Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I
nisi shvatil poentu
ne postaju masovne ubice svi oni koji u detinjstvu maltretiraju životinje - ali SVE masovne ubice su u detinjstvu MALTRETIRALE životinje

Imaš li ti neki dokaz, istraživanje i slično, koji može da potkrepi tvoju tvrdnju da su sve masovne ubice maltretirale životinje u detinjstvu, ili si to napisala tek onako...

:lol: Ja sam potencijalni masovni ubica.

Mada bih pre rekla da masovne ubice postaju deca koja su, upravu suprotno - maltretirana u detinjstvu i da se kasnije svete ljudima sličnim onima koji su ih maltretirali.

dakleM, ako su psi već na ulici, znači ne treba ih hraniti...:think:

Tačno. Ako su psi na ulici, ne treba ih hraniti.

dakleM, ako su psi već na ulici, znači ne treba ih hraniti...:think:[/QUOTE

Nije svaki pas lutalica agresivan.
I ne shvatam ove nase decoljupce, koji su protiv toga da se nahrani gladno pseto, a SAMO deklarativno su za jadnu decicu. Pri tom nisu mrdnuli ni malim prstom za njih, nego :rtfm:govore principijelno.

Decoljupce hahaha koja glupa rech... :lol:

Pa ko nije decoljubac taj je bash ono umobolan...:)

problem nije komplikovan

čovek ima potrebu za pružanjem ljubavi i emocionalnom sigurnošću

onaj (ona) ko te potrebe nije u stanju da zadovolji u ljudskom društvu, zbog raznih poremećaja ličnosti, zbog problema u socijalizaciji, zbog fizičkih nedostataka, zbog starosti, zbog usamljenosti ma koje vrste, odušak će ponekad potražiti u društvu životinja

tu se onda čuju te standardne žvake, "ljudi su grozni, moja kuca je divna, ona mene razume, mene ona najbolje razume, a ljudi su svi zveri, moja kuca je pametnija od svih njih," itd itd

Тачно и добро је кад остану на једној куци, тада у главном никог не угрожавају, али кад почну да стварају "азиле" у својој кући, или око своје зграде, е онда је околина награбусила.

Ništa. Pošteno ništa. Dajem lovu tim klincima - prosjacima, s vremena na vreme, ali nikad nisam uplatila ni kintu nekom centru za nezbrinutu decu.A od skoro ni to, pošto kad sam slala SMS za gladne na Kosovu u organizaciji SPC, ispostavilo se da su te pare zloupotrebljene, a ja osetila kako mi rastu magareće uši. Ali kad bih već mogla da pomognem nekome, sigurno bih izmedju deteta i pas izabrala dete, što za borce i borkinje ne bih bila sigurna.

Posteno od tebe. :(
I ja sam to isto cinila, plus ucestvovala u svim akcijama skupljanja pomoci za bolesnu decu i odrasle i to preko skole u kojoj radim. Nema lazi, nema prevare.
Dakle, ako sam dobro razumela, ti ne das nista, a samo mi koji bacimo kosku ili parce hleba kucama, e mi treba da pomazemo deci.
Imam prijateljicu koja tako isto misli, a kad joj pridje Cigance, marsne ga. :eek:

Ali kad bih već mogla da pomognem nekome, sigurno bih izmedju deteta i pas izabrala dete, što za borce i borkinje ne bih bila sigurna.

Mogla bi da pomognes, zasto da ne. ;)
Eto bas jedan forumas izjavi da ne bi isao na more, a dao bi Domu za nezbrinutu decu. Doduse, dodao je i da nesto ne ljubi more, ne mora ici 20 godina tamo, ali bi zato kupio dobru makinu. :think:

Тачно и добро је кад остану на једној куци, тада у главном никог не угрожавају, али кад почну да стварају "азиле" у својој кући, или око своје зграде, е онда је околина награбусила.

Ja imam jednu bakicu u ulici, srećom podalje od mene, ima u kući jedno 50-ak mačaka. Kad prodješ pored tog dvorišta, oseti se užasan smrad, ali dobro, to je normalno.:mrgreen: Pričaju komšije iznad mene da su išli u opštinu, prijavljivali svim mogućim inspekcijama, pošto ne mogu da se odbrane od mačaka, da je slučaj dospeo na sud, ali nije bakica mutava. Obratila se nekom od društava za zašitu životinja, ovi obezbedili advokata i sad slučaj stagnira u nekoj fioci. Bakica i dalje skuplja mačke po parku, ide na neke pijace, donosi ih i odatle i tako...milina jedna. To je baš cool, a bakica je normalna, 100%.:mrgreen:

Da ne živim u Beogradu, pa da se zapitam kakva je to selendra, a pošto živim i ne znam o kakvim to kidišućim psima u uvodnoj poruci pišu moram da se zapitam da li su ljudi toliko odlepili kada priželjkuju nekakva klanja i tragične situacije. Da li vam je toliko dosadno i stvarno nemate briga?

Chekaj, ne znash kako su zamalo zaklali dete i dadilju pre par dana?

Nisi videlea neke snimke shto su ovde postavili?

Ne verujesh mom i iskustvima mnogih koji su napadani vishe puta?

Naravno ja umem da se odbranim ali shta sa onima koji ne umeju?

Ja zivim u Beogradu, a ne u je*enom Bejrutu, i hocu da mogu da odem od kuce do prodavnice i nazad bez da me napadne chopor pasa! ... i hocu da je*eni shinteri rade svoj je*eni posao! ... i hocu da svi vi koji ste toliko slepi za probleme ljudi ali vam se srce cepa zbog psecih odete i zivite sa psima, poshto ljudi niste dostojni!

Toliko.

Chekaj, ne znash kako su zamalo zaklali dete i dadilju pre par dana?

Nisi videlea neke snimke shto su ovde postavili?

Ne verujesh mom i iskustvima mnogih koji su napadani vishe puta?

Naravno ja umem da se odbranim ali shta sa onima koji ne umeju?

Ja zivim u Beogradu, a ne u je*enom Bejrutu, i hocu da mogu da odem od kuce do prodavnice i nazad bez da me napadne chopor pasa! ... i hocu da je*eni shinteri rade svoj je*eni posao! ... i hocu da svi vi koji ste toliko slepi za probleme ljudi ali vam se srce cepa zbog psecih odete i zivite sa psima, poshto ljudi niste dostojni!

Toliko.

Smiri se.

Mogla bi da pomognes, zasto da ne. ;)
Eto bas jedan forumas izjavi da ne bi isao na more, a dao bi Domu za nezbrinutu decu. Doduse, dodao je i da nesto ne ljubi more, ne mora ici 20 godina tamo, ali bi zato kupio dobru makinu. :think:

Pomažem, naravno, ali uglavnom bližnjima (mislim da svako od nas ima nekoga u familiji kome je pomoć dobrodošla, ali radije dajemo nekim nepoznatim ljudima, nego svom bližnjem. Kakav paradoks, ali 'ajde) ili učestvujem u akcijama za koje kojim znam da će pare otići onome kome su namenjene. Skoro smo u naselju skupili 20 000 evra za operaciju devojčice koja je imala saobraćajni udes. Eto...npr. to. U akcije poput "dinar za gladne na Kosovu", fond Katarina Rebrača i sl. više ne verujem i neću nikada dati kintu.

Ali i dalje ne hranim pse lutalice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back