Pobedimo belu kugu, spasimo Srbiju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je tek glupost.Da mi uvede pores jer nisam ozenjen.Zamislite koliko bi divljih brakova bilo onda.
Pa sto ne prave decu ti politicari i tajkuni?Pa evo Kostunica dece 0,Draskovic dece 0.
Sto ne je.e Draskovic onu Danicu ili ako vec nisu u stanju da naprave dete neka usvoje neko.
Pa pogledajte u Americi na primer njihove glumce.Svi imaju gomilu svoje i jos po neko usvojeno dete.A i sto ne bi kad imaju para.A ovde ti sto imaju kes ne zele da ga trose na decu ali traze od onih koji ga nemaju da prave novu sirotinju.

torrente_bg:
To je tek glupost.Da mi uvede pores jer nisam ozenjen.Zamislite koliko bi divljih brakova bilo onda.
Pa sto ne prave decu ti politicari i tajkuni?Pa evo Kostunica dece 0,Draskovic dece 0.
Sto ne je.e Draskovic onu Danicu ili ako vec nisu u stanju da naprave dete neka usvoje neko.
Pa pogledajte u Americi na primer njihove glumce.Svi imaju gomilu svoje i jos po neko usvojeno dete.A i sto ne bi kad imaju para.A ovde ti sto imaju kes ne zele da ga trose na decu ali traze od onih koji ga nemaju da prave novu sirotinju.
Dobro, to je samo moje licno misljenje, nista uvredljivo.
Sto se tice Kostunice i Draskovica, ne bih se ja s tim .....'ajde da kazem salila.
Ne mogu da imaju, ali si u pravu, mogli su da usvoje. Toliko dece ima koja su ostavljena, koliko ih ima u Zvecanskoj, a bogatuni koji nemaju svoju, mogli bi da usrece neko od te dece.
Od svega na svetu najvise mrzim one ljude koji otovreno kazu da NE ZELE decu. Njihovo pravo, ali, njima (po meni) nesto fali :roll:

Plava Bilja:
-------------------
Sale :evil:
Za ovu prvu tacku smeta da se izvinis ili ces imati posla sa mnom :evil:
Druga mi se takodje ne svidja, niko nema pravo da ukine abortus, odnosno da na silu planira nekome porodicu. Uostalom, sta bi onda zene radile? Ise na "divljaka" i umirale?
Treba raditi na edukaciji nasih zena i zastiti od trudnoce, to prvenstveno.

3. i 4. tacka su OK.
Nema ljjutis?
:)

Nema ljutim :D , radna verzija:)
naravno mozda sam preostro startovao, Hajde recimo da se placa porez, a da za prvo dete ostane porez.

Sto se tice abortusa problem je sto je on postao bukvalno skrnavljenje zena. Kod nas je postao vid kontracepcije,. Jednostavno tiu krivim nas muskarce koji jednostavno nece da koristimo kondome! nemogu da verujem da u 21 veku neko nece da stavi kondom! Kakvi smo to kreteni!
Ali ja ne vidim ni jedan nacin da za kratko vreme zaustavimo pad nataliteta osim da se uvede zabrana abortusa. Smatram Biljo da je dete najvece bogatstvo, kao sto i ti sama znas. Ali mi smo postali nacija koja olako shvata zacece i abortus, nije redak primer da zena ima 4-5 abortusa jer muz nece da koristi kondom a nece ni dete.

Nikako drzava nemoze da natera nekog da radja, ali ja sam, oprostices mi pobornik teorije da je novi zivot nastao samim zacecem. Nije problem Biljo abortus vec zloupotreba abortusa, koji kod nas u zemlji predstavlja neku vrstu hronicnog silovanja zene, kada njen muz jednostavno nece da vodi racuna sta radi.

Ovako drasticne mere ne bi bile potrebne da se u Srbiji godisnje ne obavi 250,000 abortusa. To je vec strasna cifra.
Mozemo dalje da pricamo o cemu hocemo, ali drustvo je ljude, posebno zene prepustilo na milosti (ne)kulture.

Zakonska ravnopravnost muskaraca i zena nevredi ni pet para kada ona ne postoji u stvarnosti

Opet o abortusu,

Nemoze drzava da ukine pravo na abortus, nikako, ali za abortus je potrebno da postoji trudnoca, a za trudnocu je potrebno ...
nazalost smatram da jednostavno danasnjim mladim ljudima, muskarcima i devojkama ne treba dozvoljavati da lagodno izvrse abortus (najcesce on prisiljava nju na abortus) samo zato sto nece da koriske kondom. Tu je o stvarj propasti morala.

recimo umesto zabrane abortusa da se ukinu priatne klinike i da postoje radi lakze kontrole iskljucivo drzavne, pa da se abortus naplacuje visokom cenom, pa bi se taj novac uplacivao majkama?

Alekasandar2:
Nema ljutim :D , radna verzija:)
naravno mozda sam preostro startovao, Hajde recimo da se placa porez, a da za prvo dete ostane porez.

