mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
E isto tako i ja, samo nemam psa.![]()
E, izgleda da se ipak razumemo.
Ni ja već tri meseca nemam psa, morala sam da ga uspavam. Ali ostaje činjenica da sam se trudila da ga sklonim u stranu, da ne smeta prolaznicima, da nikad niko nije bio u riziku da ugazi u njegov "minuli rad" niti da bude ujeden i da sam na kraju stvarno počela da gubim živce za one kojima je iz nekog samo njima znanog razloga ipak smetao. Kao što rekoh, akumulacija. Godinama sam pokušavala lepo sa ljudima, da im objasnim da ja ne kršim zakon, da on nije ujedljiv, na kraju sam onima što paniče da će da ih ujede odgovarala da on ima osetljiv stomak... Sigurna sam da su svi nekad u životu došli u situaciju da moraju agresivnije da brane svoje stavove i prava, i da mogu da se stave u poziciju nas, savesnih vlasnika.
Poslednja izmena:

A koliko su psi besni ili nisu i koliko je besna druga vrsta stanovnika gradova, najbolje se vidi na primerima Mile i one rotvajlerke. Mila, jadnica, i dalje maše repićem kad joj se neko obrati, i dalje veruje ljudima iako su joj upravo ljudska bića to uradila.

To je jasan znak da su i kerovi u judejsko-masonsko-vatikansko-vahabitskoj zaveri.