Kako bre nema Škorpije, najbolji detektiv u seriji?
Meni je on skroz slika i prilika arhetipa Marsa u Škorpiji. Kad nešto uhvati ne pušta, i koristi se i manipulacijama da do toga dođe.
Ima i Neptun na osi 1/7 tj. u aspektu sa Venerom... Ljubavni život mu uništava alkohol, a od svega toga beži u opsesije kriminalcima. To mu je autlet, što i jeste priča Marsa u Škorpiji, on je autlet za bes koji nije morao tu da nastane, kao i svaki vodeni Mars. On to izbacuje kroz lov na krimose.
Sa krimosima je nekako u prirodnom okruženju, što je skroz Mars u Škorpiji. Tj. Škorpija.
Ne znam kako bih ga poređala, ali taj kompleks sa devetom, mu možda stavlja JMČ u devetu, ili Uran u Strelca ili devetu, gde može da bude eksplozivan i da misli da je pametniji od svih.
Ima kompleks vezano za diplomu (deveta, Jupiter sjeban), odbojnost prema hijerarhiji (Saturn naglašen), to je i uticaj Vodolije.
Uvek je sav razdrljen, i nije uglađen, nema baš neke manire, više je običan i direktan.
Ne voli da se femka, i fensi ponašanje.
Zato mislim da nije baš Asc Vaga, već neka vucibatina, kao Ovan ili Škorpija... Ili Vodolija...
Ne znam kako bih to sve složila, ali znam da mi je on kao ceo, Mars u Škorpiji i Neptun na Asc, ili negde upleten u osu 1/7...
Rast ima onog Saturna, bila je drugarica u pravu, ali isto mi preovlađuje Škorpija...