Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 83.754
Priznaješ da sam u pravu?Jesu to radikalske ili SNS mafijaske fore?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznaješ da sam u pravu?Jesu to radikalske ili SNS mafijaske fore?
On se samo obrezovao i dalje - niśtaPrvo morate da se obrazujete, pa onda da naučite važeće zakone pa tek onda da te zakone eventualno promeniti.
Drugim rečima, pojma nemate![]()
Kad sam u nedoumici, pitam ćacije, oni su danas autoritet za istinu.Priznaješ da sam u pravu?![]()
Pametan izbor.Kad sam u nedoumici, pitam ćacije, oni su danas autoritet za istinu.![]()
Čak su i šipci nasli koliko toliko pristojan kadar da ih ne blamira po svetu, kao sto to radi AVIbaba.Pametan izbor.
Žuta istina, sa druge strane, jako lepo zvuči na uvce al nikako da se ostvari
Lepe emisije ti gledaš, sve go stručnjak do gologČak su i šipci nasli koliko toliko pristojan kadar da ih ne blamira po svetu, kao sto to radi AVIbaba.
Šta bi danas dali za žutog Jeremiju![]()
Svi termini na tv su placeni ako te neko pita; a ne vidim kakve to veze ima sa mutavcima koji vode Srbiju i blamiraju sebe i drzavu gde god se obrate.Lepe emisije ti gledaš, sve go stručnjak do golog
Smrdiš na Zapadu a nisi čuo za plaćeni TV termin?
Tebi ovo tek sad stiglo?Svi termini na tv su placeni ako te neko pita; a ne vidim kakve to veze ima sa mutavcima koji vode Srbiju i blamiraju sebe i drzavu gde god se obrate.
Mozda da pitate Plenkovica da vam drzi dopunske casove francuskog i engleskog; glupo je da pored šipaca izgledate kao neandertalci.
Normalna srpska država bi odbacila sud u Strazburu kao nenadležan. No Srbija nije suverena država u punom smislu.
Koju "ideologiju" on ima osim sto je sud za ljudska prava? Pisete kojesta samo u cilju da bas sve iz Evrope omalovazite. EU ne valja, ali ovo su stare tj. pravne institucije za obicne ljude.Sud u Strazburu pre svega brani interese ideologije koja ga je stvorila, druge stvari su joj manje bitne.
Vučić pomilovaće studenta pre ishoda sudjenja.Po lukavstvu premca mu nema.Ishod sudjenja?
A kako drugačije da obuzdaš ovaj režimski sud prema represijama koje čine nad režimskim neistomišljenicima?Milina je kada ti strani sud rešava probleme u državi![]()