Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Биљка, ма Тадић је један сладак човекTadic je taj koji je promenio zakon da na predsednikce izbore u drugom krugu, mora izaci 50+1, nije znao da ce ga kostati.
Tadic je ojacao funkciju predsednika (ovlascenja) jer je misliio da ce vladati vecno, nije znao da nece i da ce ga kostati.
Pohlepa na kraju uvek dodje "glave" pohlepnome![]()
Srbija je tek samo počela da pobeđuje i nemojte se uljukivati dragi moji a naročito drage moje. Pobeda Srbije će biti onog momenta kad RTV,RTS,B-92,Studio B,Novosadska TV,Blic,Press,Kurir,Politika i drugi počnu da izveštavaju o ono.m šta se stvarno dešava a ne o onom šta žuti,Čeda,Pajtić,Čanak i sl. žele da se izveštava, dok na medije dođu objektivni analitičari i to koji neće davati prednost bilo kojoj stranci (recimo nikako onaj muž Sonje Liht - koji je toliko dobar analitičar da je predvideo da će tadić osvojiti 2/3 glasova - čini mi se da se zove Nikolić) već će analizirati stvarne probleme države i tražiti i predlagati ozbiljne korake za poboljšanje boljeg života u ovoj zemlji. Uostalom, o ovome su jasno svoj sud dali ljudi iz EU posle izbora a naročito prvog kruga - sramnog kruga krađe.
Naravno, zato sam i prenela kako je ziva aktivnost novog predsednika, ko mu sve dodlazi, cestita, ali to se nigde ne cuje od analiticara i BoTe, no, polako...
Kad Skupstina pocne sa zasedanjima,mnogo ce se vise znati i cuti, zasad je tako kako je.
Koga briga da li je BoTa danas isao kod patrijarha i zasto?
On je samo predsenik jedne stranke, DRUGE po velicini u Srbiji, bivsi predsednik, ali sluge bile dobro placene za slugeranjstvo, ne shvataju da je gazda pao, i da ce se tesko dici - ako ikad i bude, i opet nece biti ono sto je bio. NIkad.

Tolike godine se smucaš po forumu i - još nisi naučila da predsednik ne donosi zakone, već ih samo verifikuje (potpisuje).Tadic je taj koji je promenio zakon da na predsednikce izbore u drugom krugu, mora izaci 50+1, nije znao da ce ga kostati.
Tadic je ojacao funkciju predsednika (ovlascenja) jer je misliio da ce vladati vecno, nije znao da nece i da ce ga kostati.
Pohlepa na kraju uvek dodje "glave" pohlepnome![]()
Konacno i to docekasmo.Z
Vazno je da je ovaj konacno pao![]()
Tadija je obrazovan i kulturan covek.Sta je trebao, da izvede tenkove na ulicu, kao onaj, kako se zvase...?Pokapiracete sta je hteo pesnik da kaze za neko vreme.Pa Velike Sile su se pitale i kad je Srbija stvarana u XIX veku.A Toma je zakinuo dok je bio sa Cobijem (ah , da, zvao se Slobodan Milosevic), za ratne dnevnice, posto nisu odmah isplatili po zakonu, sve, namerno.