Planete, znakovi i kuće na filmskom platnu

slušaj disco, možda je meduza fina, ali ja nisam uvek.
zato izbegavaj razvlačenje nekih sopstvenih sukoba i konfuzija sa drugih tema i izbegavaj da uvlačiš druge ljude u to.
i budi jasna... ako nešto hoćeš da kažeš budi direktna.
za ovo što pokušavaš nemaš potencijala... :lol:

Ti nisi uvek? hehe
Sve sam rekla!
I u realnom životu radim šta hoću i ovde ću!
I nisi ti neko ko će da ocenjuje moj potencijal!
I nije poenta u povređivanju, ne plašim se tvog guzičenja. Nema to.
Saradnja.

Jedino, šta da ti kažem, mislim da ne deliš svoje znanje koje Tanatos tvrdi da imaš, (ja ne znam da li imaš). Moja sugestija je da deliš. A i ne moraš. Kao što ti ne možeš meni da određuješ šta ću ja da radim, tako ni ja tebi. Malo mi je i preselo, pa i neka prođe vreme da meni deluje terapija.

- - - - - - - - - -

To za nebuloze je rekao zato što sam ga pogrešno protumačila (što nije moja krivica s obzirom na neka ponašanja od pre)... Nije bilo maliciozno. Iznervirao se što sam rekla da je hteo da napakosti.

Ima i drugih riječi, nebitno više. Previdela sam dobre namere.

Disco, forum uglavnom sluzi za razmenu misljenja+usput se procita nekad nesto pametno, diskutuje.
Nije ovo firma, ne moramo da saradjujemo.
Osnove astrologije bas niko nije naucio na forumu, nego citajuci literaturu, krstareci clancima na internetu, gledajuci videe. I nije u redu da ocekujes da ti neko odgovara na pitanja nekog osnovnog tipa, bezveze je to zapitkivati specijalno jer se lako nadje na guglu u dva poteza.

Ti nisi uvek? hehe
Sve sam rekla!
I u realnom životu radim šta hoću i ovde ću!
I nisi ti neko ko će da ocenjuje moj potencijal!
I nije poenta u povređivanju, ne plašim se tvog guzičenja. Nema to.
Saradnja.

Jedino, šta da ti kažem, mislim da ne deliš svoje znanje koje Tanatos tvrdi da imaš, (ja ne znam da li imaš). Moja sugestija je da deliš. A i ne moraš. Kao što ti ne možeš meni da određuješ šta ću ja da radim, tako ni ja tebi. Malo mi je i preselo, pa i neka prođe vreme da meni deluje terapija.

- - - - - - - - - -

Ima i drugih riječi, nebitno više. Previdela sam dobre namere.

:lol:
ako ti mogu pomoći pomoći ću, ako ne mogu neću ni odmoći.
sa astro gledišta

a sa ljudskog... samo direkt i bez proračuna.

- - - - - - - - - -

meni je ok i kada ne sarađujemo... svakako naučimo ponešto.

Kako bre nema Škorpije, najbolji detektiv u seriji?

Meni je on skroz slika i prilika arhetipa Marsa u Škorpiji. Kad nešto uhvati ne pušta, i koristi se i manipulacijama da do toga dođe.
Ima i Neptun na osi 1/7 tj. u aspektu sa Venerom... Ljubavni život mu uništava alkohol, a od svega toga beži u opsesije kriminalcima. To mu je autlet, što i jeste priča Marsa u Škorpiji, on je autlet za bes koji nije morao tu da nastane, kao i svaki vodeni Mars. On to izbacuje kroz lov na krimose.

Sa krimosima je nekako u prirodnom okruženju, što je skroz Mars u Škorpiji. Tj. Škorpija.

