- Poruka
- 60.291
A pazi Kemisa....sta ce on biti....novi ministar kulture....stoji odmah iza novog predsednika drzave..odvratno...dno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pazi Kemisa....sta ce on biti....novi ministar kulture....stoji odmah iza novog predsednika drzave..odvratno...dno...

najveća bi fora bila sada da SNS I SPS "navuku" vladu.........
bas da vidimo dal ce to da se rasvetli ili ce toma da bude ista slina kao i tadic.
Изнесите мишљење! Хоће ли се Дачић опет преокренути?
kolegama narodnjacima sve cestitke
a srbiji... videcemo sta ce s' nama biti

Kad bi predsedničke kandidate metaforički posmatrali kroz ****** i pichku, siguran sam da je na izborima pobedio ******...
![]()

Bas dobra tema!bas da vidimo dal ce to da se rasvetli ili ce toma da bude ista slina kao i tadic.
Da, Ivica je bas prevrtljivac....
Bice tebi i mnogima uskoro poslednji dan na drzavnoj sisi![]()

Tomislav Nikolić...
Ovaj lik sa harmonikom sa moje desne strane je novi ministar kulture.

Ironija tu ne manja stvar.
Ni sa koje strane.
Ivica se pita a kad se on pita ispadaju zubi.
zato sam i pitao dal veruje u to da ce politicke lopuze u zatvor...
Tadicu sahranio te Toma grobar![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...ikada-necete-saznati-kako-je-DS-pokrao-izbore- Онај ко краде изборе, као да је украо паре са иконе из цркве. Ови избори су покрадени. И ако не будем изабран за председника ви никада нећете сазнати како су избори покрадени. Ја само сумњам на онога ко је главни организатор свега тога, то је Борис Тадић и цитадела око њега, дворска камарила - рекао је Николић.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/226190/Kostunica-Srbiji-treba-nova-drzavna-politika"Уверен сам да би Томислав Николић, ако победи на изборима, својим ауторитетом могао да обезбеди да независна комисија поново преброји гласачке листиће и утврди шта се заправо десило 6. маја", рекао је Коштуница.
sad ide prica --HRISCANSKI JE PRASCATI...srbi su kroz istoriju ect..ect...

A ti glasao za pichku,adobio ******![]()

BUHUHUHU![]()
![]()
![]()
Nevezano za Reg, ali ako ti ocekujes otpustanja po drzavnim i gradskim firmama i preduzecima cak iako SNS bude nova vlast, onda si s grdno zaj.ebao. Naprotiv ostavice stare budzetlije, i dodati svoje, tako to radi vlast u Srbiji.![]()