Pleme Kuči

• Začetnik teme Začetnik teme Kuber
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
T
E sada sto neki od (novih)Crnogoraca imaju problema sa indentitetom i ne znaju sta su i cijeg su porekla to je vec njihov problem .

Једна средњовјековна немањићка повеља помиње експлицитно народе у Зети:
Срби, Латини, Власи, Арбанаси.

Црногорци тако могу да бирају кога ће за претке:)
А они запели за "Црвене Хрвате"!

Марко Миљанов

Jesili ti pri sebi!

Rodoslov:

1.Drekale - od majke Jerine i nepoznatog oca
2.Lale i Nikola
3.Vujoš,Iliko,Čejo,Mijo,Vuko
4.Jovan,Petar,Lako,Mirčeta,Vukosav,Vuksan,Milač
5.Prele,Rašo,Novo,Otaš,Nikola,
6.Kasim, Martin
7.Bele,Janko,Miljan,
8. Marko,Radoje

E sad sam vidi, da li je Marko Albanac ili nije?

This is getting better and better.
U pravu ste, drugari. Crnogorci su Srbi. Crnogorci nisu samo Srbi, oni su so soli srBske, plementi Srbi, junačine, Heroji, Glavosječe, Spartanci. Oni su duša od čelika. Ostali Srbi su gnjide u poređenju sa Crongorcima, koji imaju m00da od 100 kila od kaljenog gvožđa. :cool:
Bez Crnogoraca nema ni Srba. To se zna.
kad se kaže "Crnogorac" odmah se misli na ultramega giga Srbina sa sve najbljim osobinama koje krase ovu SrBsku nad-rasu, višu rasu - Crnogorce.

Nisi u pravu, Crnogorci nisu Srbi nego su Crnogorci. Srbi u Crnoj Gori su Srbi, to ne možeš da im oduzmeš , makar dubio na glavi. E sad, dozvoljavam ti da sve Crnogorce koji su se izjasnili da govore srpskim jezikom preobratiš na crnogorski jezik, ionako bolji jezik nisu zaslužili. Neka muču i arlauču.

Poslednja izmena:
This is getting better and better.
U pravu ste, drugari. Crnogorci su Srbi. Crnogorci nisu samo Srbi, oni su so soli srBske, plementi Srbi, junačine, Heroji, Glavosječe, Spartanci. Oni su duša od čelika. Ostali Srbi su gnjide u poređenju sa Crongorcima, koji imaju m00da od 100 kila od kaljenog gvožđa. :cool:
Bez Crnogoraca nema ni Srba. To se zna.
kad se kaže "Crnogorac" odmah se misli na ultramega giga Srbina sa sve najbljim osobinama koje krase ovu SrBsku nad-rasu, višu rasu - Crnogorce.

Bogomi ne znam jesil sarkastican i pokusavas li biti duhovit al da znas da si u pravu... vi ste pravoslavni u Crnoj Gori svoju vjeru zvali srpskom vjerom.. svako ko onomad bijase pravoslavni njega proglasise za Srbina, kuri ih ona stvar da li su arnautskog, slovenskog ili nekog drugog porijekla samo ako je pravoslavac on je Srbin. Samo ne znam koliko ''srpskijeh junaka'' sa dvije frakcije (zelenasi i bjelasi) izginuse u medjusobnom ratovanju.

Velika je istina da jedan dio pravoslavnih iz MNE nisu zeljeli biti Srbi, takve vremenom nazvase Zelenasima.
Ja licno nikad sebe Srbinom smatrao nisam, niti sam osjeco nista u sebi sto se moze dovesti sa srpstvom, niti cu!
To je sramota i uvreda!

Poslednja izmena:
Mrdo,
Kako to pričaš jadan nebio.
Kakva sramota i uvreda biti Srbin.
Jedino ako stvarno misliš da nisi Srbin niti po porijeklu niti drugačije, onda bi bilo sramota reći, da si nešto šti nisi.
Pa ti uvijek moraš biti ono odakle ti je porijeklo i što si, jer drugo nemožešni biti.
Srbin mora biti Srbin, isto kao što Crnogorac mora biti uvijek Crnogorac.
Ako si to izrekao u ovom smislu, onda si u pravu ako ne, onda si pomanitao.

Bogomi ne znam jesil sarkastican i pokusavas li biti duhovit al da znas da si u pravu... vi ste pravoslavni u Crnoj Gori svoju vjeru zvali srpskom vjerom.. svako ko onomad bijase pravoslavni njega proglasise za Srbina, kuri ih ona stvar da li su arnautskog, slovenskog ili nekog drugog porijekla samo ako je pravoslavac on je Srbin. Samo ne znam koliko ''srpskijeh junaka'' sa dvije frakcije (zelenasi i bjelasi) izginuse u medjusobnom ratovanju.

Velika je istina da jedan dio pravoslavnih iz MNE nisu zeljeli biti Srbi, takve vremenom nazvase Zelenasima.
Ja licno nikad sebe Srbinom smatrao nisam, niti sam osjeco nista u sebi sto se moze dovesti sa srpstvom, niti cu!

Ekrem je genije za tebe, iako je glup ko kourac, on bar kaže da ništa ne zna, ne prdi u prazno i ne lupeta gluposti o onome što ne zna. Zelenaši su bili Srbi isto kao i Bjelaši, jedina razlika je bila u glavi kuće. I u Srbiji je bilo podela na Obrenovićevce i Karađorđevićevce, a Zelenaši su bili Petrovićevci.
To što te je sramota koštaće te malo odmora, nije lepo da pljuješ onoga ko ti je zemlju izgradio, omogućio da ne putuješ na magarcu, i hranio dok Milo nije počeo da švercuje deficitarnu robu.

Poslednja izmena od moderatora:

To je sramota i uvreda!

Jel se sad osjećaš bolje? :D

Vjerujem da ni sam ne znaš što si sve ođe napisao...al ako... daj sebi oduška...

Јавно те позивам да припазиш шта пишеш, јер следећи пут идеш на заслужени одмор.

Јавно те позивам да припазиш шта пишеш, јер следећи пут идеш на заслужени одмор.

Zasto? Pa zar niste vi svoju vjeru zvali srpskom a islamsku vjeru zvali turskom vjerom iako takvi nisu ni znali da ne postoji srpska i turska vjera... nema vjere koja se definise sa nacionalnim pojmom al sta ces - ironija je u pitanju... imalo je i seljaka puno tad pa je za njih ovo tumacenje bilo visa filozofija sa nemogucnoscu prepoznavanja.

Poslednja izmena:
Zasto? Pa zar niste vi svoju vjeru zvali srpskom a islamsku vjeru zvali turskom vjerom iako takvi nisu ni znali da ne postoji srpska i turska vjera... nema vjere koja se definise sa nacionalnim pojmom al sta ces - ironija je u pitanju... imalo je i seljaka puno tad pa je za njih ovo tumacenje bilo visa filozofija sa nemogucnoscu prepoznavanja.

Спорни део је обрисан, тако да се не мораш правити луд. Вратимо се теми.

Mrdo,
Greška je što misliš da su tadašnji ljudi bili naivni i glupi.
Bilo ih je svakakvih isto kao i danas.

Kako ti đed uspje pobjeći a da ga Crnogorci ne pošekoše?
Đe se sakri?

Poslednja izmena:

Kaze covek , koji je definisao i nazvao svoju naciju po veroispovesti i to sve u 20 veku :lol:

Back