Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Данас је рођендан Бориса Малагурског и решио да на свом профилу на јутјубу постави свој филм „Тежина ланаца“.
Ко још није погледао филм, сад му је прилика.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Данас је рођендан Бориса Малагурског и решио да на свом профилу на јутјубу постави свој филм „Тежина ланаца“.
Сад баш прочитао један коментар на фејсбуку да је филм исувише про-милошевићевски.![]()
"Грца" јутубе, немогу да гледам...
Наравно да је филм окарактерисан као про-милошећевски обзиром да је истина први пут приказана онаква каква јесте, а истина је на страни Милошевића.Film je vise okrenut na kritiku "bolje buducnosti" obecane na izborima 2000te, nego na kritiku "patriotske" ali vrlo nesposobne vlasti tokom 90tih. Autor je prilicno mlad, mozda se i ne seca svega.
U svakom slucaju, ni za koga nije izrekao pohvale.
FIlm kritikuje duznicko ropstvo, ni manje ni vise od toga.
Па оплео је по свим овим папанима у оделима и са кУрватом."Грца" јутубе, немогу да гледам...
Али видох увод, онда ме не чуди зашто је Тијанић одбио приказивање. Са пуним правом. Одвратно!
"Грца" јутубе, немогу да гледам...
Али видох увод, онда ме не чуди зашто је Тијанић одбио приказивање. Са пуним правом. Одвратно!
Наравно да је филм окарактерисан као про-милошећевски обзиром да је истина први пут приказана онаква каква јесте, а истина је на страни Милошевића.
...
Ја сам се на документарце са Б92 о Вуковару страшно ложио. Чак сам хтео да истетовирам тигра на гузи у Арканову част, али сам схватио да то стављају бичарке.Ретко добар документарац (кад се сетим шта су пуштали на Б92 о Вуковару и Косову жуч ми проради)
По твојој логици данас нико није релевантан да прича о другом светском рату и Адолфу Хитлеру.lik je klinac 89 ako je gledao skupstinu posle 9.3.91 nije relevantan da pametuje o jugoslaviji jer je ni ne pamti.. jos da pametuje o sankcijama i devedesetim pa da poredi sa ovim sada...jede g...a![]()
https://www.youtube.com/watch?v=waEYQ46gH08&feature=youtu.be
Ја сам се на документарце са Б92 о Вуковару страшно ложио. Чак сам хтео да истетовирам тигра на гузи у Арканову част, али сам схватио да то стављају бичарке.
По твојој логици данас нико није релевантан да прича о другом светском рату и Адолфу Хитлеру.![]()
Не каже се свијећице него кучук мумије![]()
Није човек изнео своје мишљење него огољене чињенице. Као кад би ти отворио архив вермахта и предочио људима чињенице.ja nisam ziveo za vreme 2 sv.rata a ne pravim se da jesam kao on za vreme jugoslavije da zna
Није човек изнео своје мишљење него огољене чињенице. Као кад би ти отворио архив вермахта и предочио људима чињенице.
Иронично коментасирање Милошевићевог страаашнооог националистичког говора на Газиместану. Уместо сваљивање читаве кривице на Милошевића за рат у Хрватској, БиХ, за бомбардовање, овај филм даје један објективан поглед на те догађаје и први пут до сад обзнањује праву истину на те моменте наше историје.
Ти очигледно видиш све супротно у том филму. За тебе, иако је јасно показано ко је главни кривац за рушење Југославије, бомбардовање и шта је све радила одређена класа из Европе и САД-а и даље мислиш да је неко други са њима могао да се договори, а да је Милошевић био најгора опција.
Овде само ти имаш искривљену слику и погрешан закључак.