PMS i vashe muke...

Pa valjda se misli na Postinor, pominjase ga ovde...

Zaaar ne? :think:

Хаха, још само да неко Постинором регулише ПМС! :eek:
Но, у праву си, како су кренуле на оној теми, биће и тога!

Док сам пила антибеби пилуле, стварно сам се добро осећала, добијала у минут тачно, и мислим да су ефикасне и за ту работу.

Potpuno isto jos na to se dodaje i ogromna kolicina hrane koju unosim osecajuci neutoljivu glad.
Lekar mi nikad nije dao ni preporucio tablete jer kako kaze ja sam zena koja svojim intelektom moze i mora pobediti te tricarije bez trovanja i navikavanja.
Ili me precenio ili je trazio izgovor da mi ih ne prepise. Verovatno ovo prvo. :(

Pilule je i glupo prepisivati da bi se smanji PMS par dana mesečno... a moraš da ih piješ svaki dan - 21 dan... velika cena, zar ne? :roll:
I ja sam na pilulama pa sam zaboravila na PMS i menstrualne bolove, samo stavim uložak svake 4. nedelje i ni ne osetim kad dobijem... e jedino što me grudi baš bole poslednjih 7 pilula i čini mi se da za broj porastu... ili je to moj doživljaj o'zgo :mrgreen:

Aha, moja greska, izvinjavam se! To je jos jedna od onih prica da pilule za kontracepciju ne valjaju! Odavno nije bilo takavih tema.

Inace, mislim da cu dobiti danas (svi su simptomi). Dakle, mozda odlepim ovako na vas ovde posto nema druge zrtve!

PS-A pojacani seksualni nagon? To niko nema?

Aha, moja greska, izvinjavam se! To je jos jedna od onih prica da pilule za kontracepciju ne valjaju! Odavno nije bilo takavih tema.

Inace, mislim da cu dobiti danas (svi su simptomi). Dakle, mozda odlepim ovako na vas ovde posto nema druge zrtve!

PS-A pojacani seksualni nagon? To niko nema?

Pa ja imam, al ne u pms-u :mrgreen: Nego valjda računam - pijem pilule = siguran sex = juuuupiiiiiiii :zurka: :zper:

имам и пред менстр,
а имала сам и у току трудноће појачан секс, нагон
а смисла нема:mrgreen:
оно у стилу непосредно пред м. не можеш да затрудниш, а у току трудноће...шта већ си трудна
али тако је:manikir:

zderem ko poplava bez ikakve efikasne kontrole (osim da se vezem za radijator sto jos nisam probala), neuracunljiva sam, povremeno njanjava, pvremeno se preznojavam i tako...milina je ziveti samnom tokom PMS-a :mrgreen:
sto bi rekao mm - ajde vise dobij i spasi svet

Imam PMS, kako da nemam! :D

Sve ono sto je vecina vas nabrojala: Naduven stomak, grcevi i pre nego sto krene "prava stvar" (tj. to je znak da krece), poneka bubuljica, nekad osecam bolove u nogama... Ali glavno je kako se osecam psihicki!

Dakle, dan pre dobijanja hocu da crknem bez neceg slatkog i neopisivo sam nadrkana. Ali neopisivo. Cim krene meca, nadrkanost stane (ali ebi ga, do tada sam se vec posvadjala sa svima :hahaha: )

Takodje moram da pomenem da je jos jedan od simptoma pojacana seksualna zelja (zar to nije malko bioloski nelogicno?) i to ono... bas sam napadna (Mada, mm nece ni da mi pridje jer smo se, jelte, posvadjali pola sata pre toga :rotf: )

I tako...

Ima i MS! Grcevi zestoki (stomak, ledja, guza- just name it), onaj diiivan osecaj da ce sve da procuri na odecu ma sta stavila, apsolutni manjak seksualne zelje... A da li je neko pominjao pustanej golupcica? :per:

Eeeee, bas fina tema. Dodje kao ona rupa, samo se ne obracas nikom konkretno. :hahaha::mrgreen:

zderem ko poplava bez ikakve efikasne kontrole (osim da se vezem za radijator sto jos nisam probala), neuracunljiva sam, povremeno njanjava, pvremeno se preznojavam i tako...milina je ziveti samnom tokom PMS-a :mrgreen:
sto bi rekao mm - ajde vise dobij i spasi svet

Sve gore navedeno:lol:
Ponasam se kao podvojena licnost,pogledas li me "nekako" razbicu ti njusku, placem na reklamu za hranu za macke sa onim prelepim sivim macetom(horor,sva se raspilavim i suze samo teku:dash:) a onda posle 5 minuta mogu da crknem od smeha ... i tako u krug...

Ja mislim da su pilulice ok za sve koji imaju problema sa pms-om. Ja sutra idem kod svog ginekologa da mi prepishe neke jer se ipak radi o hormonskom disbalansu ako osecate velike promene prilikom pms-a a zashto ne bismo sebi olakshale zhivot kad vec mozhemo i farmacija je toliko uznapredovala da mozhemo bez rizika uzhivati i u drugim blagodetima pilulica-lepsha kosa,kozha,nokti itd.;)

i ja imam sve moguce simptome, pocev od nervoze, plakanja za svaku sitnicu, pojacanog apetita, seksualnog nagona, bole me grudi...
tesko onom ko je sa mnom tih dana...
a jos kada moju sestru i mene pms zadesi u isto vreme, e tad je tek prava ludnica

Ja mislim da su pilulice ok za sve koji imaju problema sa pms-om. Ja sutra idem kod svog ginekologa da mi prepishe neke jer se ipak radi o hormonskom disbalansu ako osecate velike promene prilikom pms-a a zashto ne bismo sebi olakshale zhivot kad vec mozhemo i farmacija je toliko uznapredovala da mozhemo bez rizika uzhivati i u drugim blagodetima pilulica-lepsha kosa,kozha,nokti itd.;)

nema potrebe.
pms je savrseni ventil
:mrgreen:
i savrseni izgovor

moj se sredio tek kada sam pocela da pijem diane u 16toj, od tada sam ok

pretrpi tu jednu posjetu i nadrndane ginekologice, krace traje od grceva a rjesava te puno toga

pa i ja sam naravno razmisljala o tome:think:...ali ne znam...kod nas u domu zdravlja dva muska ginekologa i neka zena...kod koje su mi rekli da ne pomisljam da idem:(...a da mi dodje neki muskarac tamo da me pregleda:eek::eek:...em sto bi bila crvena ko bulka bila bih sva zgrcena:rumenko:...joj sva sam se najezila:pms:

Back