Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
toma kaze da se cuo sa dacicem, zagonetno se nasmejao i reko "videcemo" :eek:

i kaze da NIKADA nece pogaziti ustav Srbije

pa za razliku od tadica koji ga je gazio - meni dovoljno

isto kaze da ce da govori na kongresu Jedinstvene Rusije u Moskvi :eek:

zato sam i pitao dal veruje u to da ce politicke lopuze u zatvor...

Neće niko u zatvor. Nema šanse. Svi su isti. Svi su jedno.

Tadicu sahranio te Toma grobar
mali172.gif

čovek od struke
lol.gif

- Онај ко краде изборе, као да је украо паре са иконе из цркве. Ови избори су покрадени. И ако не будем изабран за председника ви никада нећете сазнати како су избори покрадени. Ја само сумњам на онога ко је главни организатор свега тога, то је Борис Тадић и цитадела око њега, дворска камарила - рекао је Николић.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...ikada-necete-saznati-kako-je-DS-pokrao-izbore

"Уверен сам да би Томислав Николић, ако победи на изборима, својим ауторитетом могао да обезбеди да независна комисија поново преброји гласачке листиће и утврди шта се заправо десило 6. маја", рекао је Коштуница.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/226190/Kostunica-Srbiji-treba-nova-drzavna-politika

Сада је доследност Томислава Николића на испиту.

Mislim da JE U PRINCIPU SVE JEDNO ko je pobedio na izborima.
ČAK mislim da je POŠTENIJE i PRAVEDNIJE da na predsedničkim izborima pobedi Toma jer je Boris bio u najmanju ruku nepravedan u svom ophođenju prema opozicionim strankama.
BEZ OBZIRA dakle na to, što smatram da je Boris Tadić ako se izuzme ta njegova sklonost ka svom VEROVATNO nesvesnom samoisticanju svoje pojave u medijima i zanemarivanju svojih ustavnih ovlašćenja, I VIŠE NEGO KOREKTAN ČOVEK. Pobeda Tomislava Nikolića je ZADOVOLJENJE NEKE PRAVDE.
Što se parlamenta i vlade tiče, tu već i nije sve jedno ko je pobednik jer su LOKALNI KADROVI "SNS" UŽAS ŽIVI.
Bar tako deluje ZA SADA.
Nisu ni kadrovi ostalih stranaka nešto sjajni, ali ipak DOSTA BOLJI, PO MENI, od kadrova SNS.

SNS je partija u koju se slio SAV BIVŠI opozicioni i pozicioni šljam koji NIJE USPEO DA SE UGURA U DOSADAŠNJU VLAST.
Ako SNS formira vladu, VIDEĆEMO da li će Tomislav Nikolić uspeti da se izbori sa TIME.

Nevezano za Reg, ali ako ti ocekujes otpustanja po drzavnim i gradskim firmama i preduzecima cak iako SNS bude nova vlast, onda si s grdno zaj.ebao. Naprotiv ostavice stare budzetlije, i dodati svoje, tako to radi vlast u Srbiji.:ok:

Mnogi su bili ubedjeni da ce Boris opet da pobedi, ali evo vidimo veceras da nije zahvalno biti previse ubedjen da ce stvari ostati iste, ja verujem da ce se promeniti na bolje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back