Po svom liku?

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi se da lazes pobratime na isposvesti su samo svestenik i vernik...a posto nisi vernik ..nice try my son.......:kafa:

Ja sam duh i vidim sve. Preko mog boga Univerzuma vidim sve i cujem sve.

- - - - - - - - - -

Ako kažete da Bog ne postoji, držite se onda Vašeg izbora i odgovorite na pitanje...

ZAŠTO LJUDI BIRAJU ZLO?

???
Bog postoji ali ne tvoj bog, takav ne postoji, postoji samo bog Univerzum svi su ostali lazni. Unierzum ih tako stvorio da biraju zlo.

Bog postoji ali ne tvoj bog, takav ne postoji, postoji samo bog Univerzum svi su ostali lazni. Unierzum ih tako stvorio da biraju zlo.

Hmm.. Bog postoji ali kažete da nas je stvorio da činimo zlo???

DA LI ZAISTA MORATE DA ČINITE ZLO? ILI HOĆETE DA ČINITE ZLO?

(morati i hteti su potpunu različiti pojmovi)

Ali ako čovek i dalje bira da čini zlo, a Bog ga opominje da prestane da čini zlo... da li čovek može da se zaustavi?

Da li čovek može da prestane da greši i da više ne čini zlo?

???

Da li mogu ljudi da PROMENE LOŠE NAVIKE (navike da čine zlo)...

da li ljudi mogu da USKLADE ŽIVOT sa principima dobra?

?

Poslednja izmena:
KAKO ČOVEK MOŽE PROMENITI SEBE AKO VOLI ZLO?

Očigledno da ne može naći u samom sebi snagu da čini ono što je dobro (ispravno, moralno, uljudno, ljubazno, kulturno)...

šta čovek onda može učiniti?

Da li da gubi dragoceno vreme (kratko vreme) na filozofijama lažnih religija?

Ili mu je bolje da se obrati svome STVORITELJU da mu oprosti grehe i da mu da silu Duha Svetoga da ne bi grešio dalje!

Šta je ispravno? Spolja šminkati ponašanje i živeti licemernim životom, ili iskreno priznati sebi da nam je potrebno da nam STVORITELJ totalno promeni srce?

Sad se nesto pitam, ako je Bog stvorio coveka po sebi, sta ce bogu probavni sistem ako ne jede ili sta ce mu polni organi kad nema zenu? :think:

Gdje piše - PO SEBI?

Postanak 1,27
Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih.

-------------------------------
Na svoju sliku - da li to znači - taj stvoreni - ISTI je kao Bog?
NE!

Ja imam sliku od Ferrarija.
I ja sada po toj slici radim Ferrarija.
Da li će taj moj Ferrari biti ISTI kao i onaj originalni Ferrari čiju sliku samo imam?

Da li se na slici i vidi što je UNUTAR Ferrarija?

Gdje piše - PO SEBI?

Postanak 1,27
Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih.

NE!

Da li će taj moj Ferrari biti ISTI kao i onaj originalni Ferrari čiju sliku samo imam?

ovo je jedno od najglupljih objašnjenja koje sam do sada čuo.:hahaha:

verujem da će glasnik sad ponuditi još gluplje - neko u subotarskoj režiji.. :lol:

Gdje piše - PO SEBI?

Postanak 1,27

NE!

Jel na slici Ferari ima auspuh? :lol:

Back