C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 40.784
Btw. zgrada ima bazen … nije kuca, nisam ja Sinisa MaliJa bih verovatno živela u njemu
Uživaj kad imaš, šteta stvarno !![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Btw. zgrada ima bazen … nije kuca, nisam ja Sinisa MaliJa bih verovatno živela u njemu
Uživaj kad imaš, šteta stvarno !![]()
Hajde malo pročitaj šta sam pisao pre nego što počneš da kačiš glupave smajlije.Ko ti rekao tu glupost?
Ziveo sam 4 godine u Donjoj Saksoniji, svako drugo selo ima zatvoreni bazen.
bazen od 25 metara je dovoljan za plivanje.Podatak znam zato što sam ga pročitao na internetu kad sam tražio olimpijski da plivam.
Jedan je u Northeim-u, jedan u Wunstorf-u, treći nisam provalio gde je, prva dva su na samom jugu Niedersaxsen.
25metarskih ima dosta. Ali brate, ako ćeš da plivaš malo više, ima da ti se zavrti u glavi.
Hajde malo pročitaj šta sam pisao pre nego što počneš da kačiš glupave smajlije.
Ako te interesuje, ja živim još uvek u Saxoniji Donjoj, koja ima 3 (slovima TRI) zatvorena OLIMPIJSKA bazena, od kojih će jedan 24.04.2023 biti zatvoren na neodređeno vreme
Pa živi čovek tamo valjda on zna. Olimpijskih nema, lepo je napisaoZnaci, obisao si svako selo u Niedersachsen-u i znas tacno da ima 3 bazena![]()
Pa živi čovek tamo valjda on zna. Olimpijskih nema, lepo je napisao
Ma dobro ne znam ja te regije nisam pobegulja .Sestro, ziveo do pre 2 godine, okupao se u desetak u blizini malog mesta u kojem sam ziveo (precnik 50km)
Ko zna koliko ih ima u celoj regiji koja je veca od Srbije![]()
Ne znam kakvu potrebu imaš da iznosiš takve informacije.Sestro, ziveo do pre 2 godine, okupao se u desetak u blizini malog mesta u kojem sam ziveo (precnik 50km)
Ko zna koliko ih ima u celoj regiji koja je veca od Srbije![]()
Vjerovatno nije skontao kljucnu rijec...olimpijski.Ne znam kakvu potrebu imaš da iznosiš takve informacije.
Ja živim već preko 15 godina ovde, poslom sam obišao ceo Niedersaxsen uzduž i popreko i skoro da nema grada u kom nisam plivao. Nevezano za to, podatak o 3 olimpijska bazena možeš naći na internetu. Ja znam za ova dva u kojima sam plivao, pretpostavljam da je treći u Wolfsburgu, tamo je VW, a oni imaju para. Da li ima u Göttingenu, Braunschweigu , Osnabrücku, Hannoveru...? Nordhorn, Meppen, Emden, Leer, Lingen, Westerstede, Oldenburg, Cloppenburg, Goslar... - sve 25 metarci
Sad si ti na redu - Navedi mi molim te koji su to pokriveni olimpijski bazeni, pored onih u Northeimu i Wunstorfu u kojima si se ti kupao? Gde si i kada plivao na kom zatvorenom olimpijskom bazenu u Donjoj Saxoniji?
Mislim, da se razumemo, uleteo si i jednu relativno ozbiljnu i kulturnu priču krenuo da obezvređuješ sa rafalima smajlija. Ja sam izneo neke argumente, ti ako nisi prizemni pljuvač, iznesi kontraARGUMENTE.
Pa prvo se pročita post, ali i kontekst, pre pljuvačine.Vjerovatno nije skontao kljucnu rijec...olimpijski.
Nijemci imaju bazene na svakom cosku i badove...
Badovi su im za deset,moram priznati.
Ovde kod nas, više od 40 godina, osnovne škole imaju obuku plivanja za decu.Ja sam poluplivac.Znam da plivam,ali se bojim dubine jer ne znam da se odrzavam na vodi kad se umorim.A ne znam ni tehniku lednjo plivanje.
A umorim se brzo jer plivam obicno jednom godisnje kad i ako odem na more.
Kod nas nema zatvorenog bazena,a otvoreni ljeti bude pun ko sibica i tu od plivanja nema nista.
Voljela bih da znam bolje da plivam,ali i ovo je previse obzirom da sam dugo imala traume od vode.Kao dijete sam se davila,a inace su me isto kao dijete ucili plivanju tehnikom bacanja u vodu,od koje samo dobijes jos veci strah,a ne naucis nista.
