„Тежина ланаца“ на јутубету.

Па и није било. Ниједном народу није у генима записана мржња према другом народу као што Малагурски каже. Све је то подизање интереса једне класе на национални ниво. И тако је усташка емиграција искористила прилику да свој интерес наметне хрватском народу преко ХДЗ-а.

Naravno da nije, niko to i ne tvrdi. Isto tako, nikome u genima nije zapisano koji je narod ili nacija. Ali, postojanje kulture koja dozvoljava da sovinisticki diskursi preplavljuju drustvo je dovoljan dokaz mrznje. Bolesna generalizacija i megalomanija je isto dokaz mrznje. Sovinizam koji je buknuo u bivsim republikama SFRJ nije nametnut spolja, vec su se klice toga gajile godinama i decenijama (ne mislim na istorijske i pravne gluposti koje konstantno pominju nacionalisti, posto su oni obicna skupina gluperdi koja nema pojma o zivotu, vec na kulturoloske stvari). Ti koji mrze uopste ne moraju da budu vecina da bi drustvo bilo prepuno sovinizma.

Nije tacno. Nisi dobro propratio.

Jesam, vrlo dobro sam propratio. Došli Ameri, CIA, masoni, Vatikan i Ante Marković da razbiju našu milu Jugoslaviju. Onako tek usput da mu ne prilepe pristrasnost pomenuo je događanje naroda u Srbiji i Hrvatskoj, dvema republikama koje su na prelazu u devedesete plebiscitom odlučile se za razračunavanje.
Je li neko kriv Malagurskom, odnosno njegovim roditeljima, i mnogim Malagurskima u drugim republikama što su se raspomamili za nacionalizmom krajem osamdesetih, što su našli krivce za sve svoje probleme u prvim komšijama i krenuli da prave sranja?

Nije. Niko nije kriv već oni sami. Milioni glasača Miloševića i Tuđmana. Ako je i postojala takozvana ZAVERA, niko im nije kriv što su oni glupi naseli. Magare i služi da se tovari.

Tako da ja na te žalopojke ex yu naroda ne dajem ni pet para. Elementarni bezobrazluk je kad ta masa poredi sebe sa stvarno ekspoatisanim, pokradenim i prevarenim stanovnicima Bliskog Istoka, Afrike ili Latinske Amerike. Ovi se ovde poklali iz obesti, u momentu kad su im plate bile 1000 DM.

I drugi im kriv. Kako da ne.

Poslednja izmena:
Jesam, vrlo dobro sam propratio. Došli Ameri, CIA, masoni, Vatikan i Ante Marković da razbiju našu milu Jugoslaviju. Onako tek usput da mu ne prilepe pristrasnost pomenuo je događanje naroda u Srbiji i Hrvatskoj, dvema republikama koje su na prelazu u devedesete plebiscitom odlučile se za razračunavanje.
Je li neko kriv Malagurskom, odnosno njegovim roditeljima, i mnogim Malagurskima u drugim republikama što su se raspomamili za nacionalizmom krajem osamdesetih, što su našli krivce za sve svoje probleme u prvim komšijama i krenuli da prave sranja?

Nije. Niko nije kriv već oni sami. Milioni glasača Miloševića i Tuđmana. Ako je i postojala takozvana ZAVERA, niko im nije kriv što su oni glupi naseli. Magare i služi da se tovari.

Tako da ja na te žalopojke ex yu naroda ne dajem ni pet para. Elementarni bezobrazluk je kad ta masa poredi sebe sa stvarno ekspoatisanim, pokradenim i prevarenim stanovnicima Bliskog Istoka, Afrike ili Latinske Amerike. Ovi se ovde poklali iz obesti, u momentu kad su im plate bile 1000 DM.

I drugi im kriv. Kako da ne.

da si gledao pazljivo video bi da je film objektivan i da uopste ne umanjuje krivicu naroda koji su u ratu ucestvovali...ali ni organizatora.
Cini mi se da nisi dovoljno upucen u skrivene tokove koji su bili glavni inicijatori , te stoga donosis tako povrsan zakljucak.

Ne slusajte one koji govore lose o ovom filmu. Ili nisu kompetentni, ili su zadojeni mrznjom protiv svega sto je NWO, ili su i jedno i drugo.

Film je zaista dobar i vredi vremena koliko traje.Sve pohvale.Tehnicki na visokom nivou;Sve vreme drzi paznju.Niceg suvisnog ni preteranog ali ni manjkavog.

Da ne zalazim u detalje. Odlican film.

Imas na prethodnoj srtanici moja izlaganja, konkretno iznosenje poluistina, namjerom da se prikrije sustina uzroka krvavog raspada!!!
Mozda bi mogao nesto konkretno protivrjeciti???

Back