дебела.
На крају кад смо то пријавили и тражили да се нешто учини по том питању јер тим путем је велики број деце из наше улице ишао у школу, рекли су нам да деца треба да иду улицом, а не између зграда.
Када сам ја питао тог типа па како станари да дођу до зграда, он ми је рекао да њих пси познају...

Е, кад га тад ниса нокаутирао...
Но, не бијем слабије од себе, а јаче не смем...
Па сам мирољубив човек.
El se to samo meni čini ili ima dosta tih matorih bitangi i probisveta koji rade sve i svašta a onda se prenemažu i skupe do zemlje da čoveku dođe žao:neutral:

to ti mislis :sad2:
:lol:

pravo da ti kazem,i ja bi :lol:

Hehehe, al' malo samo, poshto ipak je zena a josh i starija... da je klipan neki dobio bi batine sve bi prshtalo... znash ono ko u crtacima vidish samo onaj sivi oblak dima kao i pesnicu shto povremeno izleti napolje... :lol:

E ali pazi budalu kao "jao kako mozete" :udriglavu:

Ne, nego treba da pusti devojka da izujedaju i nju i baku... :roll:

Raznih budala ima.

рекли су нам да деца треба да иду улицом, а не између зграда. Када сам ја питао тог типа па како станари да дођу до зграда, он ми је рекао да њих пси познају...

Naravno da psi imaju prednost i pravo da prave zabranjene zone u gradu

Ali samo u glavama degenerika. Dokle ovako?

[Ne_Vazim_Se];15367064:

Опет је и то друго. Та мачка нема своје право као мачка, него једино као твоја мачка, тј. ти над њом као својим власништвом... И да се понашаш као да ти је неко полупао кола или напао тебе.

evo ga i debilko da brani svoju braću rođenu, kerove lutalice

smor

Ако су пси побеснели и уједају, не морају форумаши да се понашају као да су они побеснели и да почну да лају и уједају.

Људско оружје је реч, а прибегавање увредама доказ немоћи... првенствено интелектуалне.

tvoja reč i mišljenje vrede taman koliko i cvilež pasa ili lupanje poklopcem ovog nesrećnika iznad

ne zaboravi tu činjenicu

Да ти нешто објасним. Чињеница је аргументовани доказ, а то би знао да су ти позната правила логичког расуђивања и закључивања, макар и интуитивно ако не теоретски. Немају сви прилику за формално образовање, а интелигентан и трезвен приступ могу бити и урођени или стечени.

Онај "несрећник" је направио штос. Знаш, има и људи који долазе на форум да се опусте и насмеју, не долазе сви исфрустрирани и са лицем у грчу... и фондом од 200 речи од којих најчешће користе изразе "глуп си", "дебилу", "хахахахаха", "буу-хууу", "кмеее" и сличне комбинације гроктања, кмектања и фора из забавишта. Нападаш људе без разлога и икакве потребе... то је болесно, човече...

Primecujem da su na ovoj temi protiv prava zivotinja bas oni isti forumasi koji mrze sve odreda: pedere, ljude demokratskih shvatanja, osobe drugacije u nacionalnom i verskom smislu... Bas indikativno. U prevodu: pre podne mrze sebe, posle podne ceo svet. :roll:
Cast izuzecima. Ima onih sa kojima se inace slazem na drugim temama, a ovde ne, i obratno. :)
Ali vecina.......... :eek::dash:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back