Frederick_
Elita
- Poruka
- 17.323
Odlicno.18 minuta 450 m
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicno.18 minuta 450 m
Hvala.Ja bih ipak volela da mogu sprint 100 m. E to će biti odlično.Mogu 50 samo.Odlicno.
Hvala.Ja bih ipak volela da mogu sprint 100 m. E to će biti odlično.Mogu 50 samo.
Pun mogu 50 m. Problem mi je vreme i radno vreme tamo , pa svakog dana otplivam da kažemo pola kilometra, mada je tamo trener predložio oko kilometra da plivam u dve etape , ali dođem mnogo ranije. To bih 3x nedeljno.Iako ljudi to zovu "sprint 100m", to nije pravi spring. To je poput cuvenog "kruga pakla" u atletici (trke na 400 metara). Takmicenje na takvim distancama je jako tesko, jer treba mnogo dobro rasporediti snagu i znati koji deo staze ici pravi sprint, a kada malo smanjiti. Jer pun, pravi sprint je skoro pa nemoguc na celoj distanciNa tvom mestu, ne bih se zamarao tim ciljem
Moj trening je vrlo jednostavan - dva puta 20-25 minuta, nekim srednjim tempom. Sa tvojim tempom, to je oko 2 puta po 600m, sto je ukupno 1200m. Tri puta nedeljno takav trening - apsolutno nista ti vise u zivotu od sporta ne bi trebalo![]()
Ljudi koji se profesionalno bave otplivaju 7 km dnevno .a kada se takmiče i po 14 km.
![]()
Ma samo poređenja radi. Rekreativci do 1 km.Ne volim to profesionalno, to je preopterecenje organizma. Mora covek da bude malo mazohista da bi bio profi sportista![]()
Ne znam koliko god imaš ali preterano plivanje vodi ka sportskom srcu i kasnijim problemima pod stare dane. Dakle samo rekreativno dva puta nedeljno bez nekog preteranog naprezanja. Poenta je u srednjim godinama učvrstiti leđne mišiće koji drže kičmu i naravno pokrenuti kompletnu muskulaturu a tu je plivanje mamaPun mogu 50 m. Problem mi je vreme i radno vreme tamo , pa svakog dana otplivam da kažemo pola kilometra, mada je tamo trener predložio oko kilometra da plivam u dve etape , ali dođem mnogo ranije. To bih 3x nedeljno.
Bez problema to otplivam , nije to mnogo oko pola km, veruj . Ne forsiram se.Ne znam koliko god imaš ali preterano plivanje vodi ka sportskom srcu i kasnijim problemima pod stare dane. Dakle samo rekreativno dva puta nedeljno bez nekog preteranog naprezanja. Poenta je u srednjim godinama učvrstiti leđne mišiće koji drže kičmu i naravno pokrenuti kompletnu muskulaturu a tu je plivanje mama![]()
800 50 minOdlicno.
Napadam kilometar prekosutra ja mislim
Pusti prošlo vreme , ja ne treniram samo radim to što volimJa dok sam trenirao nije bilo limita plivaš ko što dišeš.![]()
Ibar vodo kuda žuriš tako.Naučila sam da plivam sa 6,7 u reci. Brzoj. Plivaš uzvodno jer ode ti nizvodno. Plivajući zapravo stojiš u mestu, sama sam pohvatala pokrete gledajući nekog starijeg. Ljubav na prvi pogled.
Pamela Anderson iz mlađih dana, usta na usta.jel imaju adekvatnu opremu za reanimaciju?
Ibar obično ne stoji u mestu , ne prija mu.Ibar vodo kuda žuriš tako.