- Poruka
- 62.443
Градски саобраћај се у целом свету у већој или мањој мери дотира из градског или државног буџета...
Е медице....опет не знаш.......Седи - 1
![]()
A u gradski budzet se pare ubacuju tako sto ih lokalni politicari uberu na drvetu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Градски саобраћај се у целом свету у већој или мањој мери дотира из градског или државног буџета...
Е медице....опет не знаш.......Седи - 1
![]()

Jeste,možda je usput pokupi neki čarter pa aterira pravo na Adu.A Banovo Brdo nije Kopaonik, imas skroz ravne ulice koje te povezuju sa rekom.
Ako neko nema ni dinara to što ti pričaš mu ne znači ništa.Pogledajte malo bolje oko sebe i videćete istinu.Наравно али ипак им је понуђена могућност да се неупоредиво јефтиније возе превозом.
Jeste,možda je usput pokupi neki čarter pa aterira pravo na Adu.
Apsolutno je moguce skoro svuda izgraditi biciklisticke staze, ne racunajuci Beogradsku ulicu i neke slicne njoj.

Jedine ulice koje bi bile nepristupacne za bicikl na Banovom Brdu su one gde se direktno od Cukaricke padine penjes prema istom.
Preko Banovog Brda mozes da ides na posao jedino ako zivis na Zarkovu Reg, mada moram da priznam da tebe nikada nisam zamiljao da zivis u nekom Zarkovu.
A Banovo Brdo nije Kopaonik, imas skroz ravne ulice koje te povezuju sa rekom.
Mada, kazu ljudi da prevoz uopste nije tako los...verovatno porede sa devedesetim, a mislim da bi stvarno trebalo prosiriti broj subvencionisanih grupa i na nezaposlene...ako neko ne radi, odakle mu 1000 dinara za mesecnu kartu...
Pa, gde baš nadje Beogrdsku kao primer. Zaista ne poznaješ Beograd.
Ali, da ti malo pomognem. Kad dodješ u BG ne trči na tramvaj do Slavije. Pitaj gde je npr. Durmitorska pa iz Savske kreni do kliničkog centra. Biciklom.
dok sam bio studenat
u pravu si nema mesta za biciklisticke staze, ulice su pretrpane stesnjene , automobili svuda beograd je prenaseljen grad i kao takav veoma los za normalan zivot.
Ali, da ti malo pomognem. Kad dodješ u BG ne trči na tramvaj do Slavije. Pitaj gde je npr. Durmitorska pa iz Savske kreni do kliničkog centra. Biciklom.
Autobusi su u očajnom stanju, polovini ne rade kočnice, većina se puši i pregreva konstantno, prevoz je OČAJAN. Ali, važno je da smo ugradili sistem Bus plus, najmoderniji, u one kante. Autobus broj 50 prokuva jednom dnevno, pa se kući vraćam pešice, a imam markicu. Jadan dečak
(strašno, 8. oktobar 2012 15:40)
A u gradski budzet se pare ubacuju tako sto ih lokalni politicari uberu na drvetu?![]()
Незапослени ионако плаћају симболичну цену месечне карте
90% nezaposlenih nema 'leba da jede,a nisu prijavljeni u centrima za socijalni rad zato što je Đilas uveo diskriminaciju prema svim socijalnim kategorijama koje nisu Romi,Hrvati,žene u crnom i slični.Njima je i 1100 dinara previše.
hahahahaha, da....i nek ponese planinarsku opremu...

evo sta kazu gradjani beograda iz prve ruke
ZIVEO DS! 16 godina su vlast u Beogradu a autobusi danas u gorem stanju nego za vreme sankcija!
Pa ne zivim u Zarkovu, zivim na Zvezdari, a kancelarije su mi na Novom Beogradu. Na Bulevaru je nemoguce organizovati stazu za bicikliste i kuda cu onda ja i kako, ako ne kolima ili prevozom, ali nesto ne mogu da se odlucim za varijantu b), nekako mi je vise studentska.Mada, kazu ljudi da prevoz uopste nije tako los...verovatno porede sa devedesetim, a mislim da bi stvarno trebalo prosiriti broj subvencionisanih grupa i na nezaposlene...ako neko ne radi, odakle mu 1000 dinara za mesecnu kartu...

ja bi mogao biciklom da se popnem od savske do klinicnog centra uz durmitorsku
mount biking![]()
Možda je za tebe simbolično ali kad neko nema ništa i onih 20 dinara u metalu mu je pravo bogatstvo .
Za tu nezaposlenu kategoriju uzimati i 1000 dinara za prevoz je neviđeni bezobrazluk i prvoklasna otimačina .
Tačno tako , a ovi da mu se oduže imaju obavezu da brane i najbesmislenije mu odluke i namete .
Taj vas prevoz po BG-u jeste los, doduse ne mnogo los, ali los. Kod vas u BG-u treba da naplacuju takse onima koji se sami voze kolima kroz centar grada u toku spica saobracaja. Kada si sam za volanom u centru BG-a u toku spica, to treba i da platis.
A ti bi onda trebala da ides metroom, to mi je isto tako ok
Da bi prosirila broj subvencionisanih grupa moras da imas vece pare u budzetu.
Taj vas prevoz po BG-u jeste los, doduse ne mnogo los, ali los. Kod vas u BG-u treba da naplacuju takse onima koji se sami voze kolima kroz centar grada u toku spica saobracaja. Kada si sam za volanom u centru BG-a u toku spica, to treba i da platis.
A ti bi onda trebala da ides metroom, to mi je isto tako ok
Da bi prosirila broj subvencionisanih grupa moras da imas vece pare u budzetu.

Незапослени ионако плаћају симболичну цену месечне карте
Pa ne zivim u Zarkovu, zivim na Zvezdari, a kancelarije su mi na Novom Beogradu. Na Bulevaru je nemoguce organizovati stazu za bicikliste i kuda cu onda ja i kako, ako ne kolima ili prevozom, ali nesto ne mogu da se odlucim za varijantu b), nekako mi je vise studentska.Mada, kazu ljudi da prevoz uopste nije tako los...verovatno porede sa devedesetim, a mislim da bi stvarno trebalo prosiriti broj subvencionisanih grupa i na nezaposlene...ako neko ne radi, odakle mu 1000 dinara za mesecnu kartu...
E to, potpuno si u pravu, ali prethodno da naprave metro, pa posle ko hoce kolima kroz centar neka plati jedno....bar 20 evra...i da vidim ko ce onda svaki dan kolima na posao kroz centar. Svecano izjavljujem da cu, ako nekad naprave metro kroz Bg, ici metroom na posao.![]()
А ако је у питању Београдска улица????