Inace,mislim da je plivanje zdravo i opustajuce...ali zene profi plivacice su vrlo muskobanjaste gradje i ne svidja mi se taj izgled.
Takodje,ne razumijem(ali to nije samo u plivanju)ta takmicenja u kojima su bitne stotinke..to nije ni treptaj oka..i sad je kao neko brzi od nekog za stotinku.A zapravo su isti,samo je cista slucajnost ta razlika.
Pametno.Kod nas mozda imaju ljeti neke skole plivanja za djecu,ali to nije ni obavezno,ni masovno.Ovde kod nas, više od 40 godina, osnovne škole imaju obuku plivanja za decu.
Svako dete u II razredu prolazi plivačku obuku koju, uglavnom, uspešno savlađaju i dobijaju diplome.
A nemojte samo da lezite, napravite i zatvoreni bazen.....
Zatvorenog bazena nemamo,a lezimo na termalnim izvorima.
Kako...kad se ne moze dogovoriti kome bi isao profit?A nemojte samo da lezite, napravite i zatvoreni bazen.
Mi imamo i zatvorene bazene, obuke su u toku školske godine uz instruktore plivanja.Pametno.Kod nas mozda imaju ljeti neke skole plivanja za djecu,ali to nije ni obavezno,ni masovno.
Zatvorenog bazena nemamo,a lezimo na termalnim izvorima.
Ja bih to uvela kao obavezu u sve skole...plivanje i zubare.Mi imamo i zatvorene bazene, obuke su u toku školske godine uz instruktore plivanja.
Mislim da kod nas neplivača nema.
Osim toga, dosta dece trenira plivanje kao sport u plivačkom klubu.
Naučila sam da plivam sa 6,7 u reci. Brzoj. Plivaš uzvodno jer ode ti nizvodno. Plivajući zapravo stojiš u mestu, sama sam pohvatala pokrete gledajući nekog starijeg. Ljubav na prvi pogled.Ovde kod nas, više od 40 godina, osnovne škole imaju obuku plivanja za decu.
Svako dete u II razredu prolazi plivačku obuku koju, uglavnom, uspešno savlađaju i dobijaju diplome.
Lako se pluta na vodi samo je potrebno da se savlada strah i osoba opusti.Ja sam poluplivac.Znam da plivam,ali se bojim dubine jer ne znam da se odrzavam na vodi kad se umorim.A ne znam ni tehniku lednjo plivanje.
A umorim se brzo jer plivam obicno jednom godisnje kad i ako odem na more.
Kod nas nema zatvorenog bazena,a otvoreni ljeti bude pun ko sibica i tu od plivanja nema nista.
Voljela bih da znam bolje da plivam,ali i ovo je previse obzirom da sam dugo imala traume od vode.Kao dijete sam se davila,a inace su me isto kao dijete ucili plivanju tehnikom bacanja u vodu,od koje samo dobijes jos veci strah,a ne naucis nista.
Inace,mislim da je plivanje zdravo i opustajuce...ali zene profi plivacice su vrlo muskobanjaste gradje i ne svidja mi se taj izgled.
Takodje,ne razumijem(ali to nije samo u plivanju)ta takmicenja u kojima su bitne stotinke..to nije ni treptaj oka..i sad je kao neko brzi od nekog za stotinku.A zapravo su isti,samo je cista slucajnost ta razlika.
Ma kakvo more pored bazena!a jeli i more korisno
da, bas je lepo u bazenu a i pored bazenaMa kakvo more pored bazena!
Kako...kad se ne moze dogovoriti kome bi isao profit?
Mogu samo da zamislim sta bi bilo da Nijemci imaju toplu,ljekovitu vodu u neogranicenim kolicinama...
jel imaju adekvatnu opremu za reanimaciju?Pogledajte prilog 1317046
24. Mart, Mađarska, olimpijski bazen.
Pored odličnih unutrašnjih sa toplom, lekovitom, vodom, ovde sam provela skoro ceo dan.
Iskoristili su toplu vodu i savršeno osmislili sadržaje.
Zivis negde blizu Madjarskih banja? Ili u nekoj od njih?Pogledajte prilog 1317046
24. Mart, Mađarska, olimpijski bazen.
Pored odličnih unutrašnjih sa toplom, lekovitom, vodom, ovde sam provela skoro ceo dan.
Iskoristili su toplu vodu i savršeno osmislili sadržaje.