Plocice ili pivski stomacic?

fb3403a0-6ffc-471a-8568-b0f01fa3bd6b.jpg

Izgled tela muskarca ima veliku ulogu u seksu, od samog izbora partnera do njegovih ljubavnih vestina. I dok se kao ideal smatra misicavo telo muskarca, u praksi je situacija znatno drugacija

Prema istrazivanju naucnika s Univerziteta Erciyes muskarci s nesto vecim indeksom telesne tezine i obimom struka vecim od 92 cm, u proseku duze "traju" u seksu – oko 7,3 minute.

Naime, pivski i razni drugi oblici stomaka povezuju se i s vecim nivoom hormona estradiola, zenskog hormona koji je odgovoran za veću izdrzljivost u seksu.

pivski-stomak.jpg

S druge strane, muskarci ravnog stomaka imaju prosecno trajanje seksa oko 2,5 minute pre orgazma.

six-facts-six-pack-abs.jpg

Mrsaviji iz grupe jedva su izdrzali tri minute.
zabrinjavajuci_trend_muskarci_kosturi_na_pisti_umesto_zgodnih_manekena_foto005_252653917

- Recimo da muskarac ima seks 100 puta godisnje. Ako ima naslage na trbuhu, on će provesti otprilike osam sati vise godisnje u seksu sa svojom partnerkom nego ako ima plocice. To je ceo radni dan i znatna kolicina vremena.

Sta kazete?
Kazem plocice

Izgled tela muskarca ima veliku ulogu u seksu, od samog izbora partnera do njegovih ljubavnih vestina. I dok se kao ideal smatra misicavo telo muskarca, u praksi je situacija znatno drugacija

Prema istrazivanju naucnika s Univerziteta Erciyes muskarci s nesto vecim indeksom telesne tezine i obimom struka vecim od 92 cm, u proseku duze "traju" u seksu – oko 7,3 minute.

Naime, pivski i razni drugi oblici stomaka povezuju se i s vecim nivoom hormona estradiola, zenskog hormona koji je odgovoran za veću izdrzljivost u seksu.

pivski-stomak.jpg

S druge strane, muskarci ravnog stomaka imaju prosecno trajanje seksa oko 2,5 minute pre orgazma.

six-facts-six-pack-abs.jpg

Mrsaviji iz grupe jedva su izdrzali tri minute.
zabrinjavajuci_trend_muskarci_kosturi_na_pisti_umesto_zgodnih_manekena_foto005_252653917

- Recimo da muskarac ima seks 100 puta godisnje. Ako ima naslage na trbuhu, on će provesti otprilike osam sati vise godisnje u seksu sa svojom partnerkom nego ako ima plocice. To je ceo radni dan i znatna kolicina vremena.

Sta kazete?
Pločice, ostalo je tešenje i samozavaravanje.

Они који могу дуго то могу не зато што су у кондицији него зато што су мање потентни па им треба више времена до врхунца, али свеједно, лепо звучи то издржљивост :D

Штета што су плочице једина предност која је женама небитна или им је више мана него предност..

Definisi preterano.
Izvini na kasnijem odgovoru, sad sam se setila da nisam napisala a interesantno mi.

preterano razmišljanje... u sexu je svako ono razmišljanje koje te dovodi do toga da se ne oslanjaš u tome pre svega na svoja čula i osećaj.. pomalo se može pomisliti :) na nešto, ali poenta sexa je dovesti čoveka u fazu da ništa ne misli, tj stanje sličnog nirvani. Prepuštanje. Koncentracija na zvuke, mirise, vizuelno, osećanja, šta god, samo ne mišljenje. Ko misli dok je u "krevetu" znači da nije prepušten/opušten da ne uživa zaista. To je cilj biti u stanju uživanja.

Izvini na kasnijem odgovoru, sad sam se setila da nisam napisala a interesantno mi.

preterano razmišljanje... u sexu je svako ono razmišljanje koje te dovodi do toga da se ne oslanjaš u tome pre svega na svoja čula i osećaj.. pomalo se može pomisliti :) na nešto, ali poenta sexa je dovesti čoveka u fazu da ništa ne misli, tj stanje sličnog nirvani. Prepuštanje. Koncentracija na zvuke, mirise, vizuelno, osećanja, šta god, samo ne mišljenje. Ko misli dok je u "krevetu" znači da nije prepušten/opušten da ne uživa zaista. To je cilj biti u stanju uživanja.
Ja naprosto moram da kažem ovo sad. Definiši uživanje.

Ja ne vidim razlog za ne-mišljenje osim ako osoba ne može da procesira to mišljenje pa joj je lakse kada se "isključi".. Ja ipak mislim da su ljudi mislena bića i da fokus treba da bude na senzaciji svega oko nas.. što uključuje i "mislenu" povezanost.. i da je bilo koje isključivanje samo ograničavajući faktor.

Jednostavnim rečnikom dodir dva bića može da bude i kompletan. Neko savršeno uživa i u tome.

Ja naprosto moram da kažem ovo sad. Definiši uživanje.
ne mogu da definišem, to je kada osetiš da uživaš :)
Ja ne vidim razlog za ne-mišljenje osim ako osoba ne može da procesira to mišljenje pa joj je lakse kada se "isključi".. Ja ipak mislim da su ljudi mislena bića i da fokus treba da bude na senzaciji svega oko nas.. što uključuje i "mislenu" povezanost.. i da je bilo koje isključivanje samo ograničavajući faktor.
ti imaš svoj osećaj uživanja i ka tome težiš.
Ukoliko imam odnos sa osobom koja mi prija kao ličnost, kao osoba, onda sve što radimo pre sexa uključuje i mišljenje, tj neki osećaj prijanja kada čavrljamo o nečemu što nam oboje prija... Ali se nakon toga prepuštamo osećaju, razmeni..
A ukoliko se ne radi o osobi koja mi prija kao osoba već samo telesno, onda isključujem razmišljanje pod obavezno.. samo se prepuštam erotskom osećaju.
Ukoliko je to kod tebe obavezno povezano, onda si ti takav slučaj ;).. da li se to zove sapio i ne znam kako.
Jednostavnim rečnikom dodir dva bića može da bude i kompletan. Neko savršeno uživa i u tome.
Naravno. Nikad nisam razmišljala o nečemu tokom sexa, ali verujem da je nekome moguće da to bude lepo

Dobro, da se preciznije izrazim: za mene dobar sex imam kada portpuno mogu da isključim mišljenje i totalno da se opustim. Svesnost da, ali racio ne.

Ukoliko počnem o nečemu da mislim za vreme sexa, znači mi da nisam u tome, da nemam fokus, da nije ništa posebno, da nema svrhe... misliti mogu i pre i posle. Ali razlikujem svesnost od mišljenja. Svesnost je biti usredsređen na nešto. Okrenuti svoju svest na to i to... a mišjenje su određene misli koje se pojavljuju.. i one mi obično kažu da sam sama. Nema flowa

Back