SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Ako kažete da Bog ne postoji, držite se onda Vašeg izbora i odgovorite na pitanje...
ZAŠTO LJUDI BIRAJU ZLO?
???
ZAŠTO LJUDI BIRAJU ZLO?
???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po vasoj Bibliji bog je svakome predodredio sudbinu, dali ce krasti, ubijati, silovati. Nema tu izbora, ako takav bog postoji.
Нађи ми где пише да је одредио судбину.Vidi se da lazes pobratime na isposvesti su samo svestenik i vernik...a posto nisi vernik ..nice try my son.......![]()
Bog postoji ali ne tvoj bog, takav ne postoji, postoji samo bog Univerzum svi su ostali lazni. Unierzum ih tako stvorio da biraju zlo.Ako kažete da Bog ne postoji, držite se onda Vašeg izbora i odgovorite na pitanje...
ZAŠTO LJUDI BIRAJU ZLO?
???
Ja sam duh i vidim sve. Preko mog boga Univerzuma vidim sve i cujem sve.
Ja sam duh i vidim sve. Preko mog boga Univerzuma vidim sve i cujem sve.

Bog postoji ali ne tvoj bog, takav ne postoji, postoji samo bog Univerzum svi su ostali lazni. Unierzum ih tako stvorio da biraju zlo.
upravo sam prdno?si osetio?![]()
Mogu, samo ako se okanu svih laznioh bogova i prihvate svog stvoritelja UNIVERZUMA.A da li mogu ljudi da PROMENE LOŠE NAVIKE (navike da čine zlo)...
da li ljudi mogu da USKLADE ŽIVOT sa principima dobra?
?
Kolko vidim samo to i radis na forumu.![]()

А твој бог само на форуму може да види и чује?![]()
Sve vidi i cuje.
Kolko vidim samo to i radis na forumu.![]()

А јел видео шта сам сад урадио?
Ja jesam gluip al ne mogu s tobom burazeru. Verovati u jevrejske narodne price, je daleko od razuma.Da neko prdi se ne moze videti al se moze cuti i osetiti.....gluplji si nego sto sam mislio......![]()
Da li da gubi dragoceno vreme (kratko vreme) na filozofijama lažnih religija?
Ili mu je bolje da se obrati svome STVORITELJU da mu oprosti grehe i da mu da silu Duha Svetoga da ne bi grešio dalje!
Nek cuva i tebe jedan i jedini bog UNIVERZUMLaku noć svima...
neka vas sve dragi Bog čuva
: )
Sad se nesto pitam, ako je Bog stvorio coveka po sebi, sta ce bogu probavni sistem ako ne jede ili sta ce mu polni organi kad nema zenu?![]()
Sad se nesto pitam, ako je Bog stvorio coveka po sebi, sta ce bogu probavni sistem ako ne jede ili sta ce mu polni organi kad nema zenu?![]()

ovo je jedno od najglupljih objašnjenja koje sam do sada čuo.Gdje piše - PO SEBI?
Postanak 1,27
Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih.
-------------------------------
Na svoju sliku - da li to znači - taj stvoreni - ISTI je kao Bog?
NE!
Ja imam sliku od Ferrarija.
I ja sada po toj slici radim Ferrarija.
Da li će taj moj Ferrari biti ISTI kao i onaj originalni Ferrari čiju sliku samo imam?
Da li se na slici i vidi što je UNUTAR Ferrarija?

Gdje piše - PO SEBI?
Postanak 1,27
Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih.
-------------------------------
Na svoju sliku - da li to znači - taj stvoreni - ISTI je kao Bog?
NE!
Ja imam sliku od Ferrarija.
I ja sada po toj slici radim Ferrarija.
Da li će taj moj Ferrari biti ISTI kao i onaj originalni Ferrari čiju sliku samo imam?
Da li se na slici i vidi što je UNUTAR Ferrarija?

Sam si dao odgovor, nek ne gube vreme s laznim bogovima kao sto su Jahve, Alah, Krisna, Odin, Zeus, Manitu.... i nek se okrene svom pravom STVORITELJU UNIVERZUMU.
Mislis STVORITELJU UNIVERZUMA.
to je BOG.