Slatkica 011
Aktivan član
- Poruka
- 1.166
"O BOZE IMA LI TE??"
Nekome je lijepa plavusa,a nekome crnka.Svako ima pravo na svoj izbor.
Kakvo je to glupo pitanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"O BOZE IMA LI TE??"
Kakvo je to glupo pitanje?
ja sam brineta i drago mi je zbog toga... brinete rulz!!!
Najbolje ribe smo mi smedje...
tako da se cesce nadje lepa crnka nego lepa plavusa a + crnke i da su iskvarcovane nije toliko strasno kao kod plavusa... 
evo ja ukratko da oblozim zasto sam izabrala crnke
plavusa ima lepih ali moraju da budu bas lepe i da imaju leeepu plavu kosu i onda je to leepa plavusa a kada vidis plavusu u3povanu jos joj skoro bela kosa i onda se iskvarcujetako da se cesce nadje lepa crnka nego lepa plavusa a + crnke i da su iskvarcovane nije toliko strasno kao kod plavusa...
![]()

CRNKE!)

Ja sam izvkla ljubicaste pramenove....to sam taaako zelela....![]()

Meni je sadasnji decko rekao da je jedan od razloga zabog cega mu se svidjam,zbog toga sto sam crnka xD

Ljubichaste?
Ja samo da zavrshim osnovnu pa tju plave da izvuchem.. al one skoro bele...
to tje da dodje ko shlag na tortu na moju tamno plavu/svetlo smedju kosu...![]()

Meni je moj decko rekao da je jedan od razloga zbog cega mu se NE SVIDJAM taj sto sam plavusa...I sad kad malo bolje razmislim o tome ja sam mu jedina devojka koja je plava...Ha mora da sam posebnaMeni je sadasnji decko rekao da je jedan od razloga zabog cega mu se svidjam,zbog toga sto sam crnka xD

Ovo kao da si zakljucivala iz filmova.
Ne znam zasto mislis da su plavuse "iskvarcovane"(sta god to znacilo) vise nego crnke...Ne mora da znaci...to sto ti poznajes par takvih osoba, ne znaci da su sve takve.
z:zz: z:zz: z:zz: z:zCRNKE!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Realno, u pitanju su ukusi, a o tome ne treba raspravljati.
Zato, cure, nemojte paliti vatru, i braniti boju svoje kose, vec predjite na neku temu koja je vredna rasprave.