Ne znam kako bih ga poređala, ali taj kompleks sa devetom, mu možda stavlja JMČ u devetu, ili Uran u Strelca ili devetu, gde može da bude eksplozivan i da misli da je pametniji od svih.
Ima kompleks vezano za diplomu (deveta, Jupiter sjeban), odbojnost prema hijerarhiji (Saturn naglašen), to je i uticaj Vodolije.

Uvek je sav razdrljen, i nije uglađen, nema baš neke manire, više je običan i direktan.

Ne voli da se femka, i fensi ponašanje.

Zato mislim da nije baš Asc Vaga, već neka vucibatina, kao Ovan ili Škorpija... Ili Vodolija...

Ne znam kako bih to sve složila, ali znam da mi je on kao ceo, Mars u Škorpiji i Neptun na Asc, ili negde upleten u osu 1/7...

Rast ima onog Saturna, bila je drugarica u pravu, ali isto mi preovlađuje Škorpija...

Najbolji detektiv je Lester i ima Skorpiju u sebi,zapoceo je nesto "zakacio se" i terao do kraja serije

Pa, neće biti, Lester ne bi ni nastavio da ga Meknalti nije kontaktirao i uveo u svoju manipulaciju. Svi oni su bili rasformirani, dok Meknalti nije izmislio ubicu, pa je tek onda Lester ubačen. Inače bi svi otišli kućama, bez obzira što su hteli da uhvate krimose.
Lester jeste prvi prihvatio izazov, ali tek pošto je Meknalti otpočeo akciju. Zato i kažem da ima Ovna u njemu. On je pokretač.

- - - - - - - - - -

Lester je Merkur u Škorpiji, ali više je upakovan u Devicu, logistika, mozak operacije... Ali fali mu akcije koju Meknalti ima, fali mu Marsa, Ovna.

Pa, neće biti, Lester ne bi ni nastavio da ga Meknalti nije kontaktirao i uveo u svoju manipulaciju. Svi oni su bili rasformirani, dok Meknalti nije izmislio ubicu, pa je tek onda Lester ubačen. Inače bi svi otišli kućama, bez obzira što su hteli da uhvate krimose.
Lester jeste prvi prihvatio izazov, ali tek pošto je Meknalti otpočeo akciju. Zato i kažem da ima Ovna u njemu. On je pokretač.

- - - - - - - - - -

Lester je Merkur u Škorpiji, ali više je upakovan u Devicu, logistika, mozak operacije... Ali fali mu akcije koju Meknalti ima, fali mu Marsa, Ovna.

To pokretacko je od Vage,zakaci se za slucaj da ne razmislja o zivotu koji van posla i nema jer mu se raspao pa tesko podnosi i gadljiv je na autoritet,Razlika je ogromna,postoje igre iznad igre,Marlo jeste krimos ali je mnogo veci Clay davis,Jimmy je dao novu opsesiju Lesteru kada je pricao kako da sruse Marla,Lester je u prvoj sezoni poceo da prati trag novca a na kraju serije je pokusao zajedno sa Rhondom da srusi Claya Davisa.Jimmy je hteo da srusi Marla,Lester je hteo da srusi Clay Davisa a kasnije se i umesao da srusi Marla.Marlo je "igra" ispod "igre" Clay Davis.Cela scena
"Lemme tell ya something brother, Lemme tell ya brother" a tokom cele serije se ljudima obraca sa "Hey partner"

Jeste to je tačno, taj dripac je sve vreme cilj, ali i iznad Dejvisa ima Dejvis. Nije ni tu kraj realno.

I sve je to tačno, da je Lester jurio finansijski kriminal, koji vodi u politiku i sve više, ali isto tako je tačno da je on to samo intelektualno, šablonski povezao, a nije delovao. Sklonio se kad su ih rasformirali. On i Meknalti su zajedno jedan dobar detektiv. Meknalti je čovek iz nižeg nivoa, nije u tim intelektualnim visinama, i ne vidi mnogo visoko, nego ono što je u njegovom rejonu... Ali to što zna, na to deluje. Ne čeka. Zato mi ta robusnost i ograničenost eska i vuče na Ovna, jer nešto uradi, i vrlo brzo prelazi na drugo. Ne udubljuje se dalje... Nema strpljenje.
Dok je Lester to nekako devičanski nanjušio... I sumnjao i dalje... Znao je da tu nije kraj.