Sto se tice abortusa problem je sto je on postao bukvalno skrnavljenje zena. Kod nas je postao vid kontracepcije,. Jednostavno tiu krivim nas muskarce koji jednostavno nece da koristimo kondome! nemogu da verujem da u 21 veku neko nece da stavi kondom! Kakvi smo to kreteni!
Ali ja ne vidim ni jedan nacin da za kratko vreme zaustavimo pad nataliteta osim da se uvede zabrana abortusa. Smatram Biljo da je dete najvece bogatstvo, kao sto i ti sama znas. Ali mi smo postali nacija koja olako shvata zacece i abortus, nije redak primer da zena ima 4-5 abortusa jer muz nece da koristi kondom a nece ni dete.

Nikako drzava nemoze da natera nekog da radja, ali ja sam, oprostices mi pobornik teorije da je novi zivot nastao samim zacecem. Nije problem Biljo abortus vec zloupotreba abortusa, koji kod nas u zemlji predstavlja neku vrstu hronicnog silovanja zene, kada njen muz jednostavno nece da vodi racuna sta radi.

Ovako drasticne mere ne bi bile potrebne da se u Srbiji godisnje ne obavi 250,000 abortusa. To je vec strasna cifra.
Mozemo dalje da pricamo o cemu hocemo, ali drustvo je ljude, posebno zene prepustilo na milosti (ne)kulture.

Zakonska ravnopravnost muskaraca i zena nevredi ni pet para kada ona ne postoji u stvarnosti

Nema ni poreza na prvo dete, ne sme ga biti!
Znam sta znaci dete, to je nesto sto se ne moze ni s cim uporeidti, to je iznad zivota!
Vaznije od zivota majke ili oca. Danas sam procitala, 33.godisnja zena se bacila sa sprata bolnice, kada je saznala da njeno trogodisnje dete boluje od leukemije. Sta dalje da pricam?
Zena koja ima muza idiota, ako je materijalno zbrinuta, treba da ga napusti. U svakom slucaju, ONA mora sebe da zastiti od idiota, a danas bar ima nacina za to.
Samo je veliki problem za zene koje zive u ruralnim sredinama, ima dosta i nepismenih, ima dosta i onih koje se muza boje, sve je to uzrok tolikim abortusima.
Bar ja tako mislim......

Plava Bilja:
Nema ni poreza na prvo dete, ne sme ga biti!
Znam sta znaci dete, to je nesto sto se ne moze ni s cim uporeidti, to je iznad zivota!
Vaznije od zivota majke ili oca. Danas sam procitala, 33.godisnja zena se bacila sa sprata bolnice, kada je saznala da njeno trogodisnje dete boluje od leukemije. Sta dalje da pricam?
Zena koja ima muza idiota, ako je materijalno zbrinuta, treba da ga napusti. U svakom slucaju, ONA mora sebe da zastiti od idiota, a danas bar ima nacina za to.
Samo je veliki problem za zene koje zive u ruralnim sredinama, ima dosta i nepismenih, ima dosta i onih koje se muza boje, sve je to uzrok tolikim abortusima.
Bar ja tako mislim......

Znam Biljo, sasvim si u pravu. Ali posto sam pravnik, veruj, narod nemozes beneficijama naterati da prestanu da se glupiraju, moras da ih udaris po dzepu.
Porez bih ostavio, mora da ostane, ali bi dobijali normalne beneficije odmah posle drugog deteta.
Kako da raspravljamo o porastu nataliteta bez dvoje dece, kao osnovne bioloske reprodukcije?

Vidis biljom to je uzasno sto se desilo toj majci. A sada razmisli ta majka je toliko ulozila u to detence, drzava joj nista niej dala. ni dinara, a toliko ga je ona volela i zelela mu dobro. A onda prodjem pored polnice i mislim na taj i slicne slucajeve i kako roditelji gube decu, najmilije i na vratima ginekologa pise :
"Kiretaza 2,000 Dinara". Tako je pisalo kaa mi je sestra leala na ginekologiji, na svu srecu nije bilo vecih problema.

A onda se setim te majke i drugih majki, i moje majke i tebe kako uslazete u svoju decu, i izadje mi ono "Kiretaza 2,000 Dinara" pred oci, kao da pise "kilo pilica preko sindikata 150 kilo)

Plava Bilja:
Hoces li, molim te, biti ljubazan da "prevedesh" rec B*ujlu"?
Obrisala sam svoj post na ovaj tvoj, ali se bojim da je ipak nesto na moj racun?
Ako si napisao "B*ulju" mislio si na mene?
Ona druga rece se pise malim slovom........
Pruzila sam ti sansu, nemoj reci da nisam :evil:

Ma, greska u kucanju.
mislio sam na b*lju.

p.s.
sta znaci ono sa :"pruzila sam ti sansu??" :D

OSLOBODIOCI:
Na srpskom kraljevskom forumu: www.srpskakruna.info/ postavljena je tema Poznanstva, Porodica, Podizanje Nataliteta. To je strateska tema po vaznosti, jer Srbija mora da prekine sa cedomorstvom!
Mladi ljudi, niti se zene, niti udaju, iz nekih pomodarskih razloga, sto je pogubno za njih i buducnost njihove otadzbine Srbije?
Zato, pozivamo Srpkinje i Srbe, i sve ljude dobre volje, da uzmu ucesce u ovij kapitalnoj temi, na srpskom kraljevskom forumu: www.srpskakruna.info/

Budite besmrtni, spasite Srbiju!

Reklamiranje drugih foruma nije dozvoljeno.
Pitam se kakvi li su sadržaji na kraljevskom forumu ako će nam se obilaskom istog povećati natalitet???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back