- Poruka
- 1.978
Због анти кампање. Пљување је најбоља реклама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sad Bota rece:"Vidimo se u nekom novom filmu!"
Eto dragi moji sunarodnici koji secete vene za Tomom,dobili smo novog glavnog glumca,a cenario i rezija su isti.Statisti ostaju tu gde jesusamo sa manjim dnevnicama.
Pa i Šešelj je iz Bosne...
Ali ovaj rezultat je čist dokaz njegovog ludila..
upravo tako.
vlada onaj ko skupi vecinu poslanika u parlamentu da glasju za vladu .
funkcija predsednika srbije je nebitna i cisto ceremonijalna.
i mi iz staresinstva dveri smo zainteresovani za tebe u ovom prelaznom roku...

Ne vidim razlog za euforiju.
Bolje biti neće.
Trend pada će se nastaviti.
Nije pred nama period oporavka.

OBECAO SI!
Ne vidim razlog za euforiju.
Bolje biti neće.
Trend pada će se nastaviti.
Nije pred nama period oporavka.
TO CE BITI FILM BEKSTVO IZ ZABELE![]()
ЕУ честитала Николићу три сата пре краја гласања
20. 05. 2012 21:11 | Агенције
Брисел – Председник Европског савета Херман Ван Ромпеј и председник Европске Комисије Хосе Мануел Баросо честитали су лидеру СНС Томиславу Николићу на победи.
Лидери европе су упутили честитке Николићу на победи сатима пре затварања биралишта.
Еуропска унија забуном је издала саопшење три сата прерано, у којем је објавила да је на председничким изборима у Србији победио Томислав Николић.
“Хтели бисмо честитати господину Николићу на избору за председника Србије. Такође бисмо желели честитати српском народу на изборима 6. и 20. маја који су били мирни. Председнику Николићу желимо успех у суочавању с изазовима и испуњавању огромних очекивања српског народа о расту и благостању. Европска перспектива Србије врло је конкретна те се стога надамо да се можемо ослонити на личну посвећеност председника Николића у постизању тог циља”, пише у саопштењу.
Саопштење је повучено након само неколико тренутака, а исправка је стигла након пола сата.
![]()
http://www.vaseljenska.com/svet/eu-cestitala-nikolicu-tri-sata-pre-kraja-glasanja/

Niko iz DSS se NIKADA nije otimao za fotelje, niti ce.
Mi smo svi izasli na izbore i glasali za Nikolica.
Sad je na njemu da ispostuje nas.
Dobro su čuvali
ili
nije hteo?
E pa lepo. Drago mi je da je konacno neko smenjen sa mesta predsednika Srbije a da nije odmah zatocen ili ubijen![]()

Nikad se nezna.pa znas li ti koliko miliona amerikanaca ne radi NISTA , tj zive od socijale ?
desetine miliona!
a znas zasto to rade ? zato sto je ta socijala tolika da sa njom mozes da zivis skromno i njima je to dovoljno!
a u srbiji sa socijalom mozes da kupis jedno dobro uze i da se obesis i nista vise.

Био је превише самоуверен.