Ali nije ni tu kraj... Ima toga i iznad...

Obojici fali ono drugo što onaj drugi ima. Različiti su tipovi. Lester je lovac na enigme, a Meknalti na protivnika koga vidi tu ispred.

Jeste to je tačno, taj dripac je sve vreme cilj, ali i iznad Dejvisa ima Dejvis. Nije ni tu kraj realno.

I sve je to tačno, da je Lester jurio finansijski kriminal, koji vodi u politiku i sve više, ali isto tako je tačno da je on to samo intelektualno, šablonski povezao, a nije delovao. Sklonio se kad su ih rasformirali. On i Meknalti su zajedno jedan dobar detektiv. Meknalti je čovek iz nižeg nivoa, nije u tim intelektualnim visinama, i ne vidi mnogo visoko, nego ono što je u njegovom rejonu... Ali to što zna, na to deluje. Ne čeka. Zato mi ta robusnost i ograničenost eska i vuče na Ovna, jer nešto uradi, i vrlo brzo prelazi na drugo. Ne udubljuje se dalje... Nema strpljenje.
Dok je Lester to nekako devičanski nanjušio... I sumnjao i dalje... Znao je da tu nije kraj.

Ali nije ni tu kraj... Ima toga i iznad...

Obojici fali ono drugo što onaj drugi ima. Različiti su tipovi. Lester je lovac na enigme, a Meknalti na protivnika koga vidi tu ispred.

Slazem se.

Sunce,Mesec,Asc u Jarcu

Bukvalno veze sa vezom nema sa Jarcem.

To je ta neka škorpijska opsesija strastvenom ljubavlju kao jedinom pojavom koja je važnija od samog života.

Pri tom trenutak na sred pesme naduvane tenzije do trenutka kada sve pukne, kao planina koja se prolomila i survala u more nosi energije kao malo koja hard rok pesma. Onda dolazi onaj mir, tišina, a onda ponovo ogromni talas.

Марс у Јарцу и овај спот - ниђе везе.
Него, Стенисе, тема ''Na danasnji dan rodjen je...'' вапи за тобом.

Ona ima Mars u Jarcu i text
"Damn, I wish I was your lover
I'd rock you 'til the daylight comes
Made sure you are smiling and warm
I am everything, tonight, I'll be your mother" me asocira na Mars u Jarcu kod zena,verovatno je drugacije kod muskaraca koji imaju Mars u Jarcu.
Zavrsio sam tu temu napisao sam zasto,sezona Jarceva je zavrsena.

Bukvalno veze sa vezom nema sa Jarcem.

To je ta neka škorpijska opsesija strastvenom ljubavlju kao jedinom pojavom koja je važnija od samog života.

Pri tom trenutak na sred pesme naduvane tenzije do trenutka kada sve pukne, kao planina koja se prolomila i survala u more nosi energije kao malo koja hard rok pesma. Onda dolazi onaj mir, tišina, a onda ponovo ogromni talas.
+ Спот је урађен у класичној плутоновској симболици - у складном односу црне и беле боје (супротности) и певачициној кореографији - у једном тренутку леже на патос (препушта се паду) да би убрзо након тога устала и показала да се након пада, препородила, регенерисала (Плутон) осећа још снажнијом.

+ Спот је урађен у класичној плутоновској симболици - у складном односу црне и беле боје (супротности) и певачициној кореографији - у једном тренутку леже на патос (препушта се паду) да би убрзо након тога устала и показала да се након пада, препородила, регенерисала (Плутон) осећа још снажнијом.

Saturn,pada uci lekciju o ljubavi i dize se.

Back