- Poruka
- 79.952
Hocete da vidite nesto sexy? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad mi je jasno zasto vecina nista ne ebe hehe
Ili sto nekad to radi u mozakSad mi je jasno zasto vecina nista ne ebe hehe
Moram da vas pitam.. nesto..
Koje su to tri stvari koje bi ste jedine spasli da vam je sad trenutno stan u plamenu?
Ne bih se vratila po nista sto nije zivoMoram da vas pitam.. nesto..
Koje su to tri stvari koje bi ste jedine spasli da vam je sad trenutno stan u plamenu?
HahhaaNego to preterano razmišljanje ljude dovodi u nesaglasje sa svojim erosom.
Definisi preterano.Nego to preterano razmišljanje ljude dovodi u nesaglasje sa svojim erosom.
Kazem plociceIzgled tela muskarca ima veliku ulogu u seksu, od samog izbora partnera do njegovih ljubavnih vestina. I dok se kao ideal smatra misicavo telo muskarca, u praksi je situacija znatno drugacija
Prema istrazivanju naucnika s Univerziteta Erciyes muskarci s nesto vecim indeksom telesne tezine i obimom struka vecim od 92 cm, u proseku duze "traju" u seksu – oko 7,3 minute.
Naime, pivski i razni drugi oblici stomaka povezuju se i s vecim nivoom hormona estradiola, zenskog hormona koji je odgovoran za veću izdrzljivost u seksu.
![]()
S druge strane, muskarci ravnog stomaka imaju prosecno trajanje seksa oko 2,5 minute pre orgazma.
![]()
Mrsaviji iz grupe jedva su izdrzali tri minute.
![]()
- Recimo da muskarac ima seks 100 puta godisnje. Ako ima naslage na trbuhu, on će provesti otprilike osam sati vise godisnje u seksu sa svojom partnerkom nego ako ima plocice. To je ceo radni dan i znatna kolicina vremena.
Sta kazete?
Pločice, ostalo je tešenje i samozavaravanje.Izgled tela muskarca ima veliku ulogu u seksu, od samog izbora partnera do njegovih ljubavnih vestina. I dok se kao ideal smatra misicavo telo muskarca, u praksi je situacija znatno drugacija
Prema istrazivanju naucnika s Univerziteta Erciyes muskarci s nesto vecim indeksom telesne tezine i obimom struka vecim od 92 cm, u proseku duze "traju" u seksu – oko 7,3 minute.
Naime, pivski i razni drugi oblici stomaka povezuju se i s vecim nivoom hormona estradiola, zenskog hormona koji je odgovoran za veću izdrzljivost u seksu.
![]()
S druge strane, muskarci ravnog stomaka imaju prosecno trajanje seksa oko 2,5 minute pre orgazma.
![]()
Mrsaviji iz grupe jedva su izdrzali tri minute.
![]()
- Recimo da muskarac ima seks 100 puta godisnje. Ako ima naslage na trbuhu, on će provesti otprilike osam sati vise godisnje u seksu sa svojom partnerkom nego ako ima plocice. To je ceo radni dan i znatna kolicina vremena.
Sta kazete?
guslari već o tebi pevajuSecas se moje drame![]()
Ma ja sam poznata drama kvin![]()
Izvini na kasnijem odgovoru, sad sam se setila da nisam napisala a interesantno mi.Definisi preterano.
Ja naprosto moram da kažem ovo sad. Definiši uživanje.Izvini na kasnijem odgovoru, sad sam se setila da nisam napisala a interesantno mi.
preterano razmišljanje... u sexu je svako ono razmišljanje koje te dovodi do toga da se ne oslanjaš u tome pre svega na svoja čula i osećaj.. pomalo se može pomislitina nešto, ali poenta sexa je dovesti čoveka u fazu da ništa ne misli, tj stanje sličnog nirvani. Prepuštanje. Koncentracija na zvuke, mirise, vizuelno, osećanja, šta god, samo ne mišljenje. Ko misli dok je u "krevetu" znači da nije prepušten/opušten da ne uživa zaista. To je cilj biti u stanju uživanja.
ne mogu da definišem, to je kada osetiš da uživašJa naprosto moram da kažem ovo sad. Definiši uživanje.
ti imaš svoj osećaj uživanja i ka tome težiš.Ja ne vidim razlog za ne-mišljenje osim ako osoba ne može da procesira to mišljenje pa joj je lakse kada se "isključi".. Ja ipak mislim da su ljudi mislena bića i da fokus treba da bude na senzaciji svega oko nas.. što uključuje i "mislenu" povezanost.. i da je bilo koje isključivanje samo ograničavajući faktor.
Naravno. Nikad nisam razmišljala o nečemu tokom sexa, ali verujem da je nekome moguće da to bude lepoJednostavnim rečnikom dodir dva bića može da bude i kompletan. Neko savršeno uživa i u